• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

slm kızlar napıyorsunuz bugün hiramın sarılık aşısı yapıldı çok ağladı bebişim çok giremiyorum topiğe bizim kız yaramaz biraz sizlerde neler var kayracım maşallah dolduracaksın inş gününü mihribanla ikiniz
nzmyhan sen neler yapıyorsun

Kayraa.... Yoo daha duruyom ben :) iki gundur hic durmuyom is guc evin altini ustune getiriyom temizlik yapiyom,cam kapi baca siliyom,dun biraz sancim tuttu baya agridi karnim,ama cix yok anam benim oglan rahat herhalde icerde.. Zaten gerci hele biraz daha dursun diyom yaa,39 haftaya kadar ..
Ama ben genede simdi biraz yukleniyomki kendime.. Kendiliginden gelsin sancim,suni sanciya gerek kalmasin diye :))

Hayirlisi bakalim..... Iki gun once gene ebeye gitmistik,normal dogumu engelleyecek hic birsey yok su an icin dedi,bebek guzel inmis kasiklara dedi.. Simdi sancilarini bekleyeceksin dedi. Eger iki saat boyunca 5 dk''da bir sancin gelirse beni arayacaksin dedi,4-5 santim acilma olunca hastaneye gidecegiz dedi...

Hiramm...... Kiz senin kiz yaramazmi oyle,amaniin yerim ben onu.. :)) Ayy kiyamam yaa,bebeciklere igne vurulmasina hic dayanamiyommm :emir_bebek:

Kayra az kalmis sanada,simdi seninki belliya oda guzel birsey,benimki mechul anacim,onun icin daha sabirsizim:)

canlarım nasılsınız bakalım..inşllah moraller keyifler yerindedir...raabbim hepimizin yardımcısı olsun...bende yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum..rabbim inşallah çok bekletmeden bebeğimi bana gönderir..sağlıkla kucağıma alacağım günleride nasip eder....

TÜM ARKADAŞLARIMIN MEVLıD KANDıLı MÜBAREK OLSUN...RABBıM KENDıSıNE AÇILAN ELLERı BOŞA ÇEVıRMEZ...AMıNNNNNNNNN
ÜMMÜHAN ARKADAŞINIZA DUA ETTMEYı UNUTMAYIN..HER ZAMAN DUALARIM SıZLER ıÇıN...ALLAH KABUL ETSıN.....

mihriban acaba hollanda daha uygar oldugu için mi normal yapıyosunkaydirigubbakcemile3Tr de tüp bebeği normal dogurtan çok az..%95 sezeryan yapıyolar..

Bulutcum.... iyi olduguna sevindim canim,insallah cabucak atlatirsin bu durumu. Allahim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine yavrunu sana tez zamanda gondersin insallah..

Bu arada bende herkesin kandilini kutluyorum,hayirlara vesile olmasi dilegiyle insallah/.

Mervege ...... Avrupa genelinde normal dogum tercih ediliyor,eger bir komplikasyon yoksa sezeryana almiyorlar,cunki normal dogumun bebek icin ve anne icin daha saglikli oldugunu dusunuyorlar.Hem ben haberlerdede izlemistim saglik bakanligida turiyedeki sezeryan oranlarinin yuksek olmasina bi onlem almak istiyormus. Gereksiz yere sezeryan yapilmasini uygun gormuyorlarmis aslinda.

Hem bebegin dogum kanalindan gecisinin bile hikmetleri varmis.. Haliyle cektigin sancilar daha agirdir belkide ama,eger bi aksilik olmazsa dogum ainda ozaman normal dogumda daha cabuk toparlaniyormus insan.

kandiliniz mübarek olsun................ bu gece edilen duaların yüzü syu hürmetine rabbim hamile olanları hayırlısıyla kurtarsın hayırlı evlatlar olsunlar... nzmyhn bulut ve gelincik arkadaşlarımızada nasip etsin...

He bak onu soylemeyi unutmusum... :)) Ama tupbebekte olsa,burda sezeryan sadece komplikasyon varsa yapiliyor bacilar.. Mart anneleri tpiginde baya doguran var yaa.. Allaaaah sira bize geliyor yaavasss yavaaas :))

Aminn... Abooo sacimi boyadim,boyada zehir gibi icimi yakti vallaaa yaw bebege zarari olmasa bari... Gerci ebeyio aradim sordum kesinlikle zarari yok dedi amma simdi,koku agir olunca simdi korktum geri biraz.. camlari dayadim iyce..

Aminn... Abooo sacimi boyadim,boyada zehir gibi icimi yakti vallaaa yaw bebege zarari olmasa bari... Gerci ebeyio aradim sordum kesinlikle zarari yok dedi amma simdi,koku agir olunca simdi korktum geri biraz.. camlari dayadim iyce..

Mihriban canım evde durmadım pek bu hafta biraz alışveriş biraz ev gezmesi derken bir haftayı daha geride bıraktık... Saç boyası bildiğim kadarı ile son zamanlarda yapılması zararlı değil ama bitkisel içