Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

ay canım inşallahhhhhhhhhhh tutmuştur yaaaaa lütfen rahat olmaya çalış.Stres yaparsan rahimde kasılırmış. O yüzden rahat olmaya çalış başka şeylere dikkatini vermeye çalış. Çok fazla düşünmemek için yeni uğraşlar bulmaya çalış...

Ay ne kadar çok "çalış" kelimesi kullanmışım yazımda......

she canım inşallah gerek kalmadan gider ya nerden çıktı ben o kadar ilaç kullandım olmadı şansa bak ya

she anesteziye gerek yok 5 dklık bir işlem aynı ultrason yapar gibi dedi aspire mi ne ederiz dedi ....

amin canım inşallah tutmuştur ama bu ağrılar beni ürkütüyor inşallah iyi bişeyin habercisidirbilmiyorumkismile

godes canım sen nasılsın hiç haber vermiyosun canım kendinden?son durum ne tatlım:)))

ne bilimcanım ya bel ağrım da adette olur benim; göğüsterime takılmıyorum çünkü progesteron iğnesini kullanmaya başladığımdan beri patlıcak gibiler zatensırnaşık şey
ne diyelim artık canım ya Rabbim ne derse o olucak hayırlısıyla varsa kısmetimizde anne olmak oluruz ama yoksa yapıcak bişeyimiz yok canımfisfisfis

damar konusun bende de var. Benimde göğuslerim büyüktür ve ilaçlar sonrası şiştiler, yüz üstü yatamıyorum. Beyaz tenlıyım ve damarlarım normaldede belli olur, ama şu anda resmen şiştiler, göğüs aramdaki damar konuşurken şişiyor. Bu da ilaçlardan mı, yoksa bir belirti mi??? bi yerde damar şişkinliğini belirti olarak okumuştum.

arkadaşlar bu topikte ,blostasist embriyo verilen var mı? blostasist te tek embriyo mu yoksa 2 tane veriliyor mu

arkadaşlar bu topikte ,blostasist embriyo verilen var mı? blostasist te tek embriyo mu yoksa 2 tane veriliyor mu

bana balast verilecek 5. gün
eğer bu üçüncü denemense ve 30 yaş üzerindeysen 2 tane konur yoksa 1:çok üzgünüm:

canım bana ıkı tane blastosıst embrıyo konuldu. 2 basarısız denemesı olan yada 35 yasın uzerındekılere 2 transfer edıyorlar.

kızlar merhaba
bugun doktorumdaydım
aksama catlatma ıgnemı vurulucam
ama 3+4 tane yumosum varmıs
bıraz uzuldum ama hayırlsı bakaım
carsamba opum var canlar
bana dua edın hersey guzel olsun

kızlar merhaba
bugun doktorumdaydım
carsamba opum var canlar

hakkında hayırlısı olsun canım

önemli olan sayı değil kalite. canını sıkma, güzel düşün güzel olsun, herşey yolunda gider inşallah :)

kızlar merhaba
bugun doktorumdaydım
carsamba opum var canlar

canım yeterkı rabbım ol desın. şu an ıhtıyacın olan bol dua. allah yardımcın olsun,insallah guzel haberlerını alırız. sakın olumsuz dusunme. sana gereklı olan bır yumurta bır sperm.

bana 2 embriyo verildi ama blostosist dediğin 5. gün embriyosu sanırım, bana 3. gün transferi yapıldı.

blastosıst olup olmaması farketmıyor canım sayıyı belırlerken. ya 35 yas uzerı yada 2. deneme sonrası olması gerekıyormus. ya ne saçma kurallar koydular boyle. hem pahalı tedavı hemde ............... neyse allah hepimizin yardımcısı olsun ınsallah(amın)lmaz:

patrıcacım ve zeynepcım cok sagolun
ınsallah kalıtelı olurlar ve kalıtelı embrıyo olusur
veeeeee annesının kucagına 9 ay sonra gelır
ama herkesınde kadınlar kulubunde ısteyen herkesınde ve benımde olur ınsallah

kızlar kandılınız mubarek olsun

zeynepsın senın nezman opun canım sende bana yakındın merak edıyorum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…