Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu kremi kulanan var mı gerçekten beyazlatıyor mu ben iki defa kullandım ama bir etkisi olamdı nasıl kulnılıyır bilmiyorum ben sabahları yüzümü yıkadıktan sonra kullanıyorum henüz etkisi yok kullananlar varsa bilgi verebilir mi
Bu kremi kulanan var mı gerçekten beyazlatıyor mu ben iki defa kullandım ama bir etkisi olamdı nasıl kulnılıyır bilmiyorum ben sabahları yüzümü yıkadıktan sonra kullanıyorum henüz etkisi yok kullananlar varsa bilgi verebilir mi
Bu arada sabah değil de akşam kullanın İçeriğini bilmiyorum ama her içerik gündüz kullanıma uygun değil daha kötü sonuçlar alabilirsiniz her ihtimale karşı akşam kullanın Ve göz çevresine kesinlikle sürmeyin
Bu arada sabah değil de akşam kullanın İçeriğini bilmiyorum ama her içerik gündüz kullanıma uygun değil daha kötü sonuçlar alabilirsiniz her ihtimale karşı akşam kullanın
Doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın o zaman ben kafanıza göre aldınız sandım ama dediğim gibi hemen etki etmez düzenli sabırlı bir şekilde kullanmanız lazım Etiketlerim tabii