• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ben 4. lucrini vurdum. adetimi bekliyorum. ayyy herşeyi bilmeme rağmen heyecan sardı beni. kızımdada bölemiydim ki hatırlamıyorum.

merhaba kızlar.....................nasıldınız bugün................
ben allahın izniyle biletleri aldım.ama hastaneden aramadılar daha randevu saati için..................sanırım yarın arayacaklar..............
şimdi bi bakayım kimler yazmış ........geçmişe bakıp gelecem....

merhaba kıslar benım de transferım ıptal oldu ohss den dolayı dondurdular
sanırım temmuzda yada agustosda olur benım transferım

canım geçmiş olsun.........nasılsın şimdi agrın falan var mı............hayırlısıyla geç olsunda pozitif olsun inşaallah........

burge
arkadaşlar listeye beni de ekleyin lütfen.. benim de temmuz ortası transferim olacak inşallah...

canım ekleriz tabiiki.......hoşgeldin......hayırlısıyla hamiş ol inşaallah.......:CüvCüv:

ben 4. lucrini vurdum. adetimi bekliyorum. ayyy herşeyi bilmeme rağmen heyecan sardı beni. kızımdada bölemiydim ki hatırlamıyorum.

yaa canım benim.ben daha ignelere başlamadan beni bile heyecan sardıysa........senin ki çok normal..............ne sorcam sana????kızında tedaviyi herkese söyledin mi????yani tüp yaptırdıgını....yoksa sadece sizin yakınlarınız mı biliyordu?????????*

yooooo canım kimseden saklayacak bir şeyim yok şükür. valla bir camiden anons etmediğim kaldı. rabbimden gelen ne yapayım. günahda değil. kanser olan saklarmı hastalığını.(allah kimseye vermesin) biraz kaynanam saklayalım çabalarına girdi elalem ne der falan ama bizim hiç öyle bir düşüncemiz olmadı. şimdide öyle kızım zaten saolsun çenesini tutamıyor annemin karnına iğne vuruyoruz bebeklerimiz olcak abla olacağım diye konuşuyor okulda sokakta

canım bu kez bende öyle yapıyorum da...............herhalde haber vermedigim bir sagır sultan kaldı.....ama kaynanamlara istanbulda diye söylemedik.yarın söyliycez bakalım ne diycekler.inşaallah hayırlısıyla hamiş oluruz canım yaaaaaa

azospermliyiz...ama benimde tiroid problemlerim var.....bakalım hayırlısı olsun.........sizin sorun neydi ki.......(sanki söylemiştin gibi düşünüyorum ama hatırlayamıyorum)

arkadaşlar bende varım şimdi lucrin vuruluyorum haziran 16 kontrole gıdecegım işl başlanacak artık

arkadaşım bende sizlerin arasına yeni katıldım bende lucrine başladım benimde 14 haziranda gidecem inşallah hep beraber güzel haberler alacağız sen nerde tedavi görüyonkaydirigubbakcemile5

Back
X