Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bu arada beni hala aramadılar bir saat önce ben aradım biz sizi arayacağız dediler bugün opunun 3. günüydü acaba bugün yapmayacaklarmı transferi
ya kızlar bu arada beni hala aramadılar bir saat önce ben aradım biz sizi arayacağız dediler bugün opunun 3. günüydü acaba bugün yapmayacaklarmı transferi
kaç yumurta toplandı, kaliteleri iyiyse ve sağlıklı bölünmeye devam ediyorlarsa sayı olarakta fazlaysa eğer 5. günü bekleyebilirler, yada onların aramasını bekle, transfer için çağırabilirler öğlene, bana 1 gün önceden demişlerdi yarın transferiniz var die, telaşlanacak bişey yok cnm, onlar uygun zamanı bekliyor olabilir...
bu gün yapmazlar sanmıyorum, yani sana haber vermeleri gerekiyor öncesinde, ama saatde daha erken salında, belki ameliyathane hazırsa akşam üstü alırlar. bol su içmen gerektiğini biliyorsun dimi canım.
she canımm süper bi haberr.Kızlarrrrrrrr
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
95,93 çıktı değerim, sonsuz mutluluk veren bir duyguymuş, allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.
she canımm süper bi haberr.
çok mutlu oldum canım,tebrikler..
allah değerlerini kat kat arttırsın canım.
topiğimizin ilk hamilesi sen oldun.allah tamamına erditsin canım,darısı bizim başımıza..
Kızlarrrrrrrr
95,93 çıktı değerim, sonsuz mutluluk veren bir duyguymuş, allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.
canım bu da süper bi haber..bu arada ilk hamile ben değilim, Catdog dün akşam öğrenmiş hamile olduğunu.
Kızlarrrrrrrr
tebrik ederim arkadaşım
she35 ilk denemenmiydi canım