evet canım her şerde bir hayır vardır. bu olay dr uma daha da güvenmeyi öğretmişti bana. görücez bakalım neler bekliyor bizi. umarım senin de tedavin daha ilkinde çok güzel gider inşallah. benim de donmuşlarla şansım yaver gider umuyorum.
inaşşalhhh canım inşallah
kısmetse sen ne zaman başlayacasın 2. ye
emre bey önce güzel bir tatil yap sonra gel dedi. eylül ekim olabilir dedi ama benim için erken. çok yıpranmış hissediyorum kendimi. kışın olabilir belki kasım-aralık ya da ocak bilmiyorum henüz çok kararsızım
görcez bakalım canım. hiçbir zaman hazır hissedemiyor ki insan kendini. ben tedaviye başlarken de evet hazırım diye başlamadım. insan bilmediği birşeye hazırlıklı olamıyor ki.. benim için en zor kısmı beklemekti, diğerleri vız gelmişti. beklediğim sonucu alamadım ama yaklaştım bu da bir başarıydı belki bilmiyorum.. annelik zor ama biz daha anne olmadan başlıyoruz o zorlukları yaşamaya...
amin canım...
catdog ne yaptı acaba? aynı dr la çıktık ya bu yola, özellikle sizlerin alacağınız sonucu merakla bekliyorum. inşallah sizin sevinciniz benimki gibi yarım kalmasın
arkadaşlar merhabalar,sorum var sizlere.
benim dr reçeteyi 150 lik 20 tane ilaç yazmıştı ve öyle aldık.fakat sonra 300 ile değil 225 ile başlamayı uygun gördü ve iki tane 150 likten 225 ayarlarsın dedi.kalan yarımı da bir sonraki gün kullanırsın dedi.
AMA ben ayarlarken ilk gün iki ilacı heba ettim,dün kliniğe gittim orda yapıldı,bu gece yine ben yapayım dedim ama ayarlanırken muhakkak ilaç dışarı taşıyor ve bu gece 225 yerine 195 vuruldum,anca o kadar ilaç yetti.doz tam olmadı ya bişey olurmu acaba?
ARKADAŞLAR LİSTEMİZİ TEKRAR VERİYORUM,LİSTEDE OLMAYAN VARSA HEMEN EKLEYELİM.
KAÇINCI DENEME--YER--BAŞLANGIÇ TARİHİ--OPU TARİHİ--TRANSFER TARİHİ--VEE SONUÇ
bnazz --1.deneme--bursa--30 haz.---------------
selsebil--1.deneme--ist-- 16 tem.........
godes-- 1.deneme--istanbul Florence Nightingalehastanesi--tem.
azra_azra--3.deneme--isviçre--tem sonu------
asi06--1.deneme--umut --10 tem--...................
catdog--1.deneme--ist.--1 tem--......................
ozlemilker--1.deneme--maya--10 tem......................
yasmin_07--1.deneme--antalya tüp bebek mrk--9 tem........................
cemrehayal--1.deneme--maya--28 haz..................
yagmursesi--1.deneme--memorial--13 tem...............
jklm--1.deneme--Ank.Ün.--18 tem............
nazan2824--2.deneme-- ?--3 tem................
burcudugan--1.deneme--umut tüp bebek--22 haz--3 tem............................
nisam83--2.deneme--umut tüp bebek--4 tem...........................
artrit--2.deneme--?--1.tem....................
she35--1.deneme--?--25 haz................
emelkad--1.deneme--kayseri--30 haz....................
zeynep4--2.deneme--kayseri acıbadem--tem--.................
merhaba arkadaşlar embiriyolarım beni bırakıyor. bu gün 2. gün ve geriye iki tane kalmış bu gün transfer edelim dediler. hazır değilim dedim. moralim çok bozuldu. gece 3 tane kalmış diye uyuyamadım. şimdi ise 2 tane diyor. ne olursa olsun bari üçüncü günü bekleyeyim dedim. YARIN TRANSFER GÜNÜM. dualarınızı bekliyorum. ilk denememde 24 tane yumurtam olmuştu. dört tane transfer edilmişti kimyasal gebelik oldu. şimdi ne olacak bilemiyorum. bana kalırsa hiç transfer yapmayacağım. boşu boşuna o kadar ilaç ve iğne yiyecem gibime geliyor. bi de üstüne kan pıhtılaşma iğnesi delik deşik olucam ben yaa. bu kafa ile her şey çok zor. evime gitmek istiyorum ben artık yaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?