Teşekkür ederim canım. Hala inanamıyorum. Gece gerinirken bile uyandım tedirginlikten :)) Aslında beni şaşırtan evde 4 tur attıran da hiç belirti olmamasıydı.
Özel bir kür uygulamadım folik asit olarak inofolic kullandım bu ay (geçen sene de 2 ay bunu kullanmıştım) yumurta güçlendirici etkisi olduğunu söylemişti doktorum.
3 aydır ovulasyon testlerindeki günleri değerlendiriyorduk. mayısta kimyasal yaşamıştım. Bu ay ovulasyonda hiç koyu çizgi yakalamadım. Tamamen doğalına gelişti her şey. Ovulasyon döneminde bazen her gün bazen de günaşırı ilişki vardı. Ayaklarımı bile nadiren diktim. Sadece hemen kalkmadım.
Önceki aylardan tek farkı göğüslerimin acımasıydı. Hiç acımazdı bu ay yumurtlama döneminden beri ufak bi sızı. İnanın psikolojik olduğunu bile düşündüm.
Adetten 1 hafta önce 4 gün süren lekelenme bazen de siyah kanama boyutuna gelebilen kanamam vardı. Ki bu son 6 aydır hep oluyor. Sadece bu ay kesildi. Diğer aylarda adete kadar devam ederdi.
Önceki gece rüyamda tatlı yedim. Adet olcam diye canım çekiyo bile dedim eşime. O kadar yani...
Allah'ıma binlerce kez hamdolsun. Demek ki gerçekten ol deyince oluyormuş. Ben bu ay mevlüt temizliği, toprak işi (ağaca bile çıktım yani) vs. birsürü iş yaptım.
Allah'ım en hayırlı zamanda vermiştir inşallah meleğimi. İnşallah sizlere de en hayırlı zamanda verir. İyi ki varsınız...