kızlar bugün eşimle beraber gezerken yeni tencere seti markaları bulduk, evimsaray, sıla diye markalar, eşime kalırsa hisar veya ar-yıldızla aynı çelik hemen hemen, siz ne diyorsunuz bu konuda,
çatal bıçak kaşık içinde yine hisar ve ar-yıldız kalitesinde ürünler vardı, önerilerinizi ve yorumlarınız bekliyorum lütfen
kızlar bugün eşimle beraber gezerken yeni tencere seti markaları bulduk, evimsaray, sıla diye markalar, eşime kalırsa hisar veya ar-yıldızla aynı çelik hemen hemen, siz ne diyorsunuz bu konuda,
çatal bıçak kaşık içinde yine hisar ve ar-yıldız kalitesinde ürünler vardı, önerilerinizi ve yorumlarınız bekliyorum lütfen
Merhaba canım öncelikle söyleyeyim sonradan çıkan ve yeni duyduğumuz bütün çatal bıçak markaları çin ithalatı dolayısıyla bildik markaların bile karaca ve schafer söylememe gerek yok zaten çinden getiriyor. Hisarın bile çinden mal getirdiğini öğrendiğimde şok olmuştum. Ben sağlık açısından çin ürünlerinin kansorejen madde içerdiğini bildiğimden her zaman uzak durmuşumdur kaldı ki çatal bıçak konusu daha hassas bir konu hergün ağız yoluyla kullanıyoruz o sebeple üretimi Türkiyede olan Jumbo firmasına baktım. 500 tl ye çatal bıçak seti aldım. Hemde 50 yıl garantisi var.