Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

sağol shecim canım bende hiç kist falan yoktu nereden çıktı anlamadım hatta 1 keresinde aşılamada çok yumurtam gelişti onda bile olmamıştı ama lucrin yaptı sanırım...
yüce rabbim bana mübarek gecede dua etmem için müsade etmiş canım benim bunu yazdıktan sonra regl oldum çok şükür ilgine çok teşekkür ederim... rabbim sana da tüm bu acıları unutturacak hayırlı ve sağlıklı bir bebiş nasip eder inşallah....

catdgocum canım amııııııııııın dıyorum amınnnnnnnnnn
ınsallah herseyguzel olucak dıye umuyoruz

als cım bende saat 10,30 gırıcem opuya canım
hadı bakalım pespeseyız canım benım

canlar bende yarım opudaym bende beklerım canlar dualarınızı

muberek 3 aylardayız. rabbım isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versın canım. bızlerı yarın bılgılendır kaç yumurtan cıkmıs dıye. gercı bıze gereklı olan tek bır kalıtelı yumurta ama olsun yınede oyalanıyoruz işte bunları konusurken:)))

OPUda olan tüm kızlar, bol şans, allah yardımcınız oldun ve güzel yumurtalardan güzel bebekler olsun inşallah.

nisam ve als canım Rabbim yanınızda olsun kolaylılar versin inşallah çok kolay geçer ve güzel güzel sağlıklı bol yumurtalarınız olur canlarım :))))opuyorumnanaktan

aboovvv kızlar bizim topic arkalara kaçmış hemen güncelliyelimalkisalkisalkis

nisam ve als kızlar geldiniz mi opudan bi haber verin gari:)))))yerimseniben bakem...

catdogcum canım kusura bakma baska topıklere yazdım bu topık yoktu ılk sayfada
evet dun 10,30da opum oldu
4tane yumosum var az ama rabbımden hayırlsı ınsallah cekırdeklı cıkarlar ve kalıtelı dollenırler
suan haber almadım bugun ararlar beklıyorum bakalım teyzesı

senden kac yumos cıkmıstı catdogcum kacıncı gun transferı
ayın 1 de sonuc alıcan dımı allahım hıcbırımıızn emeklerını bosa cıkarmasın

kızlarr günaydın hepiniz sağolun dilkekleriniz için şimdi girebildim siteye. dün yumurtalar toplandı 10 tane topladık dedi doktorum. tabi önemli olan sayı değil kaliteleri. bugün gidişatıyla alakalı bilgi verecekler bakalım hayırlısı inş. aradıkları zaman size bilgi veririm
nisamcığım senin içinde hayırlı olur inşallah nasıl ağrın sızın var mı iyisindir inş.

alscım gunaydın canım
yaa benım ılk denememde bukadar sancım olmamıstı
sımdı dun 12,00 e kada ıyıydım ama daha sonra oturdugum yerden hemen kalkamıyorum
dun aksam ıgnemı vuruldum ılaclarımı ıctım
bugnde fıtılı koydum bıraz daha ıyıyım amayıne kasıklarımda baya sancı var dınlememeye calısıyorum canım

bakalım bende beklıyorum hastaneden sonucları bebıslrımız olusmusmu cok merak edıyorum

benimde bu 2. tedavim ilkinde de böyle olmuştu kasıklarımda sancı var daha çok kasılma gibi özellikle idrarımı yaparken kasılıyor ama dayanılmayacak gibi değil tabii bana iğne veremediler jel verdi şimdi jeli koydum bekliyorum bende daha aramadılar heyecan bastı valla.

ayy asl cım
ya ben unuttum ama yok bukadar olmadı sancım tabıkı dayanıyorum agrı kesıcı ıcmedım
canım soylemesı ayp evet ıdrar yaparken yanma oluyor ve kasılıyor canım
cok sukur dunden ıyıyım
benım progestorn ıgnem
antıbıyotıgım
bırsuru hapım var:)
evet bende cok sabırsızlandım ogleye kadar sabredıcem
olmazsa arıcam
allahım neolur yavrularımız guzel guzel dollenmıs ve embrıyo halıne donsun ve ruhunu sen ufle allahım ıcıne

herhalde bazıları iğne şeklinde bazıları da jel şeklinde kullandırıyor. bende de 4-5 tane de hap var.
ben de geçen sefer dayanamayıp arada bir arıyordum emriyolog öyle her zaman açmıyoruz rahatsız etmeyelim embriyoları demişti çok gülmüştük arkadaşlarla :)

als, nisam geçmiş olsun kızlar. inşallah yumurtalarınız tontiş tontiş embriyolara dönüşsün :)

ay adacım sagol canım

evet bende oyle sureklı bakmıyoruz dısarıdan etkılenmesın demıstı
sımdıde zor beklıyorum bakalım olmazsa hasta ılıskılerı uzmanını arıcam cocuklarım nasıl dıye
ayyy bunu demesı bılem cokguzel
sankı evden baska yere gıtmısler gbı yaaa

als cım sızde sorun ne canım uygunsa cevaplarmısın

kızlar neşenız bol olsun. insallah yumurtalarınız kalıtelı bır sekılde döllenir:) ama kalıteye cokta takılmayın. şahsen benım arkadasım cok kalıtesız tek embrıyo ıle su an 8 aylık hamıle. oda parcalamıstı kendını. bol sanslar arkadaslar . rabbım yar ve yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…