- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.441
1 hafta boyunca hergun hamıle oldugumu gordm ruyamda, aılemın sevındıgını fln kımı zaman oglum oldugunu gordum , ve hamıle oldugumu ogrendım =)
Kizlar ya doktoedan simdi ciktim rahim tersligi varmis nedir bu bilen var mi?
Ne güzeelll... :)
Sağlıkla kucaklayın insallah yavrunuzu darısı hepimixin başına. Insallah cıkar rüyam:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ılk duydugumda ne endıselendım anlatamam bu ne bana ne oldu ne oalcak ne demek ters yanı dıye , meger onemlı bırsey degılmıs ve cogu kadında varmıs endıselenecek durum degılmıs, ve hamılelıge flnda engel degıl cunku ben bu durumdanda korkmustum o ay zaten hem rahım terslıgımı hem hamılelıgımı ogrendım=) sende endıse etme nettende arastır canım
Kizlar allah razi olsun guzel dilekleriniz icin. 12 haziran gunu 10 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin kurtajla aldilar. Cok aci çektim bu yuzden. Kendi açtığım topikde bahsettim. Orada benim gibi arkadaslarla birbirimize destek oluyorduk. Hic korunmadim kurtajdn sonra vee sonuc adet olmadan hamile kaldim. simdi cok mutluyum ama cok da korkuyorum tekrar basima gelirse diye allahim kimseye yasatmasin lütfen benim icin dua edin kizlar allahim sizlere de en kisa zamanda nasip eder ve sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah
Kizlar allah razi olsun guzel dilekleriniz icin. 12 haziran gunu 10 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin kurtajla aldilar. Cok aci çektim bu yuzden. Kendi açtığım topikde bahsettim. Orada benim gibi arkadaslarla birbirimize destek oluyorduk. Hic korunmadim kurtajdn sonra vee sonuc adet olmadan hamile kaldim. simdi cok mutluyum ama cok da korkuyorum tekrar basima gelirse diye allahim kimseye yasatmasin lütfen benim icin dua edin kizlar allahim sizlere de en kisa zamanda nasip eder ve sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah
Sağlıkla kucaklayın insallah yavrunuzu darısı hepimixin başına. Insallah cıkar rüyam:thumbup:
Sagol canim yaa doktor soyledikten sonra basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki aglicaktim nerdeyse zaten suligoz oldum bu aralar ha bire agliyorum :)
aynı durumu yasadım canım gozlerım doldu o oo ne demek dıye kekeledım hatta dr bu kadar tepkı verıcegını korkacagını bılseydım solemezdım olabılır bu normal bıse dedı=) pekı regl donemlerın cok sancılımı ben aglardım agrıdan ve hastanelık olurdum her ay rahım terslıgınden kaynaklanırmıs kımı ınsanda asırı agrı olması regl donemı bu gıbı seylerı var sadece
"Rahim tersliğinin önemli bir zararı bulunmamaktadır. Rahmi ters olan kadınların yaşadığı en büyük şikayet cinsel ilişki sırasında rahmi normal olan kadınlara oranla daha fazla acı çekmeleridir. Ayrıca adet dönemlerinde daha fazla ağrı çekilmesi, dönem dönem hissedilen kasık ağrıları, idrar yollarında tekrarlayan enfeksiyonlar, tampon kullanamama ve bazen de kabızlıktır."
bende ılıskıde agrı yokyu yokda, regl agrısı dehset fazlaydı,kasık agrımda genel hep hısettıgım seydı ve dıgerlerı yok mesela
Bende foruma bakiyordum simdi sanirim dereceleri varmis iyi bi doktor bulsam gitcem ben hamilelik belirtisidir sandim gittim devlet hastanesine en fazla kan tahlili yaparlar falan dedim ama alttan ultrasonla bakti rahim terslogi var dedi zaten agzindan kelimeler kerpetenle cikiyordusen ne tarafta oturuyorsun anadolu yakasinda bildigin iyi bir doktor var mi?
Ben ruyam da 3 kere.bebek.emzirdim o ay melegime hamilekalmisim simdi ikincinin yollarini gozluyorum bu ay 2 gun surdu reglim sanrim onunla.orantili ruyamda hamile oldugumu ogreniyorum...degere bakin 5.7hhahahahh gulsemmi aglasammi dur bakalim rabbim .hairlisini versin insallah
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bat aynı günmüş cnm beraber takip ederiz
Ben de hamileyim kizlar :) ama cok korkuyorum allah herkese nasip etsin :)
1 hafta boyunca hergun hamıle oldugumu gordm ruyamda, aılemın sevındıgını fln kımı zaman oglum oldugunu gordum , ve hamıle oldugumu ogrendım =)
Bende bu sıralar rüyamda hep kumral ela gözlü bir kız çocuğu görüyorum ve hep yıkıyorum bakalım Allahtan hayırlısı herşeyin sağlıkla sıhhatle bir kucağımıza alalım da cinsiyet hiç önemli değil ilk bebişim kızımda yok sonuçta oğlumda yok 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hehehe canım benim valla sürtünelim öpelim birbirimizi sana da bulaşsın bu güzelliklerin hepsi 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi