TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Simdilik iyiyim canim. Bat a 5gun kaldi. Bakalim sabirla bekliyrm bende. Snde haberler nasil?
Sadece nefes alinca mi batiyo?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yokhayir cnm ara ara batma oluyor 5 gündür. Nefesi.tutunca sağda tam birşeyler var hissediyorum ya.batma olmadığı zamanda sağda birşey var gibi tatlı acı var tarif edemiyorum

Ben bes senedir evliyim hic gebe kalmadim bile 😢 adetime iki gun var karnim baya agriyor ayaklarim agriyor cekemiyorum sanki kimoletrelerce yol yurumusum gibi.cenemde baya sivilcelenme oldu sizce hamismiyim 😔

Ben bes senedir evliyim hic gebe kalmadim bile 😢 adetime iki gun var karnim baya agriyor ayaklarim agriyor cekemiyorum sanki kimoletrelerce yol yurumusum gibi.cenemde baya sivilcelenme oldu sizce hamismiyim 😔

Yarin adet gunum
Ve iki aydir adetim hep one atiyordu bi hafta falan bu ay tik yok.hamile kalma sansim ne insallah gebeyimdir.karnimda hafif agrilar var

Merhaba canım uğur getirsin inşallah. Listemize ekledim. Ne zamandır bebiş istiyorsun tatlım biraz kendinden bahseder misin?

Mrb bnde yeni katildm araniza 24 yasindaym 4 aydr korunmuyorz bat 24 temmuz bnide listeye rklermsn umarm bu ay isteyn herkes bebis sahibi olr

Umarim hamissindr canım ama adetn 3-4 gun gecmeden test ypma büyük husran oluyo bliyosn bnde cok yasiyrm bu ay gebelik Testi almadm gunum gelmeden ypmiym dye

Adetime 6 gun var bhcg 13.50 cikti ne bu simdiiiiiii

Kızlar bugün bat günümde yaptığım idrar pozitifti. hcg de 402 çıktı. Sanırım bu kez oldu. Oysa Ovulasyonda pozitifi bile yakalayamamıştım. Allah'ım hayırlısını hayırlı zamanda versin diye dua etmiştim hep.

Umarım sizler de bu huzuru yaşarsınız, umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...

canm ovulasyon testini adetine kadar mı yaptın ne kadar süre yaptın ve de adet döngün kaç gündür.. ben de 13. günde pozitifi gördüm ve öncesini sonasını değerlendirdim ama o günden beri de test nerdeyse pozitifteki kadar koyu cıkıyo senin nasıldı canm

Canım bu ay ovulasyonla 3. ayımdı. Normalde her ay 15-16. günler yumurtlardım. Bu ay 12. gün başladım ve 17. güne kadar yaptım. o zamanlarda giderek silikleşti. Adet döngüm 28 gündür ve erken yumurtlayıp kaçırdığımı düşündüğüm için bıraktım.

Benim daha önce böyle bir durumum olmamıştı. Belki sen de bu ay 2. yi yumurtluyorsundur. Ya da yumurtan gelişmiş ama henüz çatlamamış olabilir. Ama en iyisini doktor bilir tabii ki ...

Hadi bakalım güzel haberler gelsin herkesten. Yalnız bırakmayın beni mart topiğinde

yumurtam çatladı ona eminim çünkü 13. gün ikinci çizgi diğerinden çok koyuydu ve 14. gün silikleşti ama 2 gün sonrasında tekrar koyu renk çıkmaya basladı.. teşekkür ederim canm cevabın için allah sağlıkla kavuştursun ikinizi inşallah :):)

Son düzenleme:

Çok sevindim. Gözün aydin. Allah sahlikla kucaklamani nasip etsin cnm.

İnşallah canım, rica ederim. Bizi bizden daha iyi anlayan olmuyor vallahi bu dönemlerde Umarım güzel haberler alırız senden de...

İnşallah canım, rica ederim. Bizi bizden daha iyi anlayan olmuyor vallahi bu dönemlerde Umarım güzel haberler alırız senden de...

inşallah canım sabrediyorum 9 gün kaldı batıma adet günü yaparım testi artık bayram öncesi öğrenmem lazım sonucu:) burası olmasa zaten ne yaparım bilmiyorum su zamanda

İnşallah canım, Allah'ım sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu Bu arada dün okumuştum inşallah rüyaların çıkar...

Sagol cnm benim. Insallah hepimizin yüreği temiz yuzumuzde gülsün insallah. Allahım büyük hayirlisini versin :)

Günaydnn :) anca cevap yazabildmmm :// benm de ateş takibim bu ay saçmaladı iyice yani ben doğru düzgn yapamadm ..sanırım regl olcm göğüslerim çok agırlaştı sağ kasığımda sızı hissediyorum .. yarn belli olck işte ..evde gebelik testi var ama yapmycm dün sabah yaptm negatifti sen gebelik testi yaptn mı canm ??

💕✨

Günaydın cnm. Hayır test yapmadım ben dün kahverengi akintim oldu biraz. Moralimi bozdu adet olcam sanki.bel ve kasık agrimda oluyo ara ara. Bi test yapiyim diyorum sonra akıntı da olunca bekle bakalım adet olursun diyorum gelgitlerle geciyo iste. Sağlık olsunda napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…