- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
aaaa ne hesabı ben hatırlamıyorum hiç bişi
Öyleyse bende gitmiyorum buradan, yatılı kalacağım artık burada, bıkkınlık getireyim de görün
hıh lıyorum yinede sana işteeee....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa ne hesabı ben hatırlamıyorum hiç bişi
Öyleyse bende gitmiyorum buradan, yatılı kalacağım artık burada, bıkkınlık getireyim de görün
Sen de öpüldün tatlım, kolay gelsin. Profil fotoğrafındaki sen misin? Çok şirinsin.
Yaş kaç sakınca yoksa arkadaşım?
30 yaş 6 ay 4 gün :)
Ne sakıncası olacak arkadaşım. Ne demek.
17. sayfada kendimi anlattım zaten.
Herkes anlatsın dedi PUFPUFF!
Sen de anlatsana. ;-)
Haklısın! Belirsizlik insanı üzüyor zaten. Sonra "amaaaaaaaan! yarına çıkacağımın garantisi mi var?" diyorsun.Evlilik ve ölüm tarihi değişmezmiş bir rivayete göre, hoş seni anlıyorum, bende bir ara ay kimle evlenicem acaba evlenmezsem üzülür müyüm falan diye düşünmeye başlamıştım, sonra amaaann beni alana yazık zaten dedim ve düşünmedm Hakkında hep hayırlısını iste, inşallah gönlüne göre olur herşey..
Bende 26 yaşındayım, 7 aylık evliyim, bebem beliğim yok, işten ayrılacağım, ev hanımı olacağım en büyük gayem bu
evetttt hadi anlatsanaaaa
Haklısın! Belirsizlik insanı üzüyor zaten. Sonra "amaaaaaaaan! yarına çıkacağımın garantisi mi var?" diyorsun.
Evet, nikah ölüm ve doğumun saati şaşmaz, derler.
ve evet bazen ben de "beni alana yazık." diyorum.
Allah mesut etsin canım. Çok güzel yaşlarda evlenmişsiniz.
Evlilik ve ölüm tarihi değişmezmiş bir rivayete göre, hoş seni anlıyorum, bende bir ara ay kimle evlenicem acaba evlenmezsem üzülür müyüm falan diye düşünmeye başlamıştım, sonra amaaann beni alana yazık zaten dedim ve düşünmedm Hakkında hep hayırlısını iste, inşallah gönlüne göre olur herşey..
Bende 26 yaşındayım, 7 aylık evliyim, bebem beliğim yok, işten ayrılacağım, ev hanımı olacağım en büyük gayem bu
Öhöö öhöö napıyonuuuzzz ?
Beni bilen bilir diye başlayayaım
Ankaradyım ben sen nerdendin puff?? Bu arada resmimi koyayım dur tam olsun
Beni de sıkar, kendimi biliyorum. ;-)ev hanımı olduktan sonra ilk 6 aya kadar herşey çok güzel ama sonra sıkıyo..
tabi kişiden kişiye değişir bu ama beni sıktı en azından bende çalışmak istiyorum tekrar
Beni de sıkar, kendimi biliyorum. ;-)
Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir ya da iki bebiko versin sana canım!
Onlarla uğraşırken hiiiiiç sıkılmazsın. Zira fırsatın olmaz sıkılmaya.
Etmez olur muyum canım yaa?aminnnnnnnnnnnn çok istiyorum zaten canım yaaa..aklına gelirsem duanı eksik etme bana bu açıdan
ev hanımı olduktan sonra ilk 6 aya kadar herşey çok güzel ama sonra sıkıyo..
tabi kişiden kişiye değişir bu ama beni sıktı en azından bende çalışmak istiyorum tekrar
Etmez olur muyum canım yaa?
En hassas olduğum nokta bu benim.
Kim isterse dua ediyorum.
Hatta şu anda sürekli dua ettiğim beş kişi var. Bazılarının haberi bile yok onlara dua ettiğimden, sana da ederim. Zaten ettim şimdi dua, gene ederim inşallah. ;-)
aslında herkes tanıtsın kendini..
tanışalım gerçek anlamda
yaş?
nerdensiniz?
okul/iş?
evli/bekar/nişanlı?
vs vs.. aklınıza gelen istediğinizi yazın işte
Yaa canım ne biliyor musun daha yeni evli sayılırım ben evime doyamadım yaa..
yani eşimle flört ediyoruz sanki evli gibi değiliz hiç bişi anlamıyorum, istedim ki yemekler yapayım, akşama kadar çılgın gibi temizlik yapayım, sonracıma eşim gelsin kapıda boynuna atlayım falan filan
Bende 6 aydan fazla kalamam zaten, alışlınım çalışmaya işe girerim, ağustos böceği gibiyim, yazın yan gelip yatmayı seviyorum ama
ismim zuhal
26 yaşındayım ekimde 27 olacağım=)
kütahya da yaşıyorum
memurum :)
14 aydır evliyimmmmmmmmmm eşimle 4,5 yıldır beraberiz...........................bir de senin gibi daha önce kaybettim yeniden bebek istiyorum........................................
yarışma da gibi oldu ama neyse
ismim zuhal
26 yaşındayım ekimde 27 olacağım=)
kütahya da yaşıyorum
memurum :)
15 aydır evliyimmmmmmmmmm eşimle 4,5 yıldır beraberiz...........................bir de senin gibi daha önce kaybettim yeniden bebek istiyorum........................................
yarışma da gibi oldu ama neyse