Tepkiniz ne olur du??

Aslına bakarsanız bu tarz insanlar yaşamamalı, çünkü tüm toplumun ahlakını bozan bunlar, erkekleri de yoldan çevirip baştan çıkartıyorlar, kapılarında erkekler kuyruk oluyor, bunlar olmasa kimse eşine olan sadakatini bozmayacak, kimse eşini aldatmayacak, zaten tüm erkekler eşlerini bu kadınlar ile aldatıyor... Bekar erkekler zaten hak getire kapılarında kuyruk...

Toplum olarak o kadar ahlaklıyız ki, ne hırsızlık var, cinayet, ne de tecavüz var...
Bu kadınlar da olmasa iyice tertemiz bir toplum olacağız...
Kadın cinayetleri de bitecek, hırsızlık da bitecek, dolandırıcı da kalmayacak...
Herşey çok güzel olacak...

Amacım savunmak değil, yanlış anlaşılmasın, keşke o da o yola yönelmeseydi,
Ama evli erkekler kendine çeki düzen versin, parasında eşinin, çocugunun hakkı var elbette ama bunda bu işi kadının suçu oldugunu ben şahsen düşünmüyorum, neden derseniz, adamlar adam olsun,şerefli, onurlu olsun eşlerine olan bağlılıklarına ihanet etmesinlerr..

Aslına bakarsanız bu tarz insanlar yaşamamalı, çünkü tüm toplumun ahlakını bozan bunlar, erkekleri de yoldan çevirip baştan çıkartıyorlar, kapılarında erkekler kuyruk oluyor, bunlar olmasa kimse eşine olan sadakatini bozmayacak, kimse eşini aldatmayacak, zaten tüm erkekler eşlerini bu kadınlar ile aldatıyor... Bekar erkekler zaten hak getire kapılarında kuyruk...

Toplum olarak o kadar ahlaklıyız ki, ne hırsızlık var, cinayet, ne de tecavüz var...
Bu kadınlar da olmasa iyice tertemiz bir toplum olacağız...
Kadın cinayetleri de bitecek, hırsızlık da bitecek, dolandırıcı da kalmayacak...
Herşey çok güzel olacak...

Amacım savunmak değil, yanlış anlaşılmasın, keşke o da o yola yönelmeseydi,
Ama evli erkekler kendine çeki düzen versin, parasında eşinin, çocugunun hakkı var elbette ama bunda bu işi kadının suçu oldugunu ben şahsen düşünmüyorum, neden derseniz, adamlar adam olsun,şerefli, onurlu olsun eşlerine olan bağlılıklarına ihanet etmesinlerr..

Hayır bu tarz insanlar tabi ki yaşamalı ama para kazanma yolları bu olmamalı, namuslarıyla para kazanacakları meslekler icra etmeliler

Merdiven silip ev temizleyen kadınlarda var namuslarıyla para kazanıyorlar.

Ama tabi eskortluk yapınca aldıkları para daha cazip geliyor! Niye yorulsunlar ki...

Karılarını aldatan erkekler zaten sadece bu kadınlarla aldatmıyorlar bu işi parasız yapan ahlaksızlarla da aldatıyorlar, burada erkeğin elinin kiri o kadınlar ahlaksız asla demiyorum demem, her iki tarafta ahlaksız ve benim inancıma göre günahkar zina yapıyorlar, her iki tarafında içinin kiri!

Toplumda zaten hırsızlık var cinayet var diye herkes hırsızlık yapsın adam öldürsün o zaman, genelin yaşantısına göre değil inancıma göre yaşamaya çalışıyorum, evet dört dörtlük değilim asla olamıycam belkide ama olmak için elimden geleni yapıcam kendi adıma.

İnsanların herkes yapıyor ne olacak zihniyetini bırakması lazım, o cinayetlerin ahlaksızlıkların bitmesi için

Adamlarda kadınlarda şerefli namuslu olsun, kimse bir tarafın üstüne yıkmasın günahını kirini, o zaman temiz toplum oluruz.

O işi yapan kadına gelince ben evet rahatsız olurum ama taşlamam samimi olurmuyum hayır ama o insanı bu işten vazgeçirmek için uğraşırım.

bir insanın bedenine satmasına onun özgürlüğü bana ne diyemeceğim.
acaba herkes özgürdür deyip geçermisiniz ?
yaşanılan yer insanı şekillendiren en önemli öğelerdendir

Elbette ki daha farklı işlerde çalışılabilir, etraf iş kaynıyor nasıl olsa bu ülkede, fabrikalar, şirketler çalıştıracak insan arıyorlar ama ne yazıkki bulamıyorlar ve herkesin elinden her iş geliyor, eğitim, uzmanlık önemli değil...

Savunuyor gibi görünebilirim, hoşunuza da gitmeyebilir, ama son yıllarda bu işi yapan sayısı çok fazla arttı, bu bir gerçek, nedenlerini araştırmak lazım bana göre, kadında şerefli olmalı elbette ama en başta kadına değeri başımızdakiler de vermeli..

Toplum kötüleşti diye hepimiz kötü olmayalım elbette, ama neden toplum bu hale geldi ?
Neden insanlar kötü işlere bulaşıyorlar, milli gelirimiz arttığı söylense de hala kimse maddi olarak iyi değil...
Nedenleri çoğaltmam mümkün..

Savunulacak yada benimsenecek bir iş değil elbette, ama karalamak, yargılamak, dışlamak, ne kadar doğru..
Hangimiz ne kadar doğruyuz, ne kadar dürüstüz, ne kadar ahlaklıyız..?

Elbette ki daha farklı işlerde çalışılabilir, etraf iş kaynıyor nasıl olsa bu ülkede, fabrikalar, şirketler çalıştıracak insan arıyorlar ama ne yazıkki bulamıyorlar ve herkesin elinden her iş geliyor, eğitim, uzmanlık önemli değil...

Savunuyor gibi görünebilirim, hoşunuza da gitmeyebilir, ama son yıllarda bu işi yapan sayısı çok fazla arttı, bu bir gerçek, nedenlerini araştırmak lazım bana göre, kadında şerefli olmalı elbette ama en başta kadına değeri başımızdakiler de vermeli..

Toplum kötüleşti diye hepimiz kötü olmayalım elbette, ama neden toplum bu hale geldi ?
Neden insanlar kötü işlere bulaşıyorlar, milli gelirimiz arttığı söylense de hala kimse maddi olarak iyi değil...
Nedenleri çoğaltmam mümkün..

Savunulacak yada benimsenecek bir iş değil elbette, ama karalamak, yargılamak, dışlamak, ne kadar doğru..
Hangimiz ne kadar doğruyuz, ne kadar dürüstüz, ne kadar ahlaklıyız..?
bu devletin ayıbı..ama sana bir şey anlatayım.
bir hasta doktora gelir doktorla aralarında duygusallık başlar. görüşürler evliliğe kadar gider olay. o an kız telekızım der. doktor ona iş bulur sekreterlik .bırak bu işi der..kız lise mezunudur. doktor herşeyiyle kabul eder.tek bırak der bu işi bırak..
ama kız şunu der. o aylık maaş benim 1 gecelik kazancım. bırakmam bu işi.gece müşterimin yanındayım seni özledim diye telle arar .vs
ve sonu,ayrılık.

hiç umurumda olmazdı.
hayat onun hayatı . istediğini yapar. beni hiç ilgilendirmez . ne de kimseyi ilgilendirir.

için için rahatsız olurdum ama onun hayatı çevreme sorun çıkarmadığı sürece bende sorun yapmazdım

bu devletin ayıbı..ama sana bir şey anlatayım.
bir hasta doktora gelir doktorla aralarında duygusallık başlar. görüşürler evliliğe kadar gider olay. o an kız telekızım der. doktor ona iş bulur sekreterlik .bırak bu işi der..kız lise mezunudur. doktor herşeyiyle kabul eder.tek bırak der bu işi bırak..
ama kız şunu der. o aylık maaş benim 1 gecelik kazancım. bırakmam bu işi.gece müşterimin yanındayım seni özledim diye telle arar .vs
ve sonu,ayrılık.
:KK57:

Kolay para olmasından kimsenin şüphesi yok, ben toplumda dışlanmaktan bahsediyorum, elbette ki kolay para, (tabi neye göre kime göre, birde onun yaşadıklarını bilmek lazım, birçok kişi burada da okuyoruz eşi ile bile ilişkiye giremezken), konu farklı yerlere geldi, yapılan işi yargılamak değil, kişiliğine söz etmek de değil, dışlamak benim sorguladığım..

Kolay para olmasından kimsenin şüphesi yok, ben toplumda dışlanmaktan bahsediyorum, elbette ki kolay para, (tabi neye göre kime göre, birde onun yaşadıklarını bilmek lazım, birçok kişi burada da okuyoruz eşi ile bile ilişkiye giremezken), konu farklı yerlere geldi, yapılan işi yargılamak değil, kişiliğine söz etmek de değil, dışlamak benim sorguladığım..
buraya getiren sizsiniz. kalkıp iş bulamıyorlar derseniz size bende böyle bir örnek veririm kesin ve net konuşamazsınız

Ben direkt olarak iş bulunamıyor, bulamayan da haklı olarak bunu yapıyor demek istemedim.. O yolunu seçmiş zaten, hemen iş bulunamadığı her ne kadar ayrı bir ülke gerçeği olsa da, benim onun işiyle dığer insanlar tarafından göreceği hal ve davranışı merak ettim.

evet . melektir. bana benzer:)
bu tavrını bana da benzettim oky :)
hiç bir insan kötü değildir zamanla olur benim gözümde sevgi ile başarılamayacak hiç birşey olduğuna inanmıyorum sevgi engelleri yıkar bence kötüyü iyi yapma gücü yanlışı doğru yapma imkanı sadece içimizde her kötülük sevgisizlikten gelir
böyle insanlardan çok az var bu kadar fedakar biri.
ama kızı sevmedim o gerçekten değişmeyecek biriymiş böylece teorim çürüdü :)

bu tavrını bana da benzettim oky :)
hiç bir insan kötü değildir zamanla olur benim gözümde sevgi ile başarılamayacak hiç birşey olduğuna inanmıyorum sevgi engelleri yıkar bence kötüyü iyi yapma gücü yanlışı doğru yapma imkanı sadece içimizde her kötülük sevgisizlikten gelir
böyle insanlardan çok az var bu kadar fedakar biri.
ama kızı sevmedim o gerçekten değişmeyecek biriymiş böylece teorim çürüdü :)
aynen. insan iyi yada kötü diye 2 ye ayrılır. çok üzdü o doktoru. ama herkes kendi istediği hayatı yaşar:. seçim ona kalmış

evet dışlarım.. onun istediği mesleği yapma özgürlüğü varsa benim de dışlama özgürlüğüm var.. özgür özgür takılırız..

eskortluk yaptığını nereden bilmişler?
yine az bakımlı biraz dekolteli giyinen birine bir sıfat mı yapıştırıyorlar yoksa?

evet dışlarım.. onun istediği mesleği yapma özgürlüğü varsa benim de dışlama özgürlüğüm var.. özgür özgür takılırız..

Sezaryen ile ilgili yada başka bedensel konularda benim bedenim benim hayatım diye bas bas bağırmıyor muyduk biz?
Keşke o mesleği yapmasaydı, ama özgürlük anlamında bakarsak da, onun seçiminden dolayı dışlamak ne kadar etik?

X