Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım.haydiiii

evet canım her şerde bir hayır vardır. bu olay dr uma daha da güvenmeyi öğretmişti bana. görücez bakalım neler bekliyor bizi. umarım senin de tedavin daha ilkinde çok güzel gider inşallah. benim de donmuşlarla şansım yaver gider umuyorum.

inaşşalhhh canım inşallah
kısmetse sen ne zaman başlayacasın 2. ye

inaşşalhhh canım inşallah
kısmetse sen ne zaman başlayacasın 2. ye

emre bey önce güzel bir tatil yap sonra gel dedi. eylül ekim olabilir dedi ama benim için erken. çok yıpranmış hissediyorum kendimi. kışın olabilir belki kasım-aralık ya da ocak bilmiyorum henüz çok kararsızım

iyi demiş canım git dinlen beynini boşalt. Kendini tam anlamıyla hazır hissettiğinde başlarsın. Kim bilir belkide kendiliğinden hamile kalırsın. Hayat mucizelerle dolu biliyorsun.

görcez bakalım canım. hiçbir zaman hazır hissedemiyor ki insan kendini. ben tedaviye başlarken de evet hazırım diye başlamadım. insan bilmediği birşeye hazırlıklı olamıyor ki.. benim için en zor kısmı beklemekti, diğerleri vız gelmişti. beklediğim sonucu alamadım ama yaklaştım bu da bir başarıydı belki bilmiyorum. Rabbim herkese gönlüne göre versin. annelik zor ama biz daha anne olmadan başlıyoruz o zorlukları yaşamaya...

Canım kimyasal gebelikde bence güzel bir belirti demekki hamile kalabiliyorsun buda önemli. İnşallah 2. de olurrrrr:Saruboceq:
Biz daha anne olamadan zorlukları yaşamaya başladık mücadele etmeye ama olsun sonu güzel olacaksa bebişlerimize kavuşacaksak herşeyi yapmaya razıyız.
Sonu yeterki istediğimiz gibi olsun.
Rabbim herkese gönlüne göre versin

amin canım...

catdog ne yaptı acaba? aynı dr la çıktık ya bu yola, özellikle sizlerin alacağınız sonucu merakla bekliyorum. inşallah sizin sevinciniz benimki gibi yarım kalmasın

amin canım...

catdog ne yaptı acaba? aynı dr la çıktık ya bu yola, özellikle sizlerin alacağınız sonucu merakla bekliyorum. inşallah sizin sevinciniz benimki gibi yarım kalmasın

en son catdog iğnelere devam ediyordu canım. İnşallah sana güzel haberler veririz ve umut oluruz.
İnşallah yüzümüzün akıyla şu işi hallederiz.

elover ve zeynep canlarım size katılıyorum neden bu kanun çıktı ya kendi ihtiyaçları olsa kesin değiştirirlerdi ya zaten 2 tane diyoruz 10 tane koyun demiyoruz ki((

Arkadaşlar herkese selamlarımı sunuyorum, aranıza yeni katıldım.Herkese Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin.Ben 39 yaşımdayım.10 yaşında bir oğlum var.Yıllar sonra tekrar çocuk istediğimde iki düşük yaşadım.İlki 7. haftada kendi düştü.Diğerine de 6 ay sonra kolay gebe kalmama rağmen gelişim bozukluğu nedeniyle kürtaj yapıldı.
Şimdi tüm kan tetkikleri,HSG,kromozom analizleri,trombofili paneli vs ne varsa herşey normal ..(genetik tahlilleri yarın çıkıcak o normal mi bilmiyoruz.)Ama tahmini yaşla ilgili yumurta kalitesizliği görünüyor.Kolayca gebe kalıyorum ama sonrası olmuyor.
Sonuç:Vitale'de 5 temmuzda gonal-f e başladım .Şu an buna ilaveten cetrotide 0.25 mg de yapıyorum. İğneler bitmek üzere.Sanırım bu pazar ayın 18 inde yumurta toplanacak.Herşeyi titizlikle takip edip araştırıyorum.Bu yaşta PGT'siz bir tüp bebek macera olurdu o da yapılacak.
Benim yeni evliyken genç yaşta bir düşüğüm daha olmuştu.Yani toplam 3 düşük 1 sağlıklı çocuk.Ben o çocuğuma şimdi mucize gözüyle bakıyorum.Eğer bir sorun varsa o nasıl doğmuş bilemiyorum.Kıymetini daha iyi anladım.Allah hepinize en az 1 çocuk nasip etsin.Ama sizleri de çok iyi anlıyorum.Aynı hislerle şu an tedavimi oluyorum.Eğer bu da olmazsa tekrar denememin anlamı yok diye düşünüyorum yaştan dolayı.
Herşeyin hayırlısı olsun.Herkese kolaylıklar ve şans diliyorum.Hamile olanlara da sağlıklı bebekler...Herkese selamlarımı yolluyorum.

