- 3 Şubat 2018
- 6.140
- 24.120
- 27
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Ahahahh yok hayır başka biriFerda mı o
Bızım sınıfta ferda vardı
Hep kokardı
Ferdalar ölmez şekil değiştirirmiş demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahh yok hayır başka biriFerda mı o
Bızım sınıfta ferda vardı
Hep kokardı
Kullansa mümkün değil kokmaz ki. Tuhaf gerçekten.Bir keresinde konusu açılmıştı roll on kullandığını söylemişti hatta çok titizimdir hijyen konusunda çamaşırlarımı hemen yıkarım falan demişti şok olmuştum bu kadar kendinden emin konuşmasına
Kendime yolladım mail denemek için ama gelmiyor, sanırım site çalışmıyor.Bu siteden yardım alabilirsin. Kişinin e mail adresini yazıyorsun. Onlar gönderiyor.Terkokuyorsun.com - Anonim Bildirimlerle İnsanları kırmadan koktuklarını söyle
İnsanları kırmadan koktuklarını söylemenin kolay yoluwww.terkokuyorsun.com
O girdikten 2 dk sonra ima ederdim bu durumu. Oda birşey kokmaya başladı sende alıyormusun falan derim sonra ortaya parfüm sıkarım.Günaydın hanımlar
Ne yapacağımı bilemediğim bir konuyla karşınızdayım. İş yerinde odalarımız 2 kişilik. Ben birimdeki en kıdemli insanlardan biriyle aynı odada kalıyorum. Bana göre yaşı-kıdemi baya var yani öyle diyeyim ve bu kişi baya ter kokuyor. Odaya girer girmez baskın bir ter kokusu alıyorum midem bulanıyor. Cam açıyorum 5 dakika sonra falan kapatmak istiyor hava çok soğuk diyor. Ve işin garip yanı bu kadar cam açmak istediğimi gördüğünde kendini sorgulamak yerine bana “astımın falan mı var” diye sordu geçen. Açık açık ter koktuğunu söyleyemedim onun yerine “hava almayı odanın temiz havalanmasını seviyorum” dedim. Odaya girince limon kolonyası kokluyorum ve sürüyorum burdan bile insan kendinden şüphe etmeli aslında.
Odaya arada iş için gelen personeller oluyor onlar da farkına varıyor bence. Geçen gün bir kişi odaya gelip biraz durup cam açtı mesela. İşin kötü yanı kokan kişinin ben olduğumu düşünürler diye korkuyorum. Hatta defalarca kendimi sorguladım ben mi kokuyorum diye. Ama günlük duşumu alırım kıyafetlerimi her günün sonunda makineye atarım tekrar giymem ve en önemlisi bu kişinin yanına daha yaklaşır yaklaşmaz kokusu kendinden önce geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkça konuşup söylesem %100 inkar eder veya kinlenir iyice. Oda değiştirmeye çalışmıştım daha önce ama müsait boş oda/masa yoktu. Siz olsaydınız ne yapardınız, ne yapılması gerekir yorumlarınızı bekliyorum
Spama falan düşüyor belki de. Onun da spama düşerse bir anlamı olmayacak :/Kendime yolladım mail denemek için ama gelmiyor, sanırım site çalışmıyor.
Asla sürekli çekilecek bir şey değil..benim çalıştığım yerde bir stajyer kokuyordu söylemeye çalıştık hijyen çok önemli falan diye ama yine de çok faydası olmadı neyse ki kalıcı bir durum değil di bizim birimdeki stajı bittiGünaydın hanımlar
Ne yapacağımı bilemediğim bir konuyla karşınızdayım. İş yerinde odalarımız 2 kişilik. Ben birimdeki en kıdemli insanlardan biriyle aynı odada kalıyorum. Bana göre yaşı-kıdemi baya var yani öyle diyeyim ve bu kişi baya ter kokuyor. Odaya girer girmez baskın bir ter kokusu alıyorum midem bulanıyor. Cam açıyorum 5 dakika sonra falan kapatmak istiyor hava çok soğuk diyor. Ve işin garip yanı bu kadar cam açmak istediğimi gördüğünde kendini sorgulamak yerine bana “astımın falan mı var” diye sordu geçen. Açık açık ter koktuğunu söyleyemedim onun yerine “hava almayı odanın temiz havalanmasını seviyorum” dedim. Odaya girince limon kolonyası kokluyorum ve sürüyorum burdan bile insan kendinden şüphe etmeli aslında.
Odaya arada iş için gelen personeller oluyor onlar da farkına varıyor bence. Geçen gün bir kişi odaya gelip biraz durup cam açtı mesela. İşin kötü yanı kokan kişinin ben olduğumu düşünürler diye korkuyorum. Hatta defalarca kendimi sorguladım ben mi kokuyorum diye. Ama günlük duşumu alırım kıyafetlerimi her günün sonunda makineye atarım tekrar giymem ve en önemlisi bu kişinin yanına daha yaklaşır yaklaşmaz kokusu kendinden önce geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkça konuşup söylesem %100 inkar eder veya kinlenir iyice. Oda değiştirmeye çalışmıştım daha önce ama müsait boş oda/masa yoktu. Siz olsaydınız ne yapardınız, ne yapılması gerekir yorumlarınızı bekliyorum
Baktım orada da yok.Spama falan düşüyor belki de. Onun da spama düşerse bir anlamı olmayacak :/
Camı açtığında kapatmak istediğinde “kapatma lütfen içerisi çok ter kokuyor rahat edemiyorum” dersinBu yapılabilir tabii benim olduğumu da anlar ama artık çok bir çarem kalmadı gibi
Reenkarnasyona inanıyorumAhahahh yok hayır başka biri
Orhan Gencebayın bir reklamı çıkmıştı bunu gördün mü diye sor. Bu videoyu göster ona. Nazikçe anlatmanın yolu.Ahahahh yok hayır başka biri