Temu'dan alışveriş yapanlar

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.719
1.137
698
Ankara
Daha önce de Temuyla ilgili bir konu açmıştım fakat nedense mesaj geçmişimde konumu bulamadığım için tekrar açıyorum, kusura bakmayın lütfen. Sorum Temu'dan daha önce alışveriş yapanlara. Şimdi vereceğim sipariş 6 mayıs'a kadar gelir mi sizce? 7 Mayısta lazım çünkü. Eğer gelmeme ihtimali varsa hiç sipariş etmeyeyim daha iyi.

Gelir hemen sipariş verirsen, en geç siparişim bayramdan önce 11gunde falan gelmişti, bı sıkınti olmazsa geliyor yani

Riskli bence şu an. 1 Nisan’dan itibaren artık Türkiye’de temsilciliği bulunmayan işletmeler satış yapamayacak. Gümrükten geçmeme ihtimali var. 🤷🏻‍♀️

ikisi turkiye biri abdye ikisi 3 siparis verdim
simdi senin icin baktim biri 11 gunde, biri 13 gunde, abdye olan da 12 gunde gitti
Peki birden fazla ürün sipariş etmek gecikmeye yol açar mı? Çünkü hepsini ayrı ayrı tedarik etmeleri gerekecek ya
bazilarinda ön siparis diyor. onlar sadece digerlerinden azicik daha gec gidiyor o kadar. o yuzden ben on siparis olanlari bir digerlerini bir siparis veriyorum acelem varsa. ama ikisi arasinda oynadigi 2 gun en fazla.
bence sen alacak gibi ilerle. sonra bak bakalim son tarih kac diyor. o son tarihi kacirmiyorlar zaten. olursa 65 tl ödüyorlar (oysa abdde 5 dolar. ayri gicik bisey)
ha diyelim ki gec geldi ve artik isine yaramiyor tum paketi ucretsiz geri iade edebilirsin

Back
X