Terazi Burçdaşı KK Hatunlarının Sohbet Topiği

Aşık olmadan sevmeden zor! Al benden de o kadar. Allah gönüllerimize göre versin.

bu arada kızlar benim tanıdığım tüm TERAZİ kızlar geç evleniyor. hatta KK 'da böyle bir konu var ve ben oraya da yazmıştım.

Sizce?_Fikirlerinizi alalım. :-)

böyle bi fikir üzerinde hiç düşünmedim.. genellememek lazım galiba :KK1: ben 24'te evlendim :KK1:

hani teknoloji bu denli gelişmiş olmasa çocuk doğurma açısından belki zaman geçtikçe zorlaşabilir derdim ama artık biliyosun herşeyin bi çaresi var nerdeyse :KK1: sorun etme yani..zamanını bekle sen yeter..

yaaa bak gördün mü?zaten heyecanımız,kıpır kıpırlığımız sayesinde yaşımızı göstermiyoruz..banada herkes 22 falan diyo en fazla :KK1: yaş takıntım yok gerçi,büyük gösteriyo olsamda takmazdım sanırım..
Haklısın ama o çocukla aranda çok yaş olması falan filan bir sürü şey düşünüyor insan. Tabii hayırlısı her şeyin deyip sıyrılıyorsun sonra...

Benim de hiçbir zaman yaş takıntım olmadı. Doğduk yaşıyoruz işte, Allah sağlık versin yeter ki! ;-)

Haklısın ama o çocukla aranda çok yaş olması falan filan bir sürü şey düşünüyor insan. Tabii hayırlısı her şeyin deyip sıyrılıyorsun sonra...

Benim de hiçbir zaman yaş takıntım olmadı. Doğduk yaşıyoruz işte, Allah sağlık versin yeter ki! ;-)

iviiittt aynen öyleeee canım :KK34: herşeyin başı sağlık...
ama benimde çok fena bebek isteğim var,bastıramıyorum..napcaz :KK1: var mı önerin?

böyle bi fikir üzerinde hiç düşünmedim.. genellememek lazım galiba :KK1: ben 24'te evlendim :KK1:
Genellemeyi hiçbir konuda sevmem! ( Kadın milleti , Erkek milleti vs diye genellenir ya genelde. Nefret ederim. )

Ne demiş Friedrich Wilhelm Nietzsche : "Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır."

Amma velakin benim çevremdeki TERAZİ kızlar hep geç evleniyor. :KK53:

Genellemeyi hiçbir konuda sevmem! ( Kadın milleti , Erkek milleti vs diye genellenir ya genelde. Nefret ederim. )

Ne demiş Friedrich Wilhelm Nietzsche : "Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır."

Amma velakin benim çevremdeki TERAZİ kızlar hep geç evleniyor. :KK53:

demek sende çevrene ayak uyduracaksın.. öyle düşün :KK1:
genellemeleri hele kız/erkek ayrımını bende hiç sevmiyorum :KK47:

selam terazi hatunları:KK1::KK53:
hoşgeldinnn

Aşık olmadan sevmeden zor! Al benden de o kadar. Allah gönüllerimize göre versin.

bu arada kızlar benim tanıdığım tüm TERAZİ kızlar geç evleniyor. hatta KK 'da böyle bir konu var ve ben oraya da yazmıştım.

Sizce?_Fikirlerinizi alalım. :-)

amin canım inşallah
Allah gönlümüze göre verir :KK34:
bende görmüştüm o konuyu
yaş ilerledikçe daha seçici olduğumu düşünüyorum bende
yaş farkı,iş,hayata bakış açısı bide heyecanlandırsın bide tipi olsun derken derken uzayıp gidiyo aslında :KK31:

Face oyunları oynamaktan gına geldi, bir derdim var da fazla atraksyon yok.. Bende geldimm.. :KK3:

yarım saatliğine aranızdan ayrılıyorum..
pc forum falan açık ama azcık bi işim var,yarım saat kadar..
ben dönene dek işi olmayanlar kaybolmasın, hatta muhabbete devam edin..

tamtatam senin hesabıda alcam gelince :KK19: :KK47:

geldiğimde burda olun,devam edelim :KK34:

öpüldünüzzzz :KK54:

aaaa ne hesabı ben hatırlamıyorum hiç bişi :KK53:
Öyleyse bende gitmiyorum buradan, yatılı kalacağım artık burada, bıkkınlık getireyim de görün :KK53:

Sen de öpüldün tatlım, kolay gelsin. Profil fotoğrafındaki sen misin? Çok şirinsin. :KK66:

hoşgeldinnn

amin canım inşallah
Allah gönlümüze göre verir :KK34:
bende görmüştüm o konuyu
yaş ilerledikçe daha seçici olduğumu düşünüyorum bende
yaş farkı,iş,hayata bakış açısı bide heyecanlandırsın bide tipi olsun derken derken uzayıp gidiyo aslında :KK31:
Kriterlerimiz artıyor. :'(

30 yaş 6 ay 4 gün :)
Ne sakıncası olacak arkadaşım. :KK66: Ne demek. :KK66:

17. sayfada kendimi anlattım zaten.

Herkes anlatsın dedi PUFPUFF!
Sen de anlatsana. ;-)

Evlilik ve ölüm tarihi değişmezmiş bir rivayete göre, hoş seni anlıyorum, bende bir ara ay kimle evlenicem acaba evlenmezsem üzülür müyüm falan diye düşünmeye başlamıştım, sonra amaaann beni alana yazık zaten dedim ve düşünmedm :KK53: Hakkında hep hayırlısını iste, inşallah gönlüne göre olur herşey..

Bende 26 yaşındayım, 7 aylık evliyim, bebem beliğim yok, işten ayrılacağım, ev hanımı olacağım en büyük gayem bu :KK1:

X