selam azracım,seni de listemize ekliyorum.
moralimizi yüksek tutmalıyız,umutsuzluğa yer yok bizim durumda.
tedavin şimdiden hayırlı olsun,herşey çok güzel olacak.öpüyorum seni..
selam godes,hadi hayırlısı olsun.
tedavimizin zamanlaması hemen hemen aynı zamana geliyor.ben de şuan d.kontrol hapı içiyorum,benim ki de uzun protokol ve ben de 1 tem da iğnelere başlıyorum.
inş. hayırlı sonuçlar alır,sağlıklı gebelikler elde ederiz.
sen başka ilaç kullanıyormusun?ben ve eşim antibiyotik kullandık,ayrıca folic plus kullanıyorum ve bir de glucopace..
sanırsam sen 3 aşılama yaptırmışsın,bana sorarsan da tüp bebek kararı iyi olmuş.çünkü bu tedaviler çok yıpratıyor insanı..gerçi sen 9 aydır mı hamile kalamıyordun.
merhabalar arkadaşlar;ben de temmuzun 10 gb başlıcam inş umutta süleyman beyde başlıcam.sorunumuz azosperm idi çok şükür m.teseyle sperm bulunup donduruldu.
merhaba
Çok sevindim spermin bulunmasına. İnşallah canım bu cabalarımız boşa çıkmaz.
İnşallah canım. Sıcak havalarda tüp bebek şansı az oluyor diye bir söylenti var. Bu konu ile ilgili bilgin var mı?
selam godes,nasılsın canım..
ilaçlarımı sormuşsun;glucopace ı yumurtlama için kullanıyorum,ben de biraz da pko var.antibiyotikleri de tedavi öncesi tedbir için verdi dr.
tedavi kişiye özel olduğu için farklı ilaçlar olabiliyor.
kızlarrrrrrrr
selam nerdesiniz yahuuuu
1 temmuza az kaldı ve heyecan ve stres içindeyim....
zaman gelip geçse de bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak. o günleri görecekmi yiz?
selam godes,
saol ya sen ordamıydın ben de gözdemmmmin açtığı sayfayı baştan sona okudum,biraz da moralim bozuldu.benim de aşılama yapılırken dayanılmayacak ağrılarım olmuştu ve bir daha istemiyorum tedavi diye avazım çıktığınca bağırmıştım,tekrar o günleri hatırladım.gerçi benim vücudum genel dışı tepkiler vermeyi sever.,nş tüp bebekte aynı acıları çekmem.
seninki uzun protokolmüydü?eğer uzunsa;dk hapının 17.günü lucrine başlıyoruz,yumoşlar baskılanacak.10-15 gün kucrin kullanırken adet olucaz ve adetin 1. günü de yumoşları büyüten diğer iğneyi kullanmaya başlıcaz.bu da 10-15 gün sürecek,sonra çatlatma,opu ve inş.transfer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?