TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Ben daha adet olmadim ama kan testi 1.2 cikti cok skliyorum ramazanda tatil diye memleketleri dolasiyoruz iki güne bir nazil yapicaz oruç tutuyoruz iki güne bir arka arkaya banyo yapmak gerekecek off o yüzden ağustosunda cikardim gözden bu ay olsa çok güzel olacakti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim bizde memlekete geldik agustos bizim icinde hayal artik 2 gune bir imkansiz burda

Suphesiz ki Allah sabredenle beraberdir...

Aynen canim bizde memlekete geldik agustos bizim icinde hayal artik 2 gune bir imkansiz burda

Uç güne bir falan tutturursak artik :KK43:( bebisim martta dogsa alti aylik olana kadar kendim bakmis olacaktim kist artik inş çok bekletmez bizi hemen olacak sanip çok dikkatli davraniyordum 2 yildir hic gerek yokmuş onu anladim

Uç güne bir falan tutturursak artik :KK43:( bebisim martta dogsa alti aylik olana kadar kendim bakmis olacaktim kist artik inş çok bekletmez bizi hemen olacak sanip çok dikkatli davraniyordum 2 yildir hic gerek yokmuş onu anladim

Aynen canim ya sende ogretmensin demi bende hep onu dusunmustum bebegimin yaninda ne kadar fazla kalirsam o kar diye hesap etmistik ama evdeki hesap çarşıya uymadi malesef

Aynen canim ya sende ogretmensin demi bende hep onu dusunmustum bebegimin yaninda ne kadar fazla kalirsam o kar diye hesap etmistik ama evdeki hesap çarşıya uymadi malesef

Evet CNN artik olsun saglikli sihhatli başka bisey istemiyorum

Kizlaaarrr adetime 1 gun kala preduktorde cift cizgiyi yakadim insallah kimyasal deildir gecen ay kimyasal yasadim ama bu kadar net cikmamisti... belirtileri yazayim
Idrar rengi cok koyu parlak sari
Kirpiklerim karman corman
Kasik ve bel agrisi
Halsizlik
Yuzum solmustu

Eklentiler

• $1404825825863.jpg
    $1404825825863.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 50
Kizlaaarrr adetime 1 gun kala preduktorde cift cizgiyi yakadim insallah kimyasal deildir gecen ay kimyasal yasadim ama bu kadar net cikmamisti... belirtileri yazayim
Kasik ve bel agrisi
Halsizlik
Yuzum solmustu

aynı belırtıler bendede varrrr dun bende yaptım cokkk sılık cıktı ama sabaha yatım yoktu bişi :S ayyy cok sevındım senın adına gozun aydın canım masallah nasılda net =) testın markası ney buarada ondan alayım bende bugun olmazsa ya

Kasik ve bel agrisi
Halsizlik
Yuzum solmustu

aynı belırtıler bendede varrrr dun bende yaptım cokkk sılık cıktı ama sabaha yatım yoktu bişi :S ayyy cok sevındım senın adına gozun aydın canım masallah nasılda net =) testın markası ney buarada ondan alayım bende bugun olmazsa ya

Canim preduktor marka senin adetine kac gun var. Benim de 2 gun once silik cikmisti bak ekleyeyim resmini

Eklentiler

• $1404827201595.jpg
    $1404827201595.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 48
sıkma canını inş. ağustosta alırsın güzel haberi

en kısa zamanda gelsın bebeısın ıns üzme sakn kendını Rabbım ol derse olur

Dün çok ağladım belirtilerim vardı ara ara leke gördüm diye umudum artmıştı adet olunca çok üzüldüm isyan etmiyorum yinede dua ediyorum rabbim herkese evlat sevhisini tattırsın ve evladıyla sınamasın inşallah....

Dün çok ağladım belirtilerim vardı ara ara leke gördüm diye umudum artmıştı adet olunca çok üzüldüm isyan etmiyorum yinede dua ediyorum rabbim herkese evlat sevhisini tattırsın ve evladıyla sınamasın inşallah....
Çok iyi anlıyorum seni.. bende aynısını geçen ay yasadim. Testte hayalet gibi de olsa 2. Çizgiyi gördüm. Eşime de söyledim dr var gibi deyince umutlandık.eşimin gözleri parladı .ama adetle gitti çocuğum:KK43:
Ama olsun Allah kerim yine olur ınş

Bende belirtileri yazıyim inşallah isteyen ve şüphelenen arkadaşlara faydam olur;
Sadece göğüs uçlarında büyüme ve acıma
Sağ kasıkta bacağa vuran adet sancısı gibi bir sancı
Belde 2gün önce başlayan bir ağrı
Birden ayağa kalkınca baş dönmesi
Ve devamlı uyku hali bu belirtiyi oruca bağlamıştım ama meğersem bebiştenmiş
Sağlık ocağındaki ebeyi aradık pazartesi çağırdı bizi bakalım kan aldırıcaz o zamana kadar dayanabilirsem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım cok sevindim allah sağlık versin ikinize de.kasikta ağrı dedigin bu gobusun hemen altindan başlıyor ağrı öyle mi canım bnde dun cok silikti bugün başka bi testte yoktu o yüzden soruyorum cnm

Canım cok sevindim allah sağlık versin ikinize de.kasikta ağrı dedigin bu gobusun hemen altindan başlıyor ağrı öyle mi canım bnde dun cok silikti bugün başka bi testte yoktu o yüzden soruyorum cnm

Valla canım benimkisi biraz daha aşağıda nasıl anlatiyim sana böyle tam vajinanın başlama çizgisi var ya oralarda inşallah sende hamişsindir canım 😊
Blackberry temmuz topiğinde hepimize uğur getirdi

Valla canım benimkisi biraz daha aşağıda nasıl anlatiyim sana böyle tam vajinanın başlama çizgisi var ya oralarda inşallah sende hamişsindir canım 😊
Blackberry temmuz topiğinde hepimize uğur getirdi

Tebriklerr kizlar süper buay güzel haberler alıyoruz :) benimde bat dundu sanki peceteyle silince cok açık kahverengilik geliyo gibi arada ama cozemıyorum acaba bisey varmıdır yoksa hamile olabilirmiyim diye

Kizlar ben 4 gun once sonuc veren o testten aldim ve once ciksaydi bise kan vermeye gidecektim silik bile cikmadi getek gormedim kan testi yapip bidaha uzulmeye beklicem adetimi ki olurum saglik olsun..

Canim preduktor marka senin adetine kac gun var. Benim de 2 gun once silik cikmisti bak ekleyeyim resmini

Yaptim canim aynı testten alip silik bile cikmadi 10 temmuz adetim dunki yaptigim o iki test yanlis sonuc verdi demekki

X