- 30 Kasım 2019
- 11.939
- 38.025
- 598
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
Bu insanlar kendi ter kokularını almıyorlar mı yoksa umursamıyorlar mı acaba? Ya da o kokuyla yaşaya yaşaya duyarsızlaşma mı oluyor ki... İğrenç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah anılarım canlandı ıyyy benimde iş arkadaşım vardı kadın , yahu bi deodrant nekadar veya hani iş öncesi duş almak nekadar zor olabilir hastalık olabilir ama bunun çarelerini aramak lazım üstüne bide evli yani gerçekten bazı insanlar bakımsız süsü püsü yerinde ama gel gör ki terden yanından geçilmiyodu patronum da artık dayanamadı herkese kolonya sıktı ellerimize o kolonya bile istemedi düşünün hahaha adam vantilatör almıştı koku gitsin diye heryere kolonya sıkıyodu en sonunda başka vardıya sorumlusu vardı kadın geldi kenara çekti dedi sana yeni tişört verelim iş kıyafeti yanlış anlama insanlar terleyebiliyo dedi değişen iyi olur bu bi kıyameti kopardı anlatamam bi alındı bi bağırdı ağladı hani bunun kibarcası yok zaten direk söylemek gerekiyo herkesin yanında olmasa da tekken söylemek lazımGünaydın hanımlar
Ne yapacağımı bilemediğim bir konuyla karşınızdayım. İş yerinde odalarımız 2 kişilik. Ben birimdeki en kıdemli insanlardan biriyle aynı odada kalıyorum. Bana göre yaşı-kıdemi baya var yani öyle diyeyim ve bu kişi baya ter kokuyor. Odaya girer girmez baskın bir ter kokusu alıyorum midem bulanıyor. Cam açıyorum 5 dakika sonra falan kapatmak istiyor hava çok soğuk diyor. Ve işin garip yanı bu kadar cam açmak istediğimi gördüğünde kendini sorgulamak yerine bana “astımın falan mı var” diye sordu geçen. Açık açık ter koktuğunu söyleyemedim onun yerine “hava almayı odanın temiz havalanmasını seviyorum” dedim. Odaya girince limon kolonyası kokluyorum ve sürüyorum burdan bile insan kendinden şüphe etmeli aslında.
Odaya arada iş için gelen personeller oluyor onlar da farkına varıyor bence. Geçen gün bir kişi odaya gelip biraz durup cam açtı mesela. İşin kötü yanı kokan kişinin ben olduğumu düşünürler diye korkuyorum. Hatta defalarca kendimi sorguladım ben mi kokuyorum diye. Ama günlük duşumu alırım kıyafetlerimi her günün sonunda makineye atarım tekrar giymem ve en önemlisi bu kişinin yanına daha yaklaşır yaklaşmaz kokusu kendinden önce geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkça konuşup söylesem %100 inkar eder veya kinlenir iyice. Oda değiştirmeye çalışmıştım daha önce ama müsait boş oda/masa yoktu. Siz olsaydınız ne yapardınız, ne yapılması gerekir yorumlarınızı bekliyorum
Söyleyebildin miiiYorumlarınız için sağ olun kızlar sizden aldığım cesaretle pazartesi en ufak bir sohbette daha açık bir şekilde ima edeceğim buna daha fazla katlanmak istemiyorum sağlığım bozulacak öteki türlü yoksa
1 ocak tatil olunca duş almış sanırım iki gündür koku yoktu burnum bayram etti Haftaya koku olursa mutlaka söyleyeceğim sabrım kalmadıSöyleyebildin miii
Cekilecek gibi degil. Ben gecen gun markete gittim. Kasada sirada beklerken önümde duran adam oyle keskin bir sekilde hem ter hem tuhaf birsey kokuyordu ki nefesimi tuttum1 ocak tatil olunca duş almış sanırım iki gündür koku yoktu burnum bayram etti Haftaya koku olursa mutlaka söyleyeceğim sabrım kalmadı
Çok iyi fikir hem onlar bir daha muhatap olmayacağı için daha rahat söylerlerBir gün bir misafir çağırın iş yerine öğle yemek saatinizde yakın 2 dakika dursun durmasın odada. Bu oda çok kötü yer kokuyor duramayacağım deyip aşağı insin beklesin sizi ama bunu onun duyabileceği şekilde yapın
Evet ya hep de bilmiş tipler oluyolar asla aksi bir görüşe açık olmayan insanlar olduğu için öteki türlüsüne inandıramıyosunBazı insanlar kokusunu almıyor bir de konu açılınca deodorant zararlı diyorlar. bu arada koku şikayeti olan varsa antibakteriyel sabun öneririm sadece koltuk altı için. Bir de kıllı olması da koku yaratıyor. Benim kuzenim bebekken aşırı derecede kokuyordu bakın bebekken hem ayakları hem teri kokuyordu. Annesi hasta olacak diye yıkamıyordu mide sorunu vardı sonra geçti kokusu.
Gerçekten öyle başkasının kokusu olunca o insanla konuşasım bile gelmiyor midem kalkıyor dokunduğu bir eşyaya bile dokunmak istemiyorumHayatta en nefret ettiğim olaydır. Gebeliğimden ve hormonlardan dolayı hergün duş almak zorundayım çünkü 2 ci gün iğrenç kokuyorum bence. İnsan kendi kokusuna tahammül edemezken başkasının kokusu tuffi