• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tencereyi mahvettim :((

Rosarioo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
60
5
1
32
Merhaba ablalarım arkadaşlarım ben çok kötü bir şey yaptım sıcak tencereyei kuru el bezinin üstüne koydum ve yapıştı şu an tencerenin tabanı çok sert ve kesinlikle çıkacak gibi değil Sıcak suya yatırdım ama işe yarar mı bilmiyorum Lütfen yardım edin ne yapmalıyım Annem çok kizicak:(

Merhaba ablalarım arkadaşlarım ben çok kötü bir şey yaptım sıcak tencereyei kuru el bezinin üstüne koydum ve yapıştı şu an tencerenin tabanı çok sert ve kesinlikle çıkacak gibi değil Sıcak suya yatırdım ama işe yarar mı bilmiyorum Lütfen yardım edin ne yapmalıyım Annem çok kizicak:KK43:
canınız sağolsun. elinizi falanda yakabildiniz..
çok anlamam ama bulaşık teli kullanabilrisin. tahriş edebilir buda..
mavi su ve çamaşır duyunda bekletirsen daha fazla yumuşama olur

Sıcak suyun içine çamaşır suyu koy ve öyle beklet umarım yumuşar ve telle çıkar... Bu arada tencere nasıl bişey çelik alüminyum vs. vs.

suda beklet, annene sormadan da daha bir şey yapma.
önem verdiği bir tenceresi ise tel falan sürerseniz kızabilir.

hem canınız sağolsun, anneniz kızsa da kızgınlığı geçer bir süre sabredin.

Ben böyle birşey için çocuğuma kızmam, annen de kızmaz merak etme. Karbonatlı sıcak suda bekletmeyi dene.

Merhaba ablalarım arkadaşlarım ben çok kötü bir şey yaptım sıcak tencereyei kuru el bezinin üstüne koydum ve yapıştı şu an tencerenin tabanı çok sert ve kesinlikle çıkacak gibi değil Sıcak suya yatırdım ama işe yarar mı bilmiyorum Lütfen yardım edin ne yapmalıyım Annem çok kizicak:(
oy ben sana kıyamam.annen bişey demez merak etme.

canınız sağolsun bir tane tencere yahu.
ütü temizleme yöntemini öneririm. tencereyi ocakta kızdırıp ıslak bezle silin.
elinizi yakmayın sakın.

Bende evlisin sandım çöpe at diyecektim
Ah bu anneler, elin yanmadı canım sağ olsun kızım dese ne olacak ?

Valla ben senin annen olsam "canın sağolsun kızım, tencere her zaman alınır" derim.

canım, hiç bişey işe yaramazsa ve paran varsa 20 liraya çelik tencere var. alırsın bir tane

Eğer bi takımın parçasıysa yeni tencere alması işe yaramaz...

Netten araştır canım bi ,yada söylediler ya parlattır .

Back