- 3 Haziran 2014
- 764
- 56
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
El muayenesinde dedi cnm bi de smeerde cikti. Kültür yapmadi bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim elle muayene de de cikiyomus. Ama ben smear testim yapilirken hazir kultur de istedim. Yani vajinden akinti ile test yapiliyo. Mantarin cinsi anlasiliyo ve ona gore tedavi oluyosun. Ama bence seninki mantar degil kokusuz ve kasintisiz ise dusuk ihtimal. Ama uzmana gorunmek faydali tabi.Kızlar lütfen yardım eder misiniz? Dr gidince nasıl anlaşılır mantar olması? Tahlil mi yapıyo?
Bende smear ile birlikte yaptirmistim. Ya hap kimi mantari azdirir diyo cogu kisi. Adetten sonra 2 fitille beraber senin dediklerini yapayim en iyisi. Zaten cok kasintim yok allahin izniyle biter insallah. Cok sagol canim vesilenle olucaj insallah.
Canim elle muayene de de cikiyomus. Ama ben smear testim yapilirken hazir kultur de istedim. Yani vajinden akinti ile test yapiliyo. Mantarin cinsi anlasiliyo ve ona gore tedavi oluyosun. Ama bence seninki mantar degil kokusuz ve kasintisiz ise dusuk ihtimal. Ama uzmana gorunmek faydali tabi.
Akşam akşam motivasyonçin teşekkür ederim canım☺️Haziran 8i bekliyorum regl için bitsin prl testi için Dr a gittiyim de mantar olayını da söylicemBende smear ile birlikte yaptirmistim. Ya hap kimi mantari azdirir diyo cogu kisi. Adetten sonra 2 fitille beraber senin dediklerini yapayim en iyisi. Zaten cok kasintim yok allahin izniyle biter insallah. Cok sagol canim vesilenle olucaj insallah.
Canim elle muayene de de cikiyomus. Ama ben smear testim yapilirken hazir kultur de istedim. Yani vajinden akinti ile test yapiliyo. Mantarin cinsi anlasiliyo ve ona gore tedavi oluyosun. Ama bence seninki mantar degil kokusuz ve kasintisiz ise dusuk ihtimal. Ama uzmana gorunmek faydali tabi.
Bunu duyduguma uzuldum iste adetten sonra hemen su oturma isini yapayim 1 kere oturmayi yapip sonra pamukla temizlemeyi mi devam edeyim canim. Doktor hicte demedi bana oyle bisey goruyomusun allah allah. Neyse bende saglikli sekilde gelsin bebek isterim rabbim kismet etsin mutlaka uyguluycam canim dediklerini.Bende sadece akinti vardi. Bebek olmuyor iste mantar spermleri öldürüyor. Mantarim bitti bebisim geldi çok sukurr
Rica ederim canim tabi smear yaptir mesela hamilelik oncesi oneriyolar. ve elinden geldigince ilaclardan uzak dur. Gerekmedikce tabi.Akşam akşam motivasyonçin teşekkür ederim canım☺️Haziran 8i bekliyorum regl için bitsin prl testi için Dr a gittiyim de mantar olayını da söylicem
Kızlar inşaallah yakın zamanda problem değil de hamiş olduğumuzu yazarız 🙏🙏
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kistin adetle gitmedimiki ilaç kullandın. Bende de varmış ama adetle gider ilaç vermiycem dedi doktor.
Canım dr adetle atılır dedıyse bunlar adet ıle atılır merak etme ,bendede vardı dr onemsız bu kıstler adetle atılır demıstı ve atıldı 2-3 kere oldu hatta ve o donem regl afedersın parca parca pıhtılasma olarak gelıodu sonmra kontrole gıttım hıcbıse kalmamıstı
Aynen canım benımde asırı pıhtılaşma var. Temmuz topiği kalabalık diye sordum için temizleniyor ne güzel denildi. Demek pıhtılar kistte miş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım benımde asırı pıhtılaşma var. Temmuz topiği kalabalık diye sordum için temizleniyor ne güzel denildi. Demek pıhtılar kistte miş.
evet evet canım temızlenıyor ve bı sonrakı adetınde o sekılde olmuyor farkı anlıyorsun hemenki ıns bı sonrakı adetı olmayacaksın bebıs gelecekkk
Yazdim sandim gelmemmis malesef sonuc 0.5 yikildim ve esime soyleyemedim hala oda yyokilacak offff essekligime doymayayim bir sure girmiycem kusura bakmayin burda.daha cok.kafama takip stres luyorum cok uzgunum birde kizim dun oyun oynarken allahim yolla artik kardesimi ruzgarimi ver diye defalarca tekrar.etti.yikildim ki ona bisey soylememem ragmen karninda bebek varmi uyuyor degilmi kardesim orada dedi pudffff kotu oldum yaaa
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Yazdim sandim gelmemmis malesef sonuc 0.5 yikildim ve esime soyleyemedim hala oda yyokilacak offff essekligime doymayayim bir sure girmiycem kusura bakmayin burda.daha cok.kafama takip stres luyorum cok uzgunum birde kizim dun oyun oynarken allahim yolla artik kardesimi ruzgarimi ver diye defalarca tekrar.etti.yikildim ki ona bisey soylememem ragmen karninda bebek varmi uyuyor degilmi kardesim orada dedi pudffff kotu oldum yaaa
Bendemi denesem yaaaaa. Ama bunun için ovu testi yapmak gerek. günaşırı yapılmaz bu.
Günaydın canlar. ..
Ben ilk doktoruma gittigimde bana inofolic onermisti ama pahali olduğu için başka bi tane almıştım folic-1 diye...
Bu ay inofolic e baslamayi düşünüyorum da üzerinde günde 1 poşet yazıyo ama doktor sanki günde 2 yada 4 poşet dedigini hatırlıyorum. ..
Bilgisi olan var mi?
Canım folık asıt yanında takvıye ıcerıyor mu bılmem ama 5 arkadaşım folıdoce kullandı bende ondan kullanmaya basladım geçen hafta. Canım doktorunun kartvızıtı yok mu arayıp sormalısın bence, onerı ıle kullan mutlaka.
Gebelık oncesı ıse 1 olcu yeterlı dıyor doktorlar folık asıt ıcın. Gebelıkten sonra değişiyormus durum.
Evet inozitol diye bi madde de var...
tamam canım doktor onerdıyse kullanman onun dedıgı sekılde kullanman en dogrusu. Onemlı olan senın bunyen, en ıyı doktorun bılır, sağlıkla tamamını erdırsın rabbım
Günaydın canlar. ..
Ben ilk doktoruma gittigimde bana inofolic onermisti ama pahali olduğu için başka bi tane almıştım folic-1 diye...
Bu ay inofolic e baslamayi düşünüyorum da üzerinde günde 1 poşet yazıyo ama doktor sanki günde 2 yada 4 poşet dedigini hatırlıyorum. ..
Bilgisi olan var mi?
Hayırlısı canım ya. Biranönce toparlan be kaldıgın yerden tam gaz başla. Üzüldüm.
Bunun gebeligi kolaylastirdigini duydum ben