Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

dün yazılanlar silinmiş kafamçokkarıştı canlarım transferim oldu. dr. um çok iyi bir embriyo dedi. embriyolog da öyle dedi. dondurulan bu kadar kaliteli değil ama orta kalite de değil dedi. dondurulmuşum özelliklerine sahip gebe kalanlarda varmış. uzun lafın kısası transfer edilen embiriyomda bir sorun yok yani gerisi bana ve bebişime kalmış. umarım tutar. zaten bir tane transfer edilecekti ben niye kendimi bu kadar sıkıntıya soktum bilemiyorum. hani bunun sonucunu aldım da çok kaliteli dondurulmuşum yok diye bi de üzülüyom. :umursamaz: valla kendimden utandım bilmiyorumkismile bu hormonlar beni çok dayanaıksız yaptı. pıhtılaşma iğneleri progestan iğneleri kadar acıtıyor. bi göbek bi kalça fena gidiyorum akannehir ama inşallah 12. gün sonra buna değicek diyeceğim. hepinize kolay gelsin arkadaşlar. moraliniz heeep yüksek olsun. hihoyyyt hihoyyyt

o ruh halini çook iyi bilirim ben canım. lütfen rahat ol. önemli bir aşamadayız. rabbim kaliteli yumurtalar ve embriyolar nasip etsin sana inşallah. her şey yolunda gitsin. olumunekankayizsmile

catdogcum hadı bakalım anım yumoslr masallah baya buyumus
artık bebeklerın yatakları hazırlanmıs sayılırzemuszemus
ınsallah hayırlısıyla bırde dollenırde annelerıne sımsıkı tutunurlar
gelısmelerı yazarsın merak edıyorum
ben hala adet olmadım 6,gunum bugun bakalım allahtan hayırlısı:teselli:

hiç üzülme bu halin o kadar normal ki canım. ben de önceden aynen senin gibi heyecandan ölürüm o gün diye düşünürdüm ama işin içine girince garip bir şekilde donukluk gelmişti bana. sadece yumurta toplama için ameliyathaneye (aslıdna operasyon odası diyelim, muayne odasının sadece çok az büyüğü ve bir lamba var sadece bir de ultrason aleti inan hiç ameliyathane gibi değil) gitmek için o hastane geceliklerinden giydiğimde heyecanlandım. haydi olup bitsin artık dedim. zaten girdiğimde muayne masasına yatırdılar, anestezist geldi, nasılız dedi, saat çok erken ve çok uykum var dedim, o zaman uyutalım sizi dedi, o sırada emre bey gelmişti, hande hanımcım sonra görüşürüz dedi elimi tuttu o an hooop dalmışım. çıkarken de ay çok kolaymış diyip duruyordum ve herkes bana gülüyordu çünkü sürekli bunu tekrarlamışım.

ben transferden sonra bile çok duygusuzdum, ne sevinç, ne üzüntü, ne heyecan. hatta çok mu taş kalpliyim insan sevinmez mi diyordum, emre bey çok normal demişti. hiç canını sıkma tatlım, aslanlar gibi git ver kocaman yumoşlarını onlar da güzel embriyolar olarak geri dönsünler sana inşallah. bu arada kaç yumurta varmış?

gözün aydın simtencim, inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur. şimdi lütfen güzelce dinlen ilk 5-6 gün çok önemli, kendini yorma ve hep güzel şeyler düşün, bebeğinle konuş. hayırlısı olur inşallah :)

kızlar herkese günaydınlarr.
şimdi dr dan geldim 4 iğnenin sonunda yumoşların durumu,11 8,5 7 7 gibi.dr sorun yok dedi.sizin 4.iğnenin sonunda yumoşlar ne kadar büyümüştü??kan verdim,bakalım sonuçlar gelince doz artacak mı aynı mı kalacak.bu arada kan alırken hemotom oldu kolum,davul gibi şişti,dr mosmor olacak,korkma dedi.geçen haftada diğer kolumu zedelemişti başka bi hemşire.neyse yumoşlar kaliteli büyüsünlerde bunlara takılmıcam.

