Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

hsyırlı olsun canım. bol sulu şeyler ye sebze meyve ağırlıklı beslen bide transferden öncede yorma kendini fazla dinlenmek daha hayırlı olur hakkında

yujimbo canım sebze meyve ye bol bol; kuru kayısı, azar azar fındık,ceviz,badem yiyebilirsin (birkaçtane yani günde) bide ananas canm; hem tutunmaya faydalıymış he de tuvalete kıçmanı sağlıyor tatlım :)

cemrehayal, catdog tavsiyleleriniz için çok teşekkür ederim:) umarım hepimiz mutlu mutlu mesajlar yazabiliriz...

kızlar dün ankaradaydım merkeze gittim ve bende olmayan bir şeyle kiistle karşılaştık:((( lucrine devam ediyorum adet görmedim... dr rahim incelmiş atacaksın büyük bir ihtimalle kistlerde gider ama acele ediyorsan iğneli bir yöntemle foliküllerin içini boşaltabiliriz dedi bende olacaksam beklerim bu kadar bekledim acelem yok dedim ... şimdi bekliyorum inşallah çarşambaya kadar olurum yoksa merkesze gitmem gerekecek :((( dua edinde olayım kızlar ya....

sağol canım senin de kist oluşmuş ama adetleatarsın canım inşallah benim de bi defa öyle olmuştu adetle geçti umarım hemen adet olur atarsın canım

ayy catdog inşallah adet olurumda atarım canım ya ahh bir olsam atacağım ama :)

kandiliniz mübarek olsun kızlar, rabbim dualarınızı kabul eylesin :))opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,

kandiliniz mubarek olsun.

özlemcim geçmiş olsun umarım adetle atarsın ve tedavine kaldığın yerden devam edersin.

catdog canım seni merak ettim durumlar nasıl?

teşekkür ederim canım seninde kandilin mübarek olsun...
inşallah sorunum hallolurda kaldığımız yerden devam ederiz....

kızlar dün ankaradaydım merkeze gittim ve bende olmayan bir şeyle kiistle karşılaştık:((( lucrine devam ediyorum adet görmedim... dr rahim incelmiş atacaksın büyük bir ihtimalle kistlerde gider ama acele ediyorsan iğneli bir yöntemle foliküllerin içini boşaltabiliriz dedi bende olacaksam beklerim bu kadar bekledim acelem yok dedim ... şimdi bekliyorum inşallah çarşambaya kadar olurum yoksa merkesze gitmem gerekecek :((( dua edinde olayım kızlar ya....

benimde (Lucrin kullandığım dönemde) 2mm lik çikolata kistimin içini boşalttılar, yumurta toplama işlemi gibi, nakoz altında toplamda 15 dklık bir işlem. korkulacak bişey değil, rahat olmaya çalış, ama umarım buna hiç gerek kalmaz.

arkadaşlar herkeze selamlar; Kandiliniz Mübarek Olsun arkadaşlar, tüm dualarımız kabul olsun inşallah...sevgiler...

günaydın kızlar,

kandiliniz mubarek olsun.

özlemcim geçmiş olsun umarım adetle atarsın ve tedavine kaldığın yerden devam edersin.

catdog canım seni merak ettim durumlar nasıl?

merhaba canım senin de kandilin mübarek olsun arkadaşım.
canım ilk günlere göre daha iyiyim senle konuştuğumuz akşam ateşim çıktı kompressle indirdik.ama şuan normale döndüm hareketlerim de.yani dikkat ediyorum ama artık otururken kasık ağrım falan yok.ama adet ağrım var hala ve bu benim biraz üzüyo çünkü adet olucam sanıyorum yaa.oooff...:((((

merhaba canım senin de kandilin mübarek olsun arkadaşım.
canım ilk günlere göre daha iyiyim senle konuştuğumuz akşam ateşim çıktı kompressle indirdik.ama şuan normale döndüm hareketlerim de.yani dikkat ediyorum ama artık otururken kasık ağrım falan yok.ama adet ağrım var hala ve bu benim biraz üzüyo çünkü adet olucam sanıyorum yaa.oooff...:((((

ay geçmiş olsun canım. ateşin progesteron iğnesinden de çıkmış olabilir. yan etkilerinde ateş yapabilir diyordu okudun mu bilmiyorum ben öyle hatırlıyorum. ben de kendimi sıcak hissediyordum.

adet ağrın kaç gündür devam ediyor. ben sana demiştim ama benim de 6. ve 7. gün ciddi adet ağrılarım oldu ama regl olmadım bebek tutmuştu. bence senin tuttu hayırlısıyla haydi bakalım.

e lovar canım; adet ağrım transferin ertesi sabahı başladı kasık ağrısı bacak sızlamaları vs.ama devamında kasık ağrısı devam ediyor ara ara azalıyo ara ara artıyo bazen adet oldum sanıyorum.
canım inşallah hayırlısıysa dediğin gibi tutmuştur ama endişeleniyorum

canım benim ilk 5 gün gerçekten tek bir belirti bile olmadı. sonrasında 6. gün inanılmaz bir adet sancısı. tek fark benim bel ağrım değil de karın ağrım olurdu adette, bu defa bel ağrısı da vardı. 7. gün de sağ yumurtalığım çok ağırmıştı. bir de benim göğüslerim zaten büyüktür ve damarlıdır. ama iyice dolgunlaşmışlardı ve kılcal damarlar çıktı kırmızı ince ince ayrıca damarlarım da yeşil yeşil belli olmuştu son 2 gün.

kızlarr
herkese hayırlı kandiller
doktordan geliyorum bu akşam çatlatma iğnem var. çarşamba sabahı yumurta toplanacak

Back