• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tencere Sayısı :((

Meralim_85

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
16
0
16
İzmir
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olucak, yardımcı olursanız sevinirim. Çeyizim için jumbodan 4lü tencere seti ve 1 adet sahan aldım. Başka bir tencere seti daha almak istiyorum Korkmaz'da. Onun da set içeriği 4tane çelik tencere,1 tanede çelik tava, bu setinde 3lü sahan takımı var. Sizde fazla mı olur. 1-2 tanede tefalden teflon tencere alırım tencere işini kapatırım die düşünüyorum ama fazla mı olur diyede aklımda soru işaretleri kalıyor.

$xsdfrt.webp

Bu aldığım jumbo takım.

$cdfgrt.webp$Adsız.webp

Bunlarda almayı düşündüğüm korkmazın takımı ve tefalin bu serisinden 1-2 tane tencere alırım diyorum.

canım öncelikle güle güle kullan.
bence fazla gibi gözüksede gerekli olabilicek şeyler. bende dökme tencere takımı var bi tane yıllar önce alınmıştı. kaç parça var içinde hatırlamıyorum ama bir takım daha alırım mutlaka.
tencerelerin boyuna göre küçük yada büyük bir takım olur

Sonraki alacağın çelik tencerelerini küçük ebatlı olanlardan seç bence. Çünkü 2 kişi olunca büyük tencereler hiç kullanılmıyor, küçük tencereler çok işe yarıyor. Misafirin gelincede kullanacağın, zaten Jumbodan büyük boylu tencerelerin var. Bunun yanında teflon veya seramiklerinde olacak zaten.

bence çok fazla olur. ben muftak eşyalarımı sığdırmakta zorlanıyorum ustelık mutgafım buyuk olmasına rağmen. taze gelın olarak tavsiyem telfon tencerede al ve arkadaşın dediği gibi minik tencereler oluyoya üçlü yemek ısıtmalık onlardan al

$Korkmaz-A1700-Mavis-Hiper-Set-32-Parca__30489735_0.webp

$HISAR-MERCURY-TEFLON-GOLD-SETI-INDIRIM__34244173_0.webp

$ev-ge.webp

Bak bunlarda benim tencerelerim, herkes restorant mı açacaksın diyor ama, biri teflon biri çelik tencere takımım.
Diğer mor olanların da ufak sahanları falan var. Lazım olur illa ki diye düşünüyorum.
Balık tavası da aynı mordan

canım öncelıkle hayırlı uğurlu olsun ve güle güle kullan.Jumbo tek kelımeyle zaten muhteşem bır marka.Jumbodan aldıkların kalıtelı olduğu için başka almana gerek yok bence .Gereksiz görüyorum ben fazlaca alanları.Lazım olursa ilerde alırsın.:34:

Back
X