canım hayırlısı olsun çok sevindim bak boşuba üzülmüşsün arkadaşım ne güzel çok kaliteli bi embriyo transfer edilmiş inşallah bu tutar da hiç dondurulmuşlara bile gerek kalmaz, zaten şuan bunları hiç düşünme bak ne güzel şuan bebeğinme berabersin bol bol dua et sana hayırlısıyla tutunsun inşallah; ay çok heyecanlı canım maşallah en güzel kısmı bu sanırım, hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah....

o ruh halini çook iyi bilirim ben canım. lütfen rahat ol. önemli bir aşamadayız. rabbim kaliteli yumurtalar ve embriyolar nasip etsin sana inşallah. her şey yolunda gitsin. olumunekankayizsmile

ay canım inşallah hayırlısı çok teşekkür ederim :)))

clanım endişe etme, ben çok endişelenmiştim ama boşunaymış meğerse; 1 haftaya kadar hayırlısıyla adet olursun canım ama insan çok meraklanıyorbilmiyorumkismile
canım ne güzel yazmışsın duygulandım yazdıklarını okuyunca inşallah hayırlı bebişlerimiz olur hepimizin:ecrin_bebek:

günaydın catdog
şimdi dr dan geldim 4 iğnenin sonunda yumoşların durumu,11 8,5 7 7 gibi.dr sorun yok dedi.senin 4.iğnenin sonunda yumoşlar ne kadar büyümüştü??kan verdim,bakalım sonuçlar gelince doz artacak mı aynı mı kalacak.bu arada kan alırken hematom oldu kolum,davul gibi şişti,dr mosmor olacak,korkma dedi.geçen haftada diğer kolumu zedelemişti başka bi hemşire.neyse yumoşlar kaliteli büyüsünlerde bunlara takılmıcam.

günaydın canım bence büyüklükleri gayet iyi maşallah yumurtalarının; dozunu artırmaz herhalde doktorun tabi hormon sonucuna göre belirler doktorun ama bence gayet iyi.benimkiler daha küçüktü çünkü ben bugün 11.doz iğnemi yaptım ve sondu bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam ve yumoşarım 18-19mm.hadi hayırlı olsun canım, güzel güzel gelişsinler inşallah

ayy canım alllah razı olsun cevabın ıcın

ayy canım yaa bak sende boyle degınce bende doldum gozlerım doldu bogazım dugumlendı ohaoldumsmile
ınsan nekadar dusunmesede sonucumuzu merak edıyoruz
acaba bızde rabbımın ıznıyle 2011 annelerıne gırecekmıyız ben allahıma tevekkul etmeye calısıyorum
elımden gelenı yaptımızı dusunuyoruz dımı catdopcum
hadı bakalım hersey guzel olcak ınsallahzemuszemus

catdog saol canım,iyi dileklerin için de tşekkürlerr.allah hepimize kaliteli yumoşlar,embriyolar nasib etsin..dün acayip stres yaşadım zaten,ağlamaktan helak oldum.geçen akşam dozumu ayarlayamamış ve 225 yerine 195 falan yapmıştım,dr da ulaşıp soramamıştım,kafama çok takmıştım.neyseki şimdilik sorun yok.c.tesi tekrar kontrol var,sanırsam ben de 10-12 iğne kullanırım.
bu arada sen son iğneni bugün vurulmuşsun ve çatlatma iğnenini de bu akşam yapacakmışsın.ben bir gün boş geçip sonraki gün çatlatma iğnesi yapılıyor sanıyordum.demekki son iğneni olduğun gece çatlatma da yapılıyor.sen de 225 vuruldun sürekli değilmi?kaç yumoşun olmuş?
inş.iyi haberlerini verirsin bizlere.

selam kızlar benimde yarın ilk kontrolüm var kaç yumoşum var ne durumdalar çok merak ediyorum çok değişik bir ruh hali içersindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…