merhaba arkadaşlar embiriyolarım beni bırakıyor. bu gün 2. gün ve geriye iki tane kalmış bu gün transfer edelim dediler. hazır değilim dedim. moralim çok bozuldu. gece 3 tane kalmış diye uyuyamadım. şimdi ise 2 tane diyor. ne olursa olsun bari üçüncü günü bekleyeyim dedim. YARIN TRANSFER GÜNÜM. dualarınızı bekliyorum. ilk denememde 24 tane yumurtam olmuştu. dört tane transfer edilmişti kimyasal gebelik oldu. şimdi ne olacak bilemiyorum. bana kalırsa hiç transfer yapmayacağım. boşu boşuna o kadar ilaç ve iğne yiyecem gibime geliyor. bi de üstüne kan pıhtılaşma iğnesi delik deşik olucam ben yaa. bu kafa ile her şey çok zor. evime gitmek istiyorum ben artık yaa mafoldumben

arkadaşlar merhabalar,sorum var sizlere.
benim dr reçeteyi 150 lik 20 tane ilaç yazmıştı ve öyle aldık.fakat sonra 300 ile değil 225 ile başlamayı uygun gördü ve iki tane 150 likten 225 ayarlarsın dedi.kalan yarımı da bir sonraki gün kullanırsın dedi.
AMA ben ayarlarken ilk gün iki ilacı heba ettim,dün kliniğe gittim orda yapıldı,bu gece yine ben yapayım dedim ama ayarlanırken muhakkak ilaç dışarı taşıyor ve bu gece 225 yerine 195 vuruldum,anca o kadar ilaç yetti.doz tam olmadı ya bişey olurmu acaba?

canım ben puregon kullanımıştım. sen galiba gonal-f kullanıyorsun. puregonda şöle yapıyorum ben. kaleminde eksik 75 kaldı diyelim zaten göstergesi sana gösteriyor. sonrasında eski kartuşu çıkarıp yeni kartuşu koyuyorum. sonrasında iğneyi bastırıp tamamlıyorum yani sadece kartuşu ve iğneyi değiştiriyorum. sen ne kullanıyorsun bilemiyorum. bence merkeze git sana iğneleri birleştirsinler. aynı kartuşa alsınlar yani. doktorun dediğinden şaşrsan sorun olur hem de çok sorun olur. önemsenmeyecek bi şey değil yani canım.

Benim 1. denemem, Gelecek Tüp Bebek-Antalya- 25 haz. başladık, diğer tarihler henüz belli değil.

irenee canım tedavinde başarılar diliyorum inşallah gönlünce olur herşey... evet benimde 1 tane olsa yeter rabbim verirse tabi...

simten herşeyin hayırlısı canım inşallah olur olumsuz düşünmemeye çalış ne olur... hakkında hayırlısı olsun canım..

bnazz canım keşke hepsini orada yaptırsaydın soru olmazdı ... ama 195te az değilki mutlaka fayda sağlar üzme canını sen...

Simtencim lütfen üzme kendini, hiç transfer yaptırmayacağım ne demek, zaten bu noktaya kadar getirmişsin, topla kendini, biliyosun moral en önemli faktör. senin için dua ediyorum, inşallah hayırlısı ile ile sana tutunacak embriyoların. Güzel haberlerini bekliyorum. lütfen üzülmemeye çalış.

irenee canım tedavinin hayırlı olmasını ve oğluna bir kardeş gelmesini yürekten diliyorum.

simten panik yapmakta çok haklısın seni anlıyorum ama inan bana tutacaksa 1 tane 2. gün embriyosu ile de tutuyor, tutmayacaksa benimki gibi çok kaliteli 5. gün blastla da tutmuyor. bu tamamen kısmet işi. bir tane embriyo konulması elbette şansımızı çok azaltıyor ama olacaksa oluyor canım lütfen kendini sıkma işini daha da zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz bu. Allah yardımcın olsun..

kızlar hepinize iyi akşamlar dün ve bugün hep dışarıdaydım yazamadım hiç.bugün kontrolüm vardı yumurtalarım 16-18 mm.arasındalar doktorum son doz ilacı bugün kullan dedi yarın sabah tekrar kontrole çağırdı.bakalım terslik olmazsa cumartesi yumurtaları toplarız dedi:))) hem heyecanlıyım hem de garip bi ruh halindeyim ilaçlardan sanırım.dokunsalar ağlıcak gibiyim(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…