Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Yüzükler hangisinde dursa daha iyi..

Bu benim yaptığım tepsi..

Bu da onların getireceği yastık..

Kararsız kaldım çok..

Son düzenleme:
ikisi de çok hoş bence.
sende benim gibi varsa hevesli kuzenlerin birine yüzük koydur diğerine makas
sanki ilki daha değişik gibime geldi buarada

Yastığı getirelim mi diye aradılar,
bende kendi yaptığımı kullanmak istediğimi söyledim..
Çünkü bir tane kuzen var tepsiyi tutacak..
Senin yaptığın gibi yapamayacaktım..

Yastığı getirelim mi diye aradılar,
bende kendi yaptığımı kullanmak istediğimi söyledim..
Çünkü bir tane kuzen var tepsiyi tutacak..
Senin yaptığın gibi yapamayacaktım..

olsun herşeyin hayırlısı. elbette kendi yaptığın daha çok siner içine

kızlaaarr, yarın veya sonraki günlerde evde nişanlanacaklarrrr aklıma soda geldi. ben güya aldıracaktım ama unutmuşum. pasta börek poğça derken fazla kaçırıyor soda varmı diye dolaşan erkekleri görebilirsiniz

Umarım çok güzel geçiyodur bugün nişanı olanların. Benim içim buruk malesef. Geçen hafta sınavdan sonra alışveriş için yola çıkıcaktımki iptal ettik herşeyi. Dedem son zamanlarda hastaydı durumu ağırdı ama o kadar çok görmek istiyoduki bu güzel günümüzü bizde ertelemeyelim demiştik. sınavdan sonra eve geldim hastaneden çıkarıcaklar diye beklerken ölüm haberini aldık. Ve erteledik nişanı tabiki. Allahtan 15 gün önce kayınvalidemin içi rahat etmeyip gelmişlerdi isteme yapıldı ve hastanede dedemi ziyaret etmiştik. En azından o kadarını görebildi diyorum. Üzerimde emeği o kadar büyüktür ki hala kabullenemiyorum. Bu güzel gününüzde Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte olmanın ne kadar büyük bir nimet olduğunu sakın unutmayın :)

canım başınız sağolsun çok üzüldüm. benim dedem de kanser tedavisi oluyor. biz de ondan sebep hızlandırdık nişan işini.
bende çok isterim görsün diye ama kısmetten öteye yol yok.

bakalım bizim nişanlılar ne zaman gelecekler bize havadis getirecekler

Başın sağolsun canım benim..
Benim de dedem yatalak..
Onun durum böyle olunca nişan gününü bile iki hafta önce ancak netleştirdik..
O olmayacak diye evde nişana ağırlık verdik falan,
evde rekor denemesine gidicez bu akşam kişi sayısıyla..
Bir yandan burukuz yani olamayacağı için..

bskn;
Allah senin de dedene şifa versin inşallah..

---------

Benim nişan günüm geldi çattı..
Dut yemiş bülbül gibiyim..
Oturdum kaldım öyle..
Heyecan desen değil, mutluluk desen değil,
huzursuzluk var bildiğin içimde..
Normal mi seyrediyorum ya..

tüm hastalara şifa versin inşallahh

canım normal normal
bir de ağlamaklı moddaysan tamam.
ağlayasın varsa makyajdan önce ağla
-hep söyledim gene söylüyeyim, inşallah gönlünden geldiği gibi geçer, hatta daha da güzel olur inşallah

Çok sağol canım... Benim dedem de 2,5 - 3 yıldır akciğer kanserinden tedavi oluyordu. herşey iyi gidiyor derken son zamanlarda değişmişti işte. Rabbim dedene acil şifalar versin inşallah.

Duyguska sen de çok sağol. Dedene geçmiş olsun. İnsanın bir yanı buruk kalıyo tabiki. Ama olsun en azından siz onu ziyaret edebilirsiniz nişandan sonra.Keşke benimde öyle bir imkanım olsa.

selam kızlar yazamadım kusura bakmayın...

hersey güzel gecti diyemicem maalesef

nişan sacım makyajım cok begenildi..

yüzükler takıldı pasta kesildi vs vs... ama bi yerde bazı basit durumdan dolayı nişanlımla ikimiz bi olaya gerildik stres de cabası yüzümüz düstü

acayip oldum ondan sonra ben zaten ya m,illet gelmiş evime coguyla yeni tanıstım demişlerdir ne suratsız gelin bu diye :2: sıkıntıdan yüzüm kolum sivilce doldu...olacagı varmıs her güzel seyde bazen bişi oluyo derler ya..

nişanlım takma ne var bunda milletin dedigi cok mu önemli dedi. bi kac gün konusurlar sonra kendilerine baska malzeme bulurlar dedi.zamanla seni tanıdıkca nasıl biri oldugun belli olcak zaten dedi... de oofffff ben hala bi tuhafım ya

hayırlı olsun canımmmmm.
Nazar olmuşsunuz belli ki... yoksa sende farkındasın gerilme sebebinin basitliğini.
olsun şen şakrak olup sonra arkandan daha çok konuşup size daha büyük nazarlar da gelebilirdi
hem herkes bilmeli gelinlerin gergin olduğunu. sadece çok heyecanlıydı gelin gergindi derler. hiiiiççççççç üzülme
artık nişanlısın ohhhhh nişanlılığın tadını çıkart

tatlım ne oldu üzülme atlatmışsın :)

valla umarım öyle olur .. görüntü olarak ikimizin de hos olmadıgının farkına vardım ama gec oldu ve artık olan olduuu napayımm (böyle dedigime bakma hala paronayalardayım ben niye gamsız degilim yahuuu ) haklısın bu günlerin tadını cıkarmam lazım... artık dügün tarihi belirleme kalıyor bakalımm... ben daha ceyizime adam gibi bişi almadım yaa.. sen naptın ? kızlar biz ayrı ceyiz topigi acacak mıyız yoksa bu grup burdan mı devam edelim.. cok sevdim bu grubu

tatlım ne oldu üzülme atlatmışsın :)

canımmm atlattımsükür oldu bitti. daha güzel olabilirdi ama olacagı varmıs tecribe oldu ..önümüze bakcaz artık napalım

Bende başlıcam çeyiz tmamlamaya önümüzde askerliğimiz var gidip gelsin dügün tarihimizide belirlicez

ahh ahhh böyle dediğime bakma, bende hala bir kaç gün öncesinde aldırsaydım bıyıklarımı triplerindeyim. keşke şu gün olsaydı keşke böyle olsaydı derdindeyim
ama oldu bitti napalım, bir dahaki sefere... inşallah diğer organizasyon düğün olur

açalım açalımmmmm. ben de sizleri çok sevdimmmm :13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…