- 5 Mayıs 2020
- 12.729
- 39.453
Güle güle kullanın.Ben her seyimi karaca dan aldim gayet memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanın.Ben her seyimi karaca dan aldim gayet memnunum
Çelikte beklentilerin paslanma olmaması ise 304 306 yeterlidir. Paslanma olmazhanımlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
güncelleme: sanırım yanlıs anlasılma olmuş ben tencere seti önerisi veya marka önerisi istemiyorum hanımlar çelik çatal kaşık seti alıcam bu ürünlerin çelik derecesi gibi bir şey varmış buna göre almak istediğim için detaylı bilgi alabilmek adına açmıştım başlığı
Tesekkurler.Güle güle kullanın.
Bende Korkmazın 316 çeliğini aldım çok iyihanımlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
güncelleme: sanırım yanlıs anlasılma olmuş ben tencere seti önerisi veya marka önerisi istemiyorum hanımlar çelik çatal kaşık seti alıcam bu ürünlerin çelik derecesi gibi bir şey varmış buna göre almak istediğim için detaylı bilgi alabilmek adına açmıştım başlığı
Kesinlikle oyle yap bu arada bernordada indirim vardi orayada bi bakinvalla baktığımda 316 çelik çatal kaşık seti bi tek karacada olduğunu gördüm modelleride çok güzelmiş oraya bakıcam. alıp memnun olanlarında çok yorumu var açıkcası kendi gözümle görüp öyle alırım zaten :)
Bir çelik mühendisi olarak söylüyorum kriterdirhanımlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
Ben karaca çeyiz setiyle almıştım. Inanın sadece tencere setleri düdüklü vs ve çatal kaşık bıçak setinden memnunum. Geri kalan heeepsi çöp. Benim için de pişmanlık yani. Ama iyi olanı da söyledimIlk defa karacanın tenceresinden memnun olan birinin yorumuna denk geldim. Karaca eşittir pişmanlık. O paraya daha kaliteli markalar var bence.
çok teşekkürler daha hala model bakıyorum buna dikkat ediyim :)Ağız kısmı da yukarı doğru daralan dan ziyade geniş olan alınmalı benim tavsiyem .ağzı daralanlar hiç kullanışlı olmuyor.
açıkcası her gün kullanacağım bişey olmasa haklısınız alırdım ama bu tarz seylere önem veriyorum özellikle çatal kaşık tencere gibi ürünleri 1 kere almak istiyorum belki 10-15 yıl sonra değiştiririm:)Bu pahalılıkta kimsenin çeliğin ne olduğuna baktığını sanmıyorum.
aa ben 316 çelikten üretilen gördüm ama sizin dediğiniz 304 olan standart olan çelik ölçüsüymüş 316 da onun daha sağlamı daha dayanıklısıSelam,
Ben bir üretici firmada çalışıyorum çatal kaşık bıçak, tencere..
Çelikte 18.10 ve 304kalite olması önemli birde kalınlığı..
Reklamlarda dönen 316 ya çok aldanmayın derim
çok teşekkürler 316 çelik bu söylediğiniz markalarda göremedim. ayrıca size katılıyorum fazla fazla almak yerine tek bir set alıp yıllarca kullanayım istiyorum bendeFissler tencere seti, fissler bıçak seti ve jumbo çatal kaşık seti kullanıyorum. Herşeyden fazla fazla almak değilde tek bir set alıp kalitelisinden almak daha mantıklı. Ben tüm bu kullandıklarımdan çok memnunum. Fissler alaska bıçak seti diye geçiyor. Victorinox bıçakta kesin al bir tane bulunsun.
316 yı çıkardılar şimdi daha fazla maaliyet çünkü .. inanın işin içinde olmasam bende inanırdım :)aa ben 316 çelikten üretilen gördüm ama sizin dediğiniz 304 olan standart olan çelik ölçüsüymüş 316 da onun daha sağlamı daha dayanıklısı
hahah onlarda baya yardımcı oldular sağolsunlar ya ama konum yanlış anlaşılmışBuranın bazı kadınları öyle kandi aldıkları kullandıklarını konudan bağımsız anlatmaya bayılırlar
Çeliğinden çok markaya güvenin fissler, zwilling, wmf gibi markalarda sıkıntı yaşamazsınız.çok teşekkürler 316 çelik bu söylediğiniz markalarda göremedim. ayrıca size katılıyorum fazla fazla almak yerine tek bir set alıp yıllarca kullanayım istiyorum bende
bu markalarada baktım ama bulamadım açıkcası şu an karacada var sadece bu 316 çelikten çatal kaşık seti oraya bakıcam o yüzdenEmsan Korkmaz Tantutoni markalar uzun ömürlüdür kim bilir bizdeki kaç yıllıktır üç markayı da kullanıyoruz ama karaca alma kesinlikle herkes şikayetçi