Terapistin dedigi seyi kafama taktim

Aynen ben mesela birinden hoslaninca flort etme yontemim kendimi anlatmak hayatimi anlatmak sanki ruhumu soyup striptiz yapiyor gibi her seyimi bilsin istiyorum nedenini bilmiyorum neden boyle yaptigimi, ama bu yaklasimi baska birinde gorunce cok rahatsiz oldum.

Ben terapistinin biraz abarttığını düşünüyorum ama haklı olduğu taraflar da yok değil. Önceki konunda da yazmayı düşünmüş vazgeçmiştim. Karşımdakine kendimi çok anlatıyorum, tanımadan seviyorum yürüyorum, bi eziklik gibi veya aşağı görme vs demişsin ya. Burada anlatırken de kendini kilolarından vuruyorsun mesela. Yani kendini gerçekten sevip değer vermenle ilgili problem olduğunu düşündüm ben de. Kendinle ilgili sevmediğin şeyler gerçekten senin tahmin ettiğin kadar önemli konular değil ama buna kendini nasıl ikna edersin bilmiyorum

Herkes terapiste sinirlenmis ama o acik acik boyle dememis arkadas boyle yazmis belki o daha kibar bir dille uyardi
Seni taniyan terapist ve sende buna hak veriyorsun biz simdi buna ne diyelim

Senı cok tatlı buluyorum her konunu okuyorum denk geldıkce ama yanlıs anlamazsan konuyu okurken hıntlı adamın tavrı ıcın aha bızım kızı kendı silahıyla vuruyor dedım devamında aynı seyı okuyunca da sasırdım. Ama bunu duzeltebılırsın bence

Terapistinizin sizinle yaptığı konuşma her ne kadar canınızı sıkmış gibi olsada, aslında size ayna tutmuş.Biraz düşündükçe ne demek istediğini çok iyi anlamışsınız.Konuşma ve yaklaşımından hoşlanmadığınız bu adam, tabikide bire bir sizinle aynı değildir.Ama,terapistiniz sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak, size sizi göstermek istemiş diye düşünüyorum.

Hehe az buçuk biz de senin ciğerini biliyoruz, reddettiyse vardır bi bildiği yürüdüyse vardır bi arazı tümden gelimiyle dalıyorsun kadın erkek ilişkilerine

Kısa ve öz: terapistinizi değiştirin.
Sizin söylediğiniz şey ile karşılaştırdığı şeyin uzaktan yakından alakası yok.

Ben yorumlarınızdan tanıdıkça özgüvensiz olduğunuzu da düşünmüyorum, yalnız erkeklerle yaşadığınız kırgınlıklardan sonra ilişkiler konusunda kendinizi beceriksiz bulduğunuzu düşünüyorum. Bu enerji de karşı tarafa yansıdığı için itici gelebilir.

Psikiyatrist aslında kötü birsey dememiş ama sanırım siz burada ifade edemediniz . Neden dogru ilişki kuramadığınızi söylemiş yapmamaniz gereken seyi anlatmış. Ne guzel işte. Artik dikkat edersiniz. Söylediklerine katılıyorum bir kadın mutlaka sinsi ilerlemeli,gizemli olmalı. Hakkinizda hayırlısı olsun

Terapistine sende bak vermissin anlattiklarina
Gôre. Gercekler insanin gözunü acar.
Eger söylediklerinde hakliysa, bir düsün derim

Terapiste herkes laf ettiği için bir de ben eklemeyeceğim. Benim asıl değinmek istediğim ne yani siz gizem katınca insanlara bu sayede sizi seveceklerini mi sanıyorsunuz. Sizi siz olduğu için sevsin bırakında, kendinizi kimse için değiştirmeyin. Fakat kadın olsun erkek olsun yeni tanıştığınız birine tüm hayat hikayenizi anlatmayın çünkü güvenliğiniz açısından hiç iyi bir durum değil.

Bence siz bunları terapistiniz ile konuşun.

Terapistin söylediklerini kendinizin anlamak istediği gibi anlayıp yorumlamissiniz..

Yani aslında kendinizde gördüğünüzü sanki terapistiniz soylemis gibi yazmışsınız.

Belki uzman çok farklı cümleler kurmuş ancak aynaniz bunu yansıtmış size.

Bana böyle geldi kurduğunuz cümlelerle.

Daha önce de yazmıştım kendinizi fazla yalnız hissettiğimiz ve fazla tek başına ayakta kalmaya çalıştığınız yıllar geçirdiğinizden dolayı çabuk kaptiriyorsunuz kendinizi karşınıza çıkan kişilere.

Yavaş yavaş sevin, yavaş yavaş açın içinizi , yavaş yavaş hareket edin, benim tavsiyem bu.

Terapistin açısından çok şanslısın. Sana net böyle açıklama yapan birini bulmak bu camiada zor. Genelde terapilerde bu sonuçlara senin ulaşmanı sağlamaya çalışırlar. Sen yaşlı Hintliyi çok yakışıklı biri olarak düşün. Kendinle adam arasında benzerlik duymak istemiyorsun ama anlattığın hikayelerde yaklaşımın adamın sana yaptığı gibi. Ama tel farkınız sen uzun sürede adamın kısacık zamanda yaptığını yapıyorsun. Azıcık samimiyet kurduğunda da bir anda hayat hikayeni anlatıyorsun. Terapistinle devam et. Değiştirme. Hintli adamla tabi ki bir değilsin. Ama çok yakışıklı ve çekici bir erkek de olsaydı kendinden sürekli bahseden, cinsel anlamda saldırganlık sergileyen biri itici gelir.

