Ten uyumu

sezfa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
8
0
1
29
Merhaba arkadaşlar kafamı çok kırcalayan bir durum var 3 yıllık bir ilişkimi bittikten 1 ay sonra 1 haftadır konuştuğum çocukla flörtleşmeye başladık ve ilk buluşmada çok keyifli geçti sohbetimiz çok keyif aldığını sohbetimi sevdiğini söyledi sürekli buluşmaya başladık ben motor kullandığım için erkek arkadaşımı alıyordum arkamda oturuyor genelde her buluşmamızda kokun çok güzel diyordu en son buluşmamız da yanından ayrılmamı istemedi ve biraz yakınlaştık ve beni koklayıp şunu dedi gözlerini kapatıp ten uyumu var dedi günlerdir bunu düşünüyorum mal gibiyim biten 3 yıllık ilişkim için deli gibi acı çekiyordum garip bir şekilde hafifletti ama anlamadığım bir şey daha var 2 günlük adam yani neden bu kadar etkiledi beni normalde asla kolay etkilenip beğenmiyorum kimseyi hissedemiyorum 2 günlük adam beni mal a çevirdi aklımdan çıkmıyor saçma bir şekilde ilk başta böyle etkilenmemiştim neden ten uyumu dedikten sonra mal a döndüm anlamadım açıkcası yakınlaştığımız için kötü hissedip çocuktan ayrıldım mal oldum resmen beni bir aydınlatır mısınız ???

Son düzenleme:
Sevişirken uyumlu oluruz demek istemiş

Cıks masumca sarılma öpme koklama ile başlayıp elleyip sevişerek final yapacak :)
O zaman buna ten uyumu diyeceğine açık açık isteğini belirtsin ne diye benim beynim ile oynuyor aptal adam otur buna üzül şimdi

O zaman buna ten uyumu diyeceğine açık açık isteğini belirtsin ne diye benim beynim ile oynuyor aptal adam otur buna üzül şimdi
Yaşın 28 ise gerçekten bildiğini düşünüyordur. Sorsan tepki verdiğin için reddeder :) sevişesin öpüşesin yoksa çok tenhalara gitme

Yaşın 28 ise gerçekten bildiğini düşünüyordur. Sorsan tepki verdiğin için reddeder :) sevişesin öpüşesin yoksa çok tenhalara gitme
Nasıl sövesim geldi şuan anlatamam hayal kırıklığı yaşıyorum şuan yemin ederim ne cahilmişim

Nasıl sövesim geldi şuan anlatamam hayal kırıklığı yaşıyorum şuan yemin ederim ne cahilmişim
Bu da bir tecrübe sinirlenme böyle böyle tanıyorsun

Ya kokundan ten uyumu var hmmm diyen birini de burda biz açıklamayalım bir zahmet. Sen ne sandın ki ? Senin düşüncene göre ten uyumu nedir bi açıklar mısın bana ?
Herkes herşeyi çok iyi bilmek zorunda değil kimi insan daha duygusal bir penceren bakar şehvet olarak değil neden bu şekilde ters bir tavır sergilediğinizi anlayamadım

Haklısınız benim o halde çünkü ben fiziksel bakmıyorum herşeye ilişkilerimde
Yahu boynuna sokulup koklayıp hmmmmmmm ten uyumu diyen birinin düşüncesini ya da imasını sen ne sandın tamam bunu bi açıkla bana Ne demek istemiş olabilir ? Hele ki o sahnede hiçte normal bir şekilde ten uyuma yaa dediğini sanmıyorum. Sündüre sündüre böyle cümleye kıvam vererek ten uyumu demediyse ben de neyim aşdlska Başka türlü anlayamazsın işte şu an farklı izlenim veriyorsun o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…