TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mı sınız? Ayın 8i gibi adet olmam lazım.bişey sorucam şimdi beyaz akıntım var .mantar ola bilir mi acaba?

Alali baya olduğu için kullanma kılavuzu yok malesef...
Su bazlilar engel değil diye biliyorum ama emin olamıyorum yine de...:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnternete ilacin adini yaziyorsun nazil kullanildigi yan etkiler vs.karsinda

merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum bu ay yumurtam oluşmadığı için bebek bekleyemiyoruz temmuz ayın da Allah'ın izniyle inşallah

Canim bendede vardi durex in kayganlasticisi sperm olduruyomus attim gitti :/ Yani mutlaka oku cogu sperm geciktirme oldurma ozelligine sahip. Oku mutlaka markayi yazip ozelliklerini internetten.
Selam umarım isteyen herkese artık bebisleri gelir daha fazla bekletmezler biziii😉 Benim de bat im 1 Temmuz

3 temmuz benimde cnm insallah 9 10 ay sonra gelir o bat bi daha. Rabbim saglikla versin insallah.

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mı sınız? Ayın 8i gibi adet olmam lazım.bişey sorucam şimdi beyaz akıntım var .mantar ola bilir mi acaba?

canim bende de mantar var tur tur mantar kulturle net sorunu anlasilir. Koku yogun akinti ve kasinti ilk tanilardan.

Kızlar bılg a gecınce herkesı eklıycem

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

Anne adayimiz selamlar
ya sen mantar tedavisi oldum dedin sana danisayim. Ben doktora gittim mantarim cikti doktor ilac vericekti ben gebelik denemeleri yapiyorum ona gore ilac yazabilirmisiniz dedim vajinden ilac verdi rahat edemezsen ve adet gelirse gel agizdan ilac vereyim dedi. Sence napayim canim vajinden fitile mi devam etsem bikac hafta. Azalmisti adetten once akintim fitille. Kasintim falanda yok cok aslinda.

Merhaba canım hoşgeldin tam yerine geldin bana bir sürü ilaç verdi ben hiç ilaçsız neyle kurtuldum? Elma sirkesi. 1 tl suya 5-6 çorba kaşığı elma sirkesi koy ve her wc ye gidince bu suya pamuk batırıp bunla sil canım. bi de evde dışarda etek giy havalansın pamuklu don giy ve donlarını ütüle. eşin de sürekli pomat sürsün şeyine. ondan tekrar sana geçer. ilk olduğu için tedavi 1 lt suya 5 kaşık elma sirkesi koy ve üzerine yarım saat otur canım su ılık olabilir üşümesin minnoş. valla ben boyle bitirdim 1 ayda tertemizdi.

Harikasin canim ya. Mutlaka uygulayacagim. Fitil kullandim hap almak istemiyorum zaten doktor cokta gerekli degildemisti. 2 fitil daha kullanirim adetten sonra. Bide su dediklerini yapayim. Evet utuleme isine basladim ama simdi ped falan malum regl bitsin ilk isim bunlari yapmak olacak. Etek falan giymeye cok dikkat ediyorum. Doktor akintidan kultur yapti mi canim raporda cinsi falan yaziyo mu bakarak mi mantar dedi?

El muayenesinde dedi cnm bi de smeerde cikti. Kültür yapmadi bana

Kaşıntım yok aff eder siniz ama koku falan da yok. Yumurta beyazlığında bi akıntı . Prl uğraşırken bi de başka problem yaşamayım da 😞

Uzayan bi akintimi iki elinin arasında uzayansa yumurtluyorsun cnm degerlendir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…