Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ama hiç bir şeye başlamadım daha, neler yapacağımıda bilmiyorum burdan okuduğum kadarıyla (

Bizim hazrlıklar tam aykkbı elbise tepsi falan , bitek ev süslemesi ve yemekler ikramlıklar kaldı birde müzik listesi tabi

Biz bohça yapmadık tatlım dügünde alıcaz alcakalrımızı bikere alınsın diye

canım öncelikle damatlgnı aldk,saatini iç çamaşırlarını ayakkabi kemer cüzdan tras makinesi bakim malzemeleri onların cantasi terlik öyle canım yine aklıma gelenleri yazarım :)hayırlı olsun şimdiden tatlım

canım karar veremedik hala bir sürü karmaşık şeyler var kafamda.. ben bir organizasyon planlıyorum bakalım planlama yapayım tam tarihe karar veremedik 21i olsun diyordum ama ramazana denk geldi..
bizim aileler tanıştı onlar geldi biz gittik şimdi de ne nasıl olur karar vermeye çalışıyorum aileler bize bıraktı kararları..
Benim düşüncem şu:
7sinde gelip isteme olsun ama yüzük takılmasın 14ünde sadece yakın akraba ve arkadaşların olduğu bir organizasyon planlıyorum ama tamamen plan aşamasında her şey bir sürü şey var aklımda :) bakalım..
şu ara işe başlama arifesindeyim ve boşum planlama işlerine sardım :)

benimde temmuzda olacak ama aile arasında evde yapacağımız için kaç temmuz olur belli değil. herkese uygun bir tarih ayarlamaya çalışacağız. temmuzun basında ancak karar veririz ayın kaçında olacağına artık :)

Benim durumumda aynı canım. Gerçi bizim isteme, söz ve nişan hepsi bi arada olucak. Babama biraz ters geldi bu durum ama 5 yıldır birlikteyiz ve babam hariç herkes tanıştı, ailece ziyaretimize falan geldiler. E bi de memleketler uzak olunca git gel çok zor olucak. Aile arasında küçük bişi olsun istediğimiz için de en uygununun bu olduğunu düşündük. Temmuz 7 de KPSS var ondan sonraki hafta 14ü gibi yapalım diye planlıyoruz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…