TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Valla bana çok iyi geldi hem masrafsiz hem de bana acayip enerji veriyordu. TSH var olduğu için cabuk yorulurdum. Bu kütle enerji doldum 14 gün...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çörekotunu nasıl kullandın sen. Bal+tarçın+çörekotu olarak mı? Belki yazmışsındır daha önce ama rica etsem birkez daha anlatır mısın?

Kizlar bisey sormak istoyorum ilk defa oluyo bu.reglimn 3. Gunundeyim gogus uclarm cok sizliyo.sanki birisi skıyo gibi yanio resmen.daha once hic boyle bisi yasamasm..acaba ustune gorms olablrmym.? Boyle bisey yasayan oldumu hic?

Canim bi test yapan olsa cikar zaten. İnşallah öyledir. Hakkında hayirlisi.

Blackcim benide eklermisn temmuz topiğine bat 10 temmuz
Uğur getirsin bitanem eklerim tabi ki.
Selam kızlar.
Eşim keçinoynuzu ben çörekotu kürünü uygulayarak dün akşam çalışmalara start verdik. Bakalım bu ay bizi neler bekliyor. Gün aşırı son güne kadar devam etmeyi düşünüyorum. İnşallah bekletmeden sağlıklı bebişlerimiz gelir bu ay.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah tatlim hadi rastgele bakalim..güzel haberler ver bu ay bizlere..
Canım çörekotunu nasıl kullandın sen. Bal+tarçın+çörekotu olarak mı? Belki yazmışsındır daha önce ama rica etsem birkez daha anlatır mısın?

Canim nazil yapildigi 1. Sayfada listenin altında var zaten. Sonra adetin 2. Günü sabah aksam basliyorsun bi tatli kasigi. Biraz tiksinc ama suyla itele.

Black canım maşallah herikitarafada yetişiyorsun. Nasıl geçiyor ilk günler. Keseyi gördünüz mü?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar bir suredir takibi birakmistim psikolojimi bozuyorum diye ama aklım burada. Öncelikle yeni topik hayırlı olsun ve temmuzda inş bebis haberlerimiz bol olsun. Simdi ben size bi soru sorucam. Bu ay 5gun geciktim ve hala beklemedeyim aslında bugün dayanamayıp test yaptım ama maalesef negatif çıktı ama hala içimde bi umut var bi kaç gün daha olmazsa testi tekrarlaması düşünüyorum beklemek çok zor :KK43:

Merhaba arkadaşlar bir suredir takibi birakmistim psikolojimi bozuyorum diye ama aklım burada. Öncelikle yeni topik hayırlı olsun ve temmuzda inş bebis haberlerimiz bol olsun. Simdi ben size bi soru sorucam. Bu ay 5gun geciktim ve hala beklemedeyim aslında bugün dayanamayıp test yaptım ama maalesef negatif çıktı ama hala içimde bi umut var bi kaç gün daha olmazsa testi tekrarlaması düşünüyorum beklemek çok zor :KK43:

canım kırmızıları görene kadar umut var sıkma canını :KK20: ben ayın 4ünde acile kaldırıldım ve o gün yumurtlama olmuş takvime göre 28-30 arasında olmalıydı bende test yaptım negatif doktorumu aradım adet olana kadar bekle dedi geç döllenme olabilirmiş seninde öyle olabilir

canım kırmızıları görene kadar umut var sıkma canını :KK20: ben ayın 4ünde acile kaldırıldım ve o gün yumurtlama olmuş takvime göre 28-30 arasında olmalıydı bende test yaptım negatif doktorumu aradım adet olana kadar bekle dedi geç döllenme olabilirmiş seninde öyle olabilir

İnşallah canım inşallah ara ara modem kalkıyor boyle bi halsizim ama kendimi kurmakta istemiyorum bakalım pazartesiye kadar olmazsam hamisimdir ins . inş sende hamissindir

İnşallah canım inşallah ara ara modem kalkıyor boyle bi halsizim ama kendimi kurmakta istemiyorum bakalım pazartesiye kadar olmazsam hamisimdir ins . inş sende hamissindir

inş. canım dün gece adet sancısıyla uyandım ama henüz kırmızılar yok ilk hamileliğimdede öyle olmuştu. inş. yine öyledir. tam umudumu kaybetmişken yine içimi bi telaş sardı

Canim bi test yapan olsa cikar zaten. İnşallah öyledir. Hakkında hayirlisi.

Uğur getirsin bitanem eklerim tabi ki.

İnşallah tatlim hadi rastgele bakalim..güzel haberler ver bu ay bizlere..

Canim nazil yapildigi 1. Sayfada listenin altında var zaten. Sonra adetin 2. Günü sabah aksam basliyorsun bi tatli kasigi. Biraz tiksinc ama suyla itele.

Merhaba,

Beni de ekler misiniz listeye inşallah bu defa son kez olacak bundan sonra hamile olanların içinde olmak istiyorum :21:

Bat 10 temmuz

Bu çörek otu bal karışımını yapıyorum ama dün başlamam gerekiyordu ve öğütülmüş çörek otu bulamadım zamanım yoktu evde de öğütemedim. O yüzden bende öğütmeden kattım bala bu şekilde olur inşallah
yerken hepsini çiğneyerek yemeye çalıştım ama çok ağır geldi bana midem bulandı yedikten sonra :KK50:

Merhaba,

Bende dün akşam başladım aynen çok zor yedim ve yedikten sonra midem bulandı. Devamını nasıl yiyeceğim bilmiyorum :KK43:

Aç karnına yedin dimi canm. Ben kahvaltıdan hemen önce yedim suyla sonra ekmekle bastırdım, bulantım olmadı pek ama çok tatlıydı özellikle tarçın tadını sevmem ben .
Ben de çörekotunu öğütmeden kattım, çiğnedim. Bu şekilde de etkili olur umarım.

Son düzenleme:
Aç karnına yedin dimi canm. Ben kahvaltıdan hemen önce yedim suyla sonra ekmekle bastırdım, bulantım olmadı pek ama çok tatlıydı özellikle tarçın tadını sevmem ben .
Ben de çörekotunu öğütmeden kattım, çiğnedim. Bu şekilde de etkili olur umarım.

Benim dün adetimin 3. günüydü o yüzden daha fazla gecikmeden hemen yiyeyim dedim akşam yatmadan önce yedim

Yavaş yavaş yedim 1 kaşığı çörek otunu çiğneyeceğim diye :) sona doğru çok ağır gelmeye başladı. İnşallah etkili olur

merhaba arkadasşlar ilk defa bir siteye üye oldum ve sizden bir umut bekliyorum adetime iki gün kaldı karnım belim ağırmaya başladı bu ay farklı olarak aşırı gaz veoldu bende karnım patlayacak gibiydi bir gece gaz sancısıyla uyandım grip oldum pikniğe gitömiştik herşey cok güzeldi yarım saat sonra karnım davul gibi oldu ani ishal geldi apartopar eve geldik,göğüslerim normalde adetime bir iki gün kala şişerdi nerdeyse iki hafta önceden şiştiler ne bileyim bi umutlandım bu ay inşallah adet olmam dua edin

Kizlar bisey soracagim yumurtlama dobeminde Annemlerde olacagim...kiz kardesimin nikahindan dolayi...buayda gume gidiyor sanirim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

X