Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Valla bi an kendi hayatımı okuyorum sandım :) 7 temmuzda kpss olduğu için 14 ünü seçtik çünkü

aynen biz de kpss sonrası yapacağız, biz de 5 yıldır birlikteyiz ve memleketler uzak. Bu kadar ortak nokta olur :)

Valla bi an kendi hayatımı okuyorum sandım :) 7 temmuzda kpss olduğu için 14 ünü seçtik çünkü

aynen biz de kpss sonrası yapacağız, biz de 5 yıldır birlikteyiz ve memleketler uzak. Bu kadar ortak nokta olur :)

Hazırlık olarak neler yaptığımızı burda paylaşalım o zaman kızlar :) Böylece birbirimize fikir vermiş oluruz. Biz alışverişi sınavdan sonra yapacağımız için daha zamanım var. Annemlede ufak tefek misafirler için verilecek hediyeleri ayarlıyoruz şu an. Havlular için danteller örmüş annem bir örnek geçen gün gidip onlara uygun havlu beğendik. Başta bu tarz dantel işleri bana hep saçmalık gelirdi ama el emeği olunca çok hoşuma gitti. Kayınvalideye pike takımı bohça falan sardırmış. Görene kadar aman kim kullanıcak onu hazırları var diyordum ki yanılmışım çokşık olmuşlar. Bayanlar için yazma alıcaz ayrıca ve nişan şekeri gibi o tarz süslerden. Bunları koymak içinde üzeri kalpli keseler aldık. Bakalım daha hazırlık aşamasında herşey. Şimdiden heyecan sardı beni. Gece yatakta dönüp duruyorum bunları düşünürken

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...misafirlerimiz-icin-hazirlanan-hediyeler.html
Bunlar da bizim hazırladığımız hediyeler önce söz demiştik sonra nişana çevirdik

Canım çok beğendim çok güzelmiş anahtarlıklar. Nerden satın aldın acaba internetten falan mı sipariş verdin kendinmi hazırladın yoksa.
Bu arada dikkatimi çekti arkadaki köpek mamaları. Veteriner misin ? Benim sevgilim veterinerde yoksa burda da mı bi ortak nokta var

Veteriner Teknikeriyim ben önlisans okudum :) Petshopumuz var , Kemeraltından satın aldım [İzmir] kendim böyle işlerden hiç anlamam el becerim sıfır malesef

biz bohça hazırlamıyoruz düğünde de hazırlar mıyız bilmem zannetmiyorum ikimiz de çok sevmiyoruz böyle adetleri :) ama annesini kırmamak için belki ufak bir alışveriş yaparız ilerde :)

Veteriner Teknikeriyim ben önlisans okudum :) Petshopumuz var , Kemeraltından satın aldım [İzmir] kendim böyle işlerden hiç anlamam el becerim sıfır malesef

Bende anlamam hiç böyle şeylerden :) İnternette bazı siteler buldum nişan şekeri lavanta keseleri gibi şeyler çok hoş modeller var artık geriye karar vermek kalıyo. Beğendiğim birini sipariş veririm diye düşünüyorum.

biz bohça hazırlamıyoruz düğünde de hazırlar mıyız bilmem zannetmiyorum ikimiz de çok sevmiyoruz böyle adetleri :) ama annesini kırmamak için belki ufak bir alışveriş yaparız ilerde :)

Bana da fuzuli şeyler olarak geliyo ama büyükler böyle şeyleri önemsiyo canım. E artık hem onların gönlü olsun hem bizim diye pekte bişi demiyorum. Ben olsam yapmazdım ama hazır yapılıncada hoşuma gitmiyo değil hani. Mesela sevgilimin ailesi ziyaretimize gelmişti annemde bişiler hazırlamış iğne oyalı yazma havlu falan çok hoşuna gitmiş annesinin. Onların mutlu olduğunu görmekte beni mutlu ediyo

Kızlar herkesi tek tek tebrik ediyorum Allah hepimizin gönlüne göre versive tamamına erdirsin inşallah :)

Aklımıza takılan her şeyi burda birbirimize soralım ve yaptıklarımızı paylaşalım :)

Biz salonda yapıcaz 14 Temmuzda inş.. nişanda nişan şekeri diye bir şey oluyor mu ? Ben düşünmüyorum ama olması gerekiyosada yapacak bir şey yok :/

Sana kalmış bişey canım bu ama benim çevremde genellikle dağıtılıyor. Yani illa nişan şekeri olması gerekmiyo beğendiğin ufak hediyelik bişi de olabilir. Ben de o günden güzel bi hatıra olsun istediğim için dağıtıcam. Nişan şekeri diye aratınca internette çok güzel modeller çıkıyo. Önceden de araştırmıştım ben ama bugün gördüğüm siteleri görmemiştim hiç. o kadar güzel modeller var ki kararsız kaldım seçmekte.

ben burda hiç duymadım nişan şekerini:26:

Merhaba arkadaşlar, Aslı ben Ankara'dan...

Sizlerin fikrini merak ettiğim bir konu var, yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevineceğim... ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!

ARKADAŞLAR BU HAZIRLIK SÜRECİNDE ALINAN ŞEYLERLE İLGİLİ SİZLERİN FİKİRLERİNİ MERAK EDİYORUM... YANLIŞ BİR HAMLEDE BULUNMAK İSTEMİYORUM, BİLİYORSUNUZ BU İŞLER HAYATTA BİR DEFA YAŞANIYOR...

Arkadaşlar benim temmuzda nişanım olacak ve ben salonda yemekli nişan yapacağım. Öncelikle nişan için takıdan bahsediyim... Sözlüm ve ailesi nişan için bana bunları aldı :

1 TEKTAŞ PIRLANTA ( 2.000 TL )
1 SET (küpe-kolye-bileklik) (4.500 TL)
1 BİLEZİK ( 1.600 TL ) ( sözde de bir tane takılmıştı...)
ve ALYANSLARIMIZ ( 500 TL ) Yani nişan için toplamda takıya giden masraf 8.500 TL oldu arkadaşlar...

Ayrıca sözlüm benim nişan kıyafetimi ve ayakkabımı da aldı... (500 TL) Bir de nişan bohçası hazırladılar(elbise,ayakkabı,çanta,pijama vs...)... (2.000TL)

ÖNCELİKLE SİZCE BU MASRAF NASIL?... UYGUN MU OLDU, FAZLA MI YAPILDI BİR NİŞAN İÇİN?... SÖZLÜMÜ ZORLAMAK DA İSTEMİYORUM... ONLARI DA ZOR DURUMDA BIRAKMAM İSTEMEM... SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?...

Bunun haricinde de düğün için TRABZON HASIRI istiyorum, ama nişanda set takıldı diye, düğünde takılmaz mı? Fazla mı kaçar isteklerim bilemedim... BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM...

Valla 8.500 takı için baya iyi para gitmiş canım ya bnm erkek arkadaşımın durumu yok nişanda takı bile olmucak bizim :) bohça nişanlıktan fazla tuttuysa abartılmış biraz, nişanda takılanla dügünde takılanın yeri ayrı dügünde zaten takı olur fazla kaçmaz ama özel olarak şunu istiyorum diyebiliyosan bravo ben diyemem öyle çünkü :) Birde öyle diyince aklıma şu geldi nişan takılarınıda mı sen istedin ? o yüzden mi acıdın bi an nişanlına fazla mı oldu gibilerinden :) durumu iyiyse sıkıntı zaten olmaz ama normal gelirli bir aileyse bu masraflar biraz yüklü olmuş arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah :)

merhaba arkadaşlar benımde 17 temmuzda nişanım var dışarda olucak nişanlığımın siparişini bugun verdim. haftaya da ayakkabımı alacagım. fakat ben bır sey sorcağım nişanım cafe tarzı bır yerde olucak çıkış müziği dans müziği pasta kesimi falan bunlar ayrı müzikler olması gerek dgl mı ne gbı şarkılar olabılır acaba çıkış muzıgı ya da pasta keserken

slm kızlar benımde 17 temmuz nişanım var yer tutuldu nişanlıgım dikiliyor provalara gdyrm ayakkabımı aldım davetıye falan bohcalar onları yapcgz hayırlısıyla. sizin nasıl gdyr

slm kızlar benımde 17 temmuz nişanım var yer tutuldu nişanlıgım dikiliyor provalara gdyrm ayakkabımı aldım davetıye falan bohcalar onları yapcgz hayırlısıyla. sizin nasıl gdyr

Canım nasıl olsun bnm hazırlıklar tamam heyecaan içinde gün sayıyoruz benim adamcagızımla Hadi bakalım güzel heyecanlar bunlar ramazanda hepimiz nişanlıyız desenize kızlaar ne kadar havalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…