e lovar canım; adet ağrım transferin ertesi sabahı başladı kasık ağrısı bacak sızlamaları vs.ama devamında kasık ağrısı devam ediyor ara ara azalıyo ara ara artıyo bazen adet oldum sanıyorum.
canım inşallah hayırlısıysa dediğin gibi tutmuştur ama endişeleniyorum
ay canım inşallahhhhhhhhhhh tutmuştur yaaaaa lütfen rahat olmaya çalış.Stres yaparsan rahimde kasılırmış. O yüzden rahat olmaya çalış başka şeylere dikkatini vermeye çalış. Çok fazla düşünmemek için yeni uğraşlar bulmaya çalış...
Ay ne kadar çok "çalış" kelimesi kullanmışım yazımda......
canım benim ilk 5 gün gerçekten tek bir belirti bile olmadı. sonrasında 6. gün inanılmaz bir adet sancısı. tek fark benim bel ağrım değil de karın ağrım olurdu adette, bu defa bel ağrısı da vardı. 7. gün de sağ yumurtalığım çok ağırmıştı. bir de benim göğüslerim zaten büyüktür ve damarlıdır. ama iyice dolgunlaşmışlardı ve kılcal damarlar çıktı kırmızı ince ince ayrıca damarlarım da yeşil yeşil belli olmuştu son 2 gün.
als canım hadi hayırlı olsun hayırlı haberlerle dön inşallah....
she anesteziye gerek yok 5 dklık bir işlem aynı ultrason yapar gibi dedi aspire mi ne ederiz dedi ....
canım benim ilk 5 gün gerçekten tek bir belirti bile olmadı. sonrasında 6. gün inanılmaz bir adet sancısı. tek fark benim bel ağrım değil de karın ağrım olurdu adette, bu defa bel ağrısı da vardı. 7. gün de sağ yumurtalığım çok ağırmıştı. bir de benim göğüslerim zaten büyüktür ve damarlıdır. ama iyice dolgunlaşmışlardı ve kılcal damarlar çıktı kırmızı ince ince ayrıca damarlarım da yeşil yeşil belli olmuştu son 2 gün.
arkadaşlar bu topikte ,blostasist embriyo verilen var mı? blostasist te tek embriyo mu yoksa 2 tane veriliyor mu
arkadaşlar bu topikte ,blostasist embriyo verilen var mı? blostasist te tek embriyo mu yoksa 2 tane veriliyor mu
kızlar merhaba
bugun doktorumdaydım
aksama catlatma ıgnemı vurulucam
ama 3+4 tane yumosum varmıs
bıraz uzuldum ama hayırlsı bakaım
carsamba opum var canlar
bana dua edın hersey guzel olsun
kızlar merhaba
bugun doktorumdaydım
aksama catlatma ıgnemı vurulucam
ama 3+4 tane yumosum varmıs
bıraz uzuldum ama hayırlsı bakaım
carsamba opum var canlar
bana dua edın hersey guzel olsun
bana 2 embriyo verildi ama blostosist dediğin 5. gün embriyosu sanırım, bana 3. gün transferi yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?