- 17 Temmuz 2012
- 444
- 253
- Konu Sahibi Whiteandblue
canım cok gecmıs olsun Rabbim bırdaha yasatmasın. Benımkı akıntı seklınde geldı oyüzden rreglmı dıye düsünüyorum ıns gelmez devamı test yapıcam
tşk ederim yap bizede haber ver...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok gecmıs olsun Rabbim bırdaha yasatmasın. Benımkı akıntı seklınde geldı oyüzden rreglmı dıye düsünüyorum ıns gelmez devamı test yapıcam
Kızlar adetım gun gectı bendende gundur pembe rengınde peceteye sılınce gelıo kan desen kan degıl bıde kahve rengınde akıntı bır kere geldı sılınce peceteye pembe su gıbı gelıo anlamadım gıttı adetımın ılk gunu test yaptım negetıf cıktı adetım gun gcetı
Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yazdim tatlim hakkında hayirlisin inşallah bu ay gelsin bebissCanm benim bat 14 temmuz listeye yazarmisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar neler yapıyorsunuz.. Reglın gecıkmenın 2. Günündeyım. Bugün öğlen karamel rengınde sarı akıntı geldı. Zaten bırkac gündür sarı akıntı gelıyor ama bugünkü yoğun kıvamdaydı. Dünkü ovulasyon testım pozıtıf belırgın hafıf silik. Erken gebelık testınıde bugün yapmayı düşünüyorum. Bırkac gün öncede sümüksü akıntı gördüm beyaz bırkere. Hafif batmalarım oluyor e yorgunluk.
Kızlar sizce ben hamilemıyım... Ovulasyon neden regl günü pozıtıf cıksın? Ve bu sarı azda olsa akıntılar.. Bilen veya böyle yaşayan bırı varsa yardımcı olabilirmi cok merak edıyorum kızlaar ya ????
Kızlar az önce kahverengı akıntım geldı normel adet gıbı sızce adetmı oldum ??
Tamam canım haber verırım ben..tşk ederim yap bizede haber ver...
Canım inş. Benımde akıntılar düzen hepsı karıstı döngüm degıstı gecen aylar. Bakalım ne cıkıcak hayırlısıyla.. Evet üst üstte oldu k.bkmayn kızlar :)Yazdim tatlim hakkında hayirlisin inşallah bu ay gelsin bebiss
O kadar çok soru sormusun ki hanginden baslicam bilemedim :) sari akinti adet belirtisi krengi leke de yerleşme olabilir. Sabah erken gebelik testini yapmalisin bence. İnsallah hamisindir tatlim.
cnm senin yerinde olsam dr a giderim belki düşük riskinden kan geliyordur ihmal etme.
Kimyasal gebelik tatlim her Kadin yasiyor bunu. Hakkında hayirlisi inşallah çok geçmeden gelir bebisin.
Temmuz topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah... Rabbim bu ay daha çok hamiş haberi almayı nasip etsin.
Nerden anladınız kimyasal oldugunu
Martta bende aynisini yasadim canim. Her Kadin çoğunlukla kimyasal gebelik geçirdiğini farketmez ve kimyasal da değer 50 bin üstüne cikmaz ve adetle atarsin. Biraz agrili adet olabilir kimi bunyelerde.
Hımm peki kan degerlerın kac çıkmıştı senın
Kızlar bugün yazmıstım görenler vardır. Regl gecıkmesının 2,günü kahverengı akıntı geldı. Ve az önce kahverengı ve su gıbı pembe akıntı geldı peceteye silince bune demek kızlar ????
cnm aynısını 5 gundur yasıyorum adetım 4 gun gectı
sizden fazla merak ettim gerçekten yarın güzel haberlerini bekliyoruz....canımya inş hamıleyızdır hayırlsııyla.. Benım batım 15hazirandı heyecanlıyım ama kaptırmamayada calısıytorm kendmı karnımı bıgarip hıssedıyorum yemek düzensızlıgndenmı acaba acaba :)
sizden fazla merak ettim gerçekten yarın güzel haberlerini bekliyoruz....
inş arkadasımya haber verıcem inş sızlere. Test yapmak ıcın heyecanla beklıyorum :)) yüzde 50/50 ıhtımal erıyorum hadı hayırlısıı :))) rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle