TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Hamulesin cnm gozunaydinn ohh arkadasi buldum yanina tatlim çok sevindim cokkk :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bide bana sor inanamiyorum.hala 8inde yada 6sinda adet olmaliydim 2 gun oldugunu dusundum hep.senden heveslenip test yaptim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bide bana sor inanamiyorum.hala 8inde yada 6sinda adet olmaliydim 2 gun oldugunu dusundum hep.senden heveslenip test yaptim

Çok sevindim tatlim ya saat farkiyla aldik güzel haberi inşallah saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.

Çok sevindim tatlim ya saat farkiyla aldik güzel haberi inşallah saglikla aliriz bebisleri kucagimiza.

Insallah kuzummmm testi gordun dimiii

Canım neden adet olmadım hamile olabilir misin gebelik testi yaptırdın mı?

Canm valla hala olmadım ya 10 günüde geçti ilk günü test yaptırmıştım kanda negatif idrar da pozitif çıkmıştı :) bende bidaha yaptırmadım hiç adet belirtimde yok sadece kasıklarımda batma var bügün çok fazla acıyo yani o kadar arada bi sancım oluyo geçiyo bide göğüslerimde damarlar çıkmıştı zaten ve büyüdülerde ama ben hiçbirini hamileliğe yoramıyoeum psikolojiktir diyorum bu hafta sonuna kadar olmazsam direk doktora gidicem o baksın sölesin kan falan vermicem :KK19::KK19::18:

Canlarim coook sevindim.darisi bizlere:sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:oleeeeey

kızlar sanırım hamileyim sizinle de paylaşmak istiyorum. İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin. Tez tez vakitte sizlere de nasip etsin bu duyguyu.

Kizlar 5 dk icinde ikinci ciGi ciktiii

Ne güzel haberler bunlar. Tebrik ederim kızlar:KK19: Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.:KK9:

Canım neden adet olmadım hamile olabilir misin gebelik testi yaptırdın mı?

Canm valla hala olmadım ya 10 günüde geçti ilk günü test yaptırmıştım kanda negatif idrar da pozitif çıkmıştı :) bende bidaha yaptırmadım hiç adet belirtimde yok sadece kasıklarımda batma var bügün çok fazla acıyo yani o kadar arada bi sancım oluyo geçiyo bide göğüslerimde damarlar çıkmıştı zaten ve büyüdülerde ama ben hiçbirini hamileliğe yoramıyoeum psikolojiktir diyorum bu hafta sonuna kadar olmazsam direk doktora gidicem o baksın sölesin kan falan vermicem :KK19::KK19::18:
Hayirlisi cnm inşallah hamilesindir
Canlarim coook sevindim.darisi bizlere:sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:oleeeeey

Amin inşallah cnm tez tez vakitte gelsin minnak.
Test normaldim negatif kan verdim bekliom

Güzel haber ver inşallah.

Hayirlisi cnm inşallah hamilesindir

Amin inşallah cnm tez tez vakitte gelsin minnak.

Güzel haber ver inşallah.

Canim resmini degistirmissin.yakisiiiir:KK70:. Allah gönlüne gore verdi.bir de kist oldu diye uzuldun.bakalim benim kist ne olacak.dun Dr gittim yumurtamsı buuyumus catlayamsmis kist olmuş ya adetle atarsin dedi yada 1ay doğum kontrol hali dedi.bir de nacizane bir şey doylim Dr hamileler cep telefonundan en az ilk 3ay uzak dursun dedi organları oluşacak mercimeğin annesi:what::KK66:

Canim resmini degistirmissin.yakisiiiir:KK70:. Allah gönlüne gore verdi.bir de kist oldu diye uzuldun.bakalim benim kist ne olacak.dun Dr gittim yumurtamsı buuyumus catlayamsmis kist olmuş ya adetle atarsin dedi yada 1ay doğum kontrol hali dedi.bir de nacizane bir şey doylim Dr hamileler cep telefonundan en az ilk 3ay uzak dursun dedi organları oluşacak mercimeğin annesi:what::KK66:

Ipaddeyım cnm telde degıl. Resmı dun degıstırmıstım tamamen bılıncsızce yanı. Bence sogan kuru dene cnm ya ıyı gelıyor bak. Şifa olsun.

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

Ya kızlar bişey sorcam benim son dönemlerde biraz kuruluk problemim var...
Bizde su bazlı bi kayganlastirici var da gebelige engel olmaz değil mi?
Var mi kullanan?

Ya kızlar bişey sorcam benim son dönemlerde biraz kuruluk problemim var...
Bizde su bazlı bi kayganlastirici var da gebelige engel olmaz değil mi?
Var mi kullanan?

Kullanma klavuzunda yazar cnm genelı engel degıl ama. Prospektusu oku yıne de

Alali baya olduğu için kullanma kılavuzu yok malesef...
Su bazlilar engel değil diye biliyorum ama emin olamıyorum yine de...:what:

Cnm nete adını yazıp prospektus yaz cıkar netten bak ıcın rahat olsun.

Selam umarım isteyen herkese artık bebisleri gelir daha fazla bekletmezler biziii😉 Benim de bat im 1 Temmuz

X