Valla kk sen sendeki artıların da eksilerin de farkındasın aslında, çözümlemelerin falan, terapistinin ekolünü bilecek kadar herşeyin farkındasın. Sana bişey demeye pek gerek kalmıyor o yüzden boş yapacam. Beyince muazzam olsalar da fiziki görünümleri itibariyle pek de şanslı olmayan bilim insanları arasında gustav dedeyi boylu poslu heybetli olması nedeniyle yakışıklı bulurum hatta kişilik tipleri falan diyen de o değil miydi. Ama öte yandan o alıştırma yapmalı yazmalı terapiyi ben daha etkili buluyorum kendim de zamanında denemiştim, niye sevmiyon onları sıkılıyon diye mi

Ben sizi; zeki, duyarlı, empati duygusu olan, analitik düşünebilen, sense of humor dedikleri şeye sahip, biraz da impulsive bir insan olarak tanıyorum burada. Ama bildiğiniz gibi insanlar, bizce bilinir olmayan, sadece kadın-erkek ilişkilerinde ortaya çıkan bazı davranış kalıplarına sahip olabiliyorlar. Karşı cinsle olan ilişkilerinizdeki sizi, terapistiniz biliyordur, ben değil.

Çok kaba hatlarıyla konuşursak, bir grup psikoterapist hastaya ayna tutulmaz derken, diğer bir grup buna katılmıyor. Karşı cinsin size yaklaşımında sizi rahatsız etmiş şeylerle, kendi yaklaşım biçiminiz arasındaki bir takım paralellikleri size gösteren, bunu da "kafanıza takmanızı" sağlayabilecek şekilde yapabilen ve böylece artık bu tip durumlarda kendinizi izlemeniz/görmeniz yolunda size adım attıran terapistinizi, kendi adıma, beğendim ben. Umarım bu etki sürekli olur. Sizi, işittiklerinizi "kafaya takmanız" akabinde, şu cümleye ulaştırabilen bir seansı, başarılı bir seans olarak görmeye meyilliyim ben:
Onlari tanimadan hoslaniyorum ve bunu cok belli ediyorum.

Bir kadını itici yapan ne sorunuza cevaben söylenecek temel şeyler vardır illâki. Ama bence, esasen sorunuzun kendisi pek yeterli değil. Bunun yerine, örneğin; bir kadınla bir ilişki kurmaya/bir ilişki sürdürmeye niyetlenilmesini/karar verilmesini sağlayan ne diye sormayı tercih ederdim ben olsaydım. Buna verilecek cevaplar nispeten daha doğru bir yere varırdı sanki... Çünkü erkekler -derli toplu erkekler-, itici bulmadım, hatta çekici buldum, e o zaman haydi ilişkiye koşayım diye bakmıyor açıkçası. Erkeklerin de sair kriterleri, beklentileri var.

Ya bence taktik olmadam bam bam olmali.ben ne zaman kendim olsam rahat olsam adamlar en bakimsiz halime bile geliyolar
Ne zaman taktik yapsam yurumuyo o is
Icten ol gitsin ya sen niye bu kadar didikliyosun ki ben hic anlamiyorum.
Rahat davran,bosver taktigi gizemi falan.

Biraz düşününce sana yeni kapılar actiysa demek ki verimli bir seans olmuş. Bazen yaşarken rahatsız olduğumuz , begenmedigimiz şeyler uzun zaman aklımızda kalır ve bizi rahatsız ettiğini sandığımız şeyin aslında bizi etkiledigini farkederiz.
Geçen hafta 'beş sevim apartmani' isimli bir tiyatroya gittim. Oyun gerçekten rahatsız ediciydi. Anlatılan şeyler, çığlıklar... Alkislarken bile yalandan alkişladim . Hatta beni eken bebe iyi ki gelmemiş diye düşündüm. Ama sonrasında sık sık bazı sahneleri aklımi kurcalamaya basladi, oyun hakkında birileriyle konuşma -anlatma isteğim oluştu. Anladım ki aslında rahatsız olmamişim,sadece etkilenmişim.
Senin seans da böyle olmuş. Öyle ya da böyle etkilemiş demek ki seni... Lucifer da ne zaman terapisine sinirlenip yükselip ortamı terketse bir süre sonra duyduklarina hak verir yine o koltuğa otururdu. Terapisti de böyle aşırı tepki verdiği bir davranıştan sonra 'insanlara karşı (gerçi luciferin durumunda her türlü varlığa karşı) ördüğün bir duvar var ve geçen terapide bunu biraz yıktığını hissediyorum' gibi seyler söylemişti. Senin terapistinin "bu sekilde ofkelenmeni ve kendini savunmani, bana olan kizginligini ifade etmeni olumlu buluyorum" demesini oradaki terapist Linda'ya benzettim

Bende kendimi cok anlatirim , yengeciz biz normalimiz bu ama sen zamanlamayi yanlis yapiyorsun
Mesela ben balayimizin ilk gecesinde sarhos olup kocama tum eski sevgililerimi , eski kocami falan anlatmıştım, senin deyiminle baya bi striptiz yapmisim sabah uyandigimda bile adam mosmordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…