Benim durumumda aynı canım. Gerçi bizim isteme, söz ve nişan hepsi bi arada olucak. Babama biraz ters geldi bu durum ama 5 yıldır birlikteyiz ve babam hariç herkes tanıştı, ailece ziyaretimize falan geldiler. E bi de memleketler uzak olunca git gel çok zor olucak. Aile arasında küçük bişi olsun istediğimiz için de en uygununun bu olduğunu düşündük. Temmuz 7 de KPSS var ondan sonraki hafta 14ü gibi yapalım diye planlıyoruz bakalım.
Benim durumumda aynı canım. Gerçi bizim isteme, söz ve nişan hepsi bi arada olucak. Babama biraz ters geldi bu durum ama 5 yıldır birlikteyiz ve babam hariç herkes tanıştı, ailece ziyaretimize falan geldiler. E bi de memleketler uzak olunca git gel çok zor olucak. Aile arasında küçük bişi olsun istediğimiz için de en uygununun bu olduğunu düşündük. Temmuz 7 de KPSS var ondan sonraki hafta 14ü gibi yapalım diye planlıyoruz bakalım.
Valla bi an kendi hayatımı okuyorum sandım :) 7 temmuzda kpss olduğu için 14 ünü seçtik çünkü
aynen biz de kpss sonrası yapacağız, biz de 5 yıldır birlikteyiz ve memleketler uzak. Bu kadar ortak nokta olur :)
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...misafirlerimiz-icin-hazirlanan-hediyeler.html
Bunlar da bizim hazırladığımız hediyeler önce söz demiştik sonra nişana çevirdik
Canım çok beğendim çok güzelmiş anahtarlıklar. Nerden satın aldın acaba internetten falan mı sipariş verdin kendinmi hazırladın yoksa.
Bu arada dikkatimi çekti arkadaki köpek mamaları. Veteriner misin ? Benim sevgilim veterinerde yoksa burda da mı bi ortak nokta var
Veteriner Teknikeriyim ben önlisans okudum :) Petshopumuz var , Kemeraltından satın aldım [İzmir] kendim böyle işlerden hiç anlamam el becerim sıfır malesef
biz bohça hazırlamıyoruz düğünde de hazırlar mıyız bilmem zannetmiyorum ikimiz de çok sevmiyoruz böyle adetleri :) ama annesini kırmamak için belki ufak bir alışveriş yaparız ilerde :)
Kızlar herkesi tek tek tebrik ediyorum Allah hepimizin gönlüne göre versive tamamına erdirsin inşallah :)
Aklımıza takılan her şeyi burda birbirimize soralım ve yaptıklarımızı paylaşalım :)
Biz salonda yapıcaz 14 Temmuzda inş.. nişanda nişan şekeri diye bir şey oluyor mu ? Ben düşünmüyorum ama olması gerekiyosada yapacak bir şey yok :/
Kızlar herkesi tek tek tebrik ediyorum Allah hepimizin gönlüne göre versive tamamına erdirsin inşallah :)
Aklımıza takılan her şeyi burda birbirimize soralım ve yaptıklarımızı paylaşalım :)
Biz salonda yapıcaz 14 Temmuzda inş.. nişanda nişan şekeri diye bir şey oluyor mu ? Ben düşünmüyorum ama olması gerekiyosada yapacak bir şey yok :/
Merhaba arkadaşlar, Aslı ben Ankara'dan...
Sizlerin fikrini merak ettiğim bir konu var, yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevineceğim... ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!
ARKADAŞLAR BU HAZIRLIK SÜRECİNDE ALINAN ŞEYLERLE İLGİLİ SİZLERİN FİKİRLERİNİ MERAK EDİYORUM... YANLIŞ BİR HAMLEDE BULUNMAK İSTEMİYORUM, BİLİYORSUNUZ BU İŞLER HAYATTA BİR DEFA YAŞANIYOR...
Arkadaşlar benim temmuzda nişanım olacak ve ben salonda yemekli nişan yapacağım. Öncelikle nişan için takıdan bahsediyim... Sözlüm ve ailesi nişan için bana bunları aldı :
1 TEKTAŞ PIRLANTA ( 2.000 TL )
1 SET (küpe-kolye-bileklik) (4.500 TL)
1 BİLEZİK ( 1.600 TL ) ( sözde de bir tane takılmıştı...)
ve ALYANSLARIMIZ ( 500 TL ) Yani nişan için toplamda takıya giden masraf 8.500 TL oldu arkadaşlar...
Ayrıca sözlüm benim nişan kıyafetimi ve ayakkabımı da aldı... (500 TL) Bir de nişan bohçası hazırladılar(elbise,ayakkabı,çanta,pijama vs...)... (2.000TL)
ÖNCELİKLE SİZCE BU MASRAF NASIL?... UYGUN MU OLDU, FAZLA MI YAPILDI BİR NİŞAN İÇİN?... SÖZLÜMÜ ZORLAMAK DA İSTEMİYORUM... ONLARI DA ZOR DURUMDA BIRAKMAM İSTEMEM... SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?...
Bunun haricinde de düğün için TRABZON HASIRI istiyorum, ama nişanda set takıldı diye, düğünde takılmaz mı? Fazla mı kaçar isteklerim bilemedim... BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM...
Ben çok begendim elbiseni canım güle güle giy Allah tamamına erdirsinkızlar merhaba.benim haftasonu söz nişan birarada olacak.ne çok kalabalık ne de sade ... bu kıyafeti sipriş verdim bir niaşn topuzu da yaptıracağız.yorumlarınızı bekliyorum.çok mu sade ????
https://www.facebook.com/photo.php?...0521044424111.393910.757024110&type=3&theater
kızlar merhaba.benim haftasonu söz nişan birarada olacak.ne çok kalabalık ne de sade ... bu kıyafeti sipriş verdim bir niaşn topuzu da yaptıracağız.yorumlarınızı bekliyorum.çok mu sade ????
https://www.facebook.com/photo.php?...0521044424111.393910.757024110&type=3&theater
slm kızlar benımde 17 temmuz nişanım var yer tutuldu nişanlıgım dikiliyor provalara gdyrm ayakkabımı aldım davetıye falan bohcalar onları yapcgz hayırlısıyla. sizin nasıl gdyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?