Sevişirken uyumlu oluruz demek istemişMerhaba arkadaşlar kafamı çok kırcalayan bir durum var 3 yıllık bir ilişkimi bittikten 1 ay sonra 1 haftadır konuştuğum çocukla flörtleşmeye başladık ve ilk buluşmada çok keyifli geçti sohbetimiz çok keyif aldığını sohbetimi sevdiğini söyledi sürekli buluşmaya başladık ben motor kullandığım için erkek arkadaşımı alıyordum arkamda oturuyor genelde her buluşmamızda kokun çok güzel diyordu en son buluşmamız da yanından ayrılmamı istemedi ve biraz yakınlaştık ve beni koklayıp şunu dedi gözlerini kapatıp ten uyumu var dedi günlerdir bunu düşünüyorum mal gibiyim beni bir aydınlatır mısınız ???
Gerçekten mi bende aptal gibi günlerdir masumca düşünüyorumSevişirken uyumlu oluruz demek istemiş
Cıks masumca sarılma öpme koklama ile başlayıp elleyip sevişerek final yapacak :)Gerçekten mi bende aptal gibi günlerdir masumca düşünüyorum
O zaman buna ten uyumu diyeceğine açık açık isteğini belirtsin ne diye benim beynim ile oynuyor aptal adam otur buna üzül şimdiCıks masumca sarılma öpme koklama ile başlayıp elleyip sevişerek final yapacak :)
Yaşın 28 ise gerçekten bildiğini düşünüyordur. Sorsan tepki verdiğin için reddeder :) sevişesin öpüşesin yoksa çok tenhalara gitmeO zaman buna ten uyumu diyeceğine açık açık isteğini belirtsin ne diye benim beynim ile oynuyor aptal adam otur buna üzül şimdi
Nasıl sövesim geldi şuan anlatamam hayal kırıklığı yaşıyorum şuan yemin ederim ne cahilmişimYaşın 28 ise gerçekten bildiğini düşünüyordur. Sorsan tepki verdiğin için reddeder :) sevişesin öpüşesin yoksa çok tenhalara gitme
Bu da bir tecrübe sinirlenme böyle böyle tanıyorsunNasıl sövesim geldi şuan anlatamam hayal kırıklığı yaşıyorum şuan yemin ederim ne cahilmişim
ÜzdüBu da bir tecrübe sinirlenme böyle böyle tanıyorsun
Siz nasıl düşündünüz ten uyumu var, sözünü merak ettim açıkçası
Aptal olan bence o değil gayet açık konuşmuş adamO zaman buna ten uyumu diyeceğine açık açık isteğini belirtsin ne diye benim beynim ile oynuyor aptal adam otur buna üzül şimdi
Herkes herşeyi çok iyi bilmek zorunda değil kimi insan daha duygusal bir penceren bakar şehvet olarak değil neden bu şekilde ters bir tavır sergilediğinizi anlayamadımYa kokundan ten uyumu var hmmm diyen birini de burda biz açıklamayalım bir zahmet. Sen ne sandın ki ? Senin düşüncene göre ten uyumu nedir bi açıklar mısın bana ?
Anlamadığım için bende buraya bu konu başlığını attımSiz nasıl düşündünüz ten uyumu var, sözünü merak ettim açıkçası
Haklısınız benim o halde çünkü ben fiziksel bakmıyorum herşeye ilişkilerimdeAptal olan bence o değil gayet açık konuşmuş adam
Yahu boynuna sokulup koklayıp hmmmmmmm ten uyumu diyen birinin düşüncesini ya da imasını sen ne sandın tamam bunu bi açıkla banaHaklısınız benim o halde çünkü ben fiziksel bakmıyorum herşeye ilişkilerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?