temperli cam mı mika cam mı daha kullanıslı

dafnedeep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
36
0
36
Edirne
slm kızlar yenı banyo yaptırıyoruz...sizce temperli cam mı yoksa mika mı daha kullanıslı..duz camların temızlıgı nasıl acaba..kullananlar yorum yaparsa sevımnırım

mika bence kullanışlı değil..iz yapıyor ve zamanla rengi eğişiyor..benimki cam,kolay kırılmayan iz yapmayandanmış..çok memnunum..

benim hagisi anlamadım :26:ama daha yeni yaptırdım cam görünümlü ama cam değil kolay temizleniyo ama ilk banyoda leke yapıyor. vitra marka kalitesinden şüphem yok ama çok temizlik istiyo...
misafir gelmeden temizlediysen kota koycan "giremezsiniz" diye...
bende merak ediyorum bunu bi çözümü varmı varsa bilen söylesin...
önceki kabinler ne güzeldi buzlu gibi böyle dert yoktu... leke kalmıyodu..

Offff duşakabin işi sinirimi bozuyo. Benimki de cam değil böyle sert plastik gibi bişey adını bilmiyorum, üzerinde böyle balık desenleri falan var. Su lekesi kalıyo. Siliyorum yıkıyorum sanki hiç temizlenmemiş gibi. Herşeyi denedim. Çamaşır suyu, arap sabunu, banyo temizleyiciler, porçöz bile kullandım, yok yok yok olmuyo. Su lekelerini önleyemiyorum. Çıldırıcam. Ne kullanıyorsunuz, nasıl temizliyorsunuz akıl verin

bende siliyordum siliyordum hep kireç lekesi su izi neler denemedimki ama çareyi buldum şimdi pırıl pırıl su damlası bile kalmıyor

dışı zaten fazla kirlenmiyor ama içini arada bir leke oldukça çamaşır suyu ile yıkarım kenarları fayansları falan duşakabin camını temizleyip iyice durularım bir süngere çok az bulaşık makinesi parlayıcısı dökerim ve gelişigüzel silerim sonrada durularım kurulamaya gerek yok zaten parlatıcı suyu aşağı akıtıyor sonrası pırıl pırıl camlar
(kaliteli birşey almanıza gerek yok ben bimde satılanlardan aldım çokda memnun kaldım)
duşumu aldıktan sonra haftada bir siliyorum yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…