Ten kokusu :(

Bu konuda seni çok iyi anlıyorum ve bahsettiğin kokunun ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bekarken kısa bir dönem birisiyle görüştüm birkaç kez. Yakışıklı bir adamdı, zengindi de , karakter olarak tam tanıyamadım çünkü bir bahaneyle iletişimi kopardım çünkü bahsettiğin ağır ten kokusunu aldım ben de onda...çok itici geldi, bütün artı özellikler eksiye döndü. Benimle de ciddi düşünüyordu , etkilenmişti benden çok fark ediyordum ama ben yapamadım. Parfümle falan nereye kadar, o insan kocam olsaydı her gece aynı kokuyla yat kalk sevişmek vs berbat olurdu. Pişman değilim ve belki de ten uyumu dedikleri şey tam da bu. Çünkü eşimle tanıştığımda flört ederken, onun ten kokusu başımı döndürmüştü, herşeyi çok güzel geliyordu, gülüşü , bakışları vs. Demekki aşk ve ten uyumunun birleşimi de böyle birşeydi.

Sonuç olarak bu ilişkiye devam etmeyin gelin beni dinleyin. Aradığınız kişi bu değil. Ruh eşiniz başkası ve bir yerlerde sizi bekliyor.

Erkek arkadaşım çok titiz bir insandır. Benden daha titizdir hatta. Sarıldığımızda hep yumuşatıcı kokar. Sıcak, çok terlenen yerlerde yaşamıyoruz, önceden öğrenciydik şimdi öğretmen oldu. Efor sarfetmesine sebep olan bir işi yok yani pek terlemez. 2 günde bir duş alır, parfüm deodorant çok kullanır. Her zaman değil ama bazen ben de yoğun bir koku alırım ondan. İlk görüştüğümüz zamanlarda o kokuyu aldığımda midem bulanmıştı. Şimdilerde alıştım çekici bile geliyor açıkçası o koku. Onun kokusu çünkü. İlk yıl hatırlıyorum o gittikten sonra çarşaflarımı yıkardım. Şimdi o gittikten sonra o yastıklara sarılıp kokusunu içime çekip uyuyorum. Ben hormonal olduğunu düşünüyorum. Vücudunda testesteron arttığında ortaya çıkan bişi olabilir belki.
Not: Benim de kendime özgü bir ten kokum varmış bu arada. Pudralı parfümler gibi hafif bir kokuymuş. Eski bir kız arkadaşım bir de şimdiki erkek arkadaşım aldı sadece bu kokuyu benden. Tek uzun ilişkim de şimdiki oldu kokuyla alakası var mıdır acaba

vallahi bravo.. kac yasindan sonra yikanmayi ogretmissiniz. ama cok dogru. temizligi sacin kepeksiz ya da yagsiz gozukmesi sananlar var. bastan dokulen suyun vucudu yikadigina inaniyorlar. cok iyi yapmissiniz. cesaret isi tabi.
Durulacak gibi değil di. WC ye girdi bir koku bir koku anlatamam.
Oturuyor leş gibi.
Bunu söylediğim kişi erkekti.
Bı kadına söylesem kıyameti koparır kabul etmezdi.
Valla hiç bişey demedi haklısın dedi.
Zaten evime geldiğinde havluları cekmecisi var.
Hemen girdi banyo ya, bir de bu konu üzerine konuştuk sonra.
Aslında biliyorsun sabunlanırım kokmam dedi ama her gün yikandigim için böyle yapayım dedim dedi.
Hata etmişim dedi.
Aynı sekilde oda benim bı hatam bı yanlışım olsa söyler düzeltiriz.

Ben de seker hastasiyim bazen uzun sure ilac kullanmadigim oluyor kokmuyorum

Benim çok sevdiğim bir arkadaşım var..Onda da boyle bir koku var..Evi eşyaları annesi vs. hepsi öyle kokuyor..Ama bence önüne geçilebilir..İlerde çamaşırların arasına kokulu sabunları vs koyarsanız..Oda parfümleri sıkarsiniz..Bu şekilde düzelebilir..

Herşeyi çözsek bile nefesteki kokuyu ne edicüğük olmayacak belli bu iş ama nasıl dicem bilemiuorum

Aaa koku çok önemli benim için yaklaşamam bile ondan igrenmekten ona karsı biseyler hissedemem ki nefes alamam.. köpek burunluyumdur biraz ben zor cook zor

Sizi gerçekten tebrik ederim, bu konunun öneminin farkındasınız...

Bu çok önemli bir problem, "ten uyumu" denilen şey tam olarak bu...

Her ırkın ve her ailenin kendine has bir kokusu vardır ve o kokuyu değiştiremezsiniz...

Aynı şeyleri nişanlı iken hissettim ama 22 yaşında çok cahildim, evlendim ve eşimi kendime yaklaştırmak istemiyorum, o da kendisini sevmediğimi düşünüyor ama öyle değil, ben onun ten kokusunu sevemedim...

Ne kadar sık banyo yaparsa yapsın, hangi parfümü kullanırsa kullansın, o kokuyu hep hissedeceksiniz, hatta kış günlerinde kapı pencere kapalı iken evinize girmek bile istemeyeceksiniz...

Daha da kötüsü çocuklarınızda öyle kokacak

Beslenme alışkanlığı, hormonal durumlar, enfeksiyonel hastalıklar veya şeker hastalığı gibi metabolik hastalıklar, ten kokusunu etkileyen durumlardır. Kaynağını, sebebini bilmiyorsunuz. Ama, bu kişi ile iletişiminin boyutu bu tür şeyleri konuşabileceğin boyuttaysa, uygun bir dille konuşup, rahatsızlığınız dile getirebilirsiniz.
Ten kokusu yüzünden nişanlısı tarafından istenmeyip, nişanı bozulan iki kadın biliyorum. Biri ile aynı iş yerinde çalıştım. Evet, gerçekten bizler de çok rahatsız olurduk kokusundan, bu hanımın. Kesinlikle ailecek, beslenmede sıkça tükettikleri yiyecekler sebebiyle böyle kokuyordu ve kendide bunu biliyordu. Ama, vazgeçmiyor, aynı yiyecekleri büyük bir iştahla tüketmeye devam ediyordu.

Baharatlı yiyecekler mi yiyor acaba sucuk baharatı çemen gibi baharatların ten de koktugunu duymustum

Koku konusunu çok iyi bilirim. Eski işyeri de aynı odayı paylaştığımız 2 arkadaşla bu konuda epey muzdariptik. Hergün ama hergün kıyafetlerini komple değiştirip günlük duş almayı denedi mi. Roll on deo parfüm ve kişisel temizliğine de dikkat etmeli ve tabi yediklerine. Bir de böyle denese

İşin zor o kişiyle evlensen nası aynı evde yaşıcaksın demekki uyumsuzsunuz ten olarak

Kilo problemivar mi. Bazen bazi asiri kilolu kisilerden bende tuhaf bir koku aliyorum. Ve hic hos degil. Belki ondan olabilir.

cok baharatli yiyecekler tüketirmi ? ben bir insanin dün ne yedigini kokusundan anlayabiliyorum mesela. gerci benim koku duyum cok hassas. ama cemen , pastirma , sucuk gibi cok baharatli yiyecekleri normal insanlarda duyuyor ten üzerinde.

Hangi yiyecekler ki sucuk, pastırma gbi seyler mi? Sadece meraktan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…