Tepkim ne olmalı

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
329
-33
11
21
Sevgilim 1 hafta önce yeni işe başladı. Bugün öğle yemeğinde beni aradı konuştuk sonra birden kolum ağrıdı ben kapatıyorum konuşuruz dedi. Bende ne alaka normalde ben kapattığımda tepki verirdin dedim. Evde yatakta yatmıyorum çalışmaktan kollarım ağrıdı dedi. Ama her gün aynı işi yapıyor 😂 sonra ben detaylı sorunca gideyim biraz insanlarla muhabbet edeyim dedi. Bende kapattım direkt. Sorun kapatması değil tersler gibi konuşması konuşmada kötü hiçbir şey olmadı bu arada. Dünde beraberdik. Bende o anki sinirle beni arama yazma o zaman daha işyerinde dedim iyi ne diyim ki dedi. Bir önceki molada da yazmadı. İllaki bir şekilde konuşcaz benim içimden cidden aşırı öfke geliyor. Böyle hunharca laf edip engellemek vs. Cidden hiç sevmem böyle lafları. Kendimi aynı zorunluluktan aramış gibi hissettim ki asla neden aramadın demedim. Hatta açmayınca o laf eder genelde. Tepkim ne olmalı? Aşırı derece öfkem var şu an diyeceklerim vs

Sevgilim 1 hafta önce yeni işe başladı. Bugün öğle yemeğinde beni aradı konuştuk sonra birden kolum ağrıdı ben kapatıyorum konuşuruz dedi. Bende ne alaka normalde ben kapattığımda tepki verirdin dedim. Evde yatakta yatmıyorum çalışmaktan kollarım ağrıdı dedi. Ama her gün aynı işi yapıyor 😂 sonra ben detaylı sorunca gideyim biraz insanlarla muhabbet edeyim dedi. Bende kapattım direkt. Sorun kapatması değil tersler gibi konuşması konuşmada kötü hiçbir şey olmadı bu arada. Dünde beraberdik. Bende o anki sinirle beni arama yazma o zaman daha işyerinde dedim iyi ne diyim ki dedi. Bir önceki molada da yazmadı. İllaki bir şekilde konuşcaz benim içimden cidden aşırı öfke geliyor. Böyle hunharca laf edip engellemek vs. Cidden hiç sevmem böyle lafları. Kendimi aynı zorunluluktan aramış gibi hissettim ki asla neden aramadın demedim. Hatta açmayınca o laf eder genelde. Tepkim ne olmalı? Aşırı derece öfkem var şu an diyeceklerim vs
Sizi terslememiş ki.
Üf eşimle bile uzun uzadıya konuşamıyorum telefonda ben.

Bende o anki sinirle beni arama yazma o zaman daha işyerinde dedim iyi ne diyim ki dedi.
bu ne gerginlik ya, insan sevgilisini iki tatli soz duyayim molam guzellessin diye arar. bu laflari isitmek icin ya da birbir konusup yarim saatlik molayi telefonda harcamak icin degil.
boyle triplere devam edebilirsiniz ama mutlu olamazsiniz. ani sinirle istemediğinkz laflari etmemeyi öğrenin

Ee ne var bunda :) biz de eşimle sevgiliyken yapardık bunları
Hatta hadi işim var kırmızıya bas derdik 😂

Arkadaşlarıyla sohbet etmek için kapatacağını söylese ne tepki verirdiniz kilit nokta orası.
Öyle dediği zaman tamam dedim kapattım direkt zaten. Ama başta kolum ağrıdı dediği için biraz irdeledim öyle dedi arkadaşlarla konuşucam diye. Birde üstüne evde yatmıyorum diyor. Ee daha 2 gün önce ben kapatıcam deyince sorun eden biriydi

Öyle dediği zaman tamam dedim kapattım direkt zaten. Ama başta kolum ağrıdı dediği için biraz irdeledim öyle dedi arkadaşlarla konuşucam diye. Birde üstüne evde yatmıyorum diyor. Ee daha 2 gün önce ben kapatıcam deyince sorun eden biriydi

Muhtemelen daha 2 gün önce ben kapatıcam diyince sorun ediyordun diyeceksiniz
diye bahane sunmuştur sizi tanıdığı tepkilerinizi bildiği için, birisi beni darladığında
ben de yapıyorum aynısını çünkü. Fazla baskı hisseden yalana ve bahaneye başvurur.

Önemli olan kapatırım demesi değil sanki zorunluluk gibi hissetirmesi.
Kuzum bak bu kadar irdeleme belki o anda konuşmak istemedi yeni başlamış belki sohbet etmek istedi yeni arkadaşlarıyla.
Gerçekten kolu da ağrımış olabilir. Bence önemsiz bir ayrıntıya takılmışsın.

Muhtemelen daha 2 gün önce ben kapatıcam diyince sorun ediyordun diyeceksiniz
diye bahane sunmuştur sizi tanıdığı tepkilerinizi bildiği için, birisi beni darladığında
ben de yapıyorum aynısını çünkü. Fazla baskı hisseden yalana ve bahaneye başvurur.
Önemli olan kapatması vs değil zaten. Fakat direkt böyle dediğinde kendimi sanki zorunlu aranılmış gibi hissettim olay bu. Bazen o kadar patavatsız lafları var ki insanı sinir ediyor. Kaç kere konuştuğun cümlelere biraz dikkat et dememe rağmen. Arkadaşlarla konuşayım kapatıyorum dese okeyim zaten işim gücüm var. Kolum ağrıdı ya evde yatmıyorum ya hani deyince bende ee 2 gün önce de evde değildin ya diye tepki vermek zorunda kaldım

Net is yerinde biri vardir bunun ilgilendiği bir laf varya köpeğe baska biri yemek veriyorsa sahibine havlamaya başlar alenen bitirmek istiyor siz bitirin diye çabalıyor

Net is yerinde biri vardir bunun ilgilendiği bir laf varya köpeğe baska biri yemek veriyorsa sahibine havlamaya başlar alenen bitirmek istiyor siz bitirin diye çabalıyor
İş yerinde genelde erkekler var şantiye ortamında çalışıyor çalışma arkadaşları erkek

Bir ikincisi daha dün birlikteydik😂 sabah çok iyi konuştuk yani değişecek bir durum olmadı. He ayrılmak istiyorsa da kendisi bilir ne yapabilirim ki yani

Back
X