TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Kızlar herkese günaydın bir kimyasal gebelik sonucu iki ay ara vermştim bu ay çalışmaları yaptık reglme 1hafta var sol kasığımda içten batma var veee aşırı uyku ihtiyacı var aslında bu ay çok çalışmadım malum ramazan ovii testine göre 2kez dolu boş çalıştık bakalım ne olacak ama belirtiler doğal mı ne diosunuzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar herkese günaydın bir kimyasal gebelik sonucu iki ay ara vermştim bu ay çalışmaları yaptık reglme 1hafta var sol kasığımda içten batma var veee aşırı uyku ihtiyacı var aslında bu ay çok çalışmadım malum ramazan ovii testine göre 2kez dolu boş çalıştık bakalım ne olacak ama belirtiler doğal mı ne diosunuzz

Aynı belirtileri yaşıyoruz.bende kalbi durdugu icin bebegimin kurtaj oldum. Bende iki ay adet olduktan sonra bu ay calistik.
Umarım umutlarimiz boşa çıkmaz Rabbim kavusturur bizide :KK66: :)

Aynı belirtileri yaşıyoruz.bende kalbi durdugu icin bebegimin kurtaj oldum. Bende iki ay adet olduktan sonra bu ay calistik.
Umarım umutlarimiz boşa çıkmaz Rabbim kavusturur bizide :KK66: :)

Ayyy canım inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder rabbim bizeee çok heyecanlıyım yapmayım diorum ama olmuo bakalım daha bir haftam var bwlkide psikolojiktir ramazan da olunca çok takip edemedim bakalım ne olacak

Amin canım inşallahh hepimize nasip etsin Rabbimmm :KK49::KK49::KK49:

Blacberrycim ablacım nasılsın bebiş nasıl acepp iş sebebiyle fazla giremedim almış yürümüş temmuz topiğide ama beni eklememişsin 22temmuz 24yaşında çalışmalar yapıldı sabırla bekliyorum öptüm yanaklarından

Günaydın kızlar. benim bat bugün. normalde 10 gün önceden göğüslerim şişer ve ağrırdı, belim karnım ağrırdı. bu ay ne ağrı ne şişlik. bir tek acayip bi bel ağrısı vardı. ama bugün karnımdan ve belimden aşağı doğru inen ağrı ve gaz ile anlıyorum ki geldi gelecek. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız.

Ben ağustos topigine geçiyorum. Hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler dilerim ;-)

Günaydın kızlar. benim bat bugün. normalde 10 gün önceden göğüslerim şişer ve ağrırdı, belim karnım ağrırdı. bu ay ne ağrı ne şişlik. bir tek acayip bi bel ağrısı vardı. ama bugün karnımdan ve belimden aşağı doğru inen ağrı ve gaz ile anlıyorum ki geldi gelecek. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız.

benimde bugun bat.dun geceden beri geldi gelecek.bakalim.hayirlisi insallah.cok endiseli ve merakliyim.

Ben ağustos topigine geçiyorum. Hamile kalan arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler dilerim ;-)

bu gidişle ben de oraya geçicem :nazar:

benimde bugun bat.dun geceden beri geldi gelecek.bakalim.hayirlisi insallah.cok endiseli ve merakliyim.

karnımın altında ağrı. geliyorum beeen diyo gelemeyesiceee :KK47:

fikir verdim kanit istedi verdin inanmadi ve dinsizlikle suclaniyorum.birde beddua etmisim.sen beni az cok taniyosun black ben boyle bisey yaparmiyim ya.dusuk tehditim vardi bu arkadaslar hamile oldgumj biliyo saniyodum ve uzuldgum icin kanamam artti dedim dramatize ettgimi soylediler.burda hepimiz bebekle ilgili yada hamile kalamadigimizla ilgili yakiniyoruz o zaman hepimiz dramatizemi yapmis oluyoruz.cok yazik.aylardir burda her morali bozulana destek olmaya calisan bana edilen lafa bak.

Meyracim muhatap olmak zorunda değilsin. Ben 3 grup yonetiyorum ve inan hepsinde fikirlerine yanlis gelen olaylar olabiliyor. Bana tersse yorum dahi yapmam fikrimi sorarlarsa herkesin kendi fikri var der cikarim. Sana da aynisini tavsiye ederim canim. Dinsizlik çok agir bir itham ama isteyen istediğini söyler. Ben namaz kilmiyorum diye dinsiz mi oluyorum mesela. Yada Esim oruç tütmüyor acligina tahammülü yok kiloluda. Yada mübarek gecede esinle birlikte olmak istedigimde. Yada hatipogluna uyuz olduğum için dinsiz miyim? Ya herkesin kendi görüşü kimseyi ilgilendirmez boşver isteyen çok dine bagli uasasin isteyen yasamasin. Kimseye lafim yok kimse üstüne alinmasin ama ben hacca gidip düğünde halay çeken dedikodunun dibine vuran insanlar gördüm. Ama o allaha kendi verecek hesabini seni beni yada x kişiyi ilgilendirmez. Bu konularda asla tartismaya girmek de kimsenin benim görüşümü kinsmasina izinde vermem ve herkesin görüşüne de saygi duyarim cnm. Sende aynisini yap hatta hepiniz....

Sevgiler...

günaydın canlar..bşy sormak istiyorum benm yum günüm adetimin 21-22.günü oldu ovu testleriyle takip ettim yumurtlamanın geç olması gelecek adet günümü etkilermi normalde 30-31 gnde oluyrm ?

Bekliyorum demiycem inşallah agustosa kalmadan alın haberleri sekerler ;-)

günaydın canlar..bşy sormak istiyorum benm yum günüm adetimin 21-22.günü oldu ovu testleriyle takip ettim yumurtlamanın geç olması gelecek adet günümü etkilermi normalde 30-31 gnde oluyrm ?

Valla cnm erken yumurtlayinca erken adet olmuyprsan geç yumurtlayinca da olmaz gibi ama sen yinede döllenme gününün üstüne 14 gün ekle öyle adet günün gibi hesap et.

Valla cnm erken yumurtlayinca erken adet olmuyprsan geç yumurtlayinca da olmaz gibi ama sen yinede döllenme gününün üstüne 14 gün ekle öyle adet günün gibi hesap et.

teşkkr ederim canım bu ay ilk denememiz inş allhım nasp ederde bu mübarek ayda hamiş olurum.günleri değerlndrdk hep ama bakalım beklemedeyim nezamn belli ederki acaba yaaa 3-4 gn önce idi yum günüm

teşkkr ederim canım bu ay ilk denememiz inş allhım nasp ederde bu mübarek ayda hamiş olurum.günleri değerlndrdk hep ama bakalım beklemedeyim nezamn belli ederki acaba yaaa 3-4 gn önce idi yum günüm

Yumurtlamadan 10 gün sonra ama 12-14 gün bekle bakalim. Belirtilere de takilma kiminde hic belirti olmuyor.

Blackcim ağustosta bir topik acmadin degil mi biz baska yere gidecez şimdi :'(

Sorma o belirsizlik varya çok fena.hayir bide gecikti benim yani dedim bwbis yoksa da adet olsamda bir sonraki zaman hızlı gelse. Neyse cnm güzel bir haber ver bekliyorum

Ağustos topiği acıldı mı ben mi göremedim acaba ? Temmuzu bekleyen arkadaslar Allah hepinize saglıklı hayırlı evlatlar versin ins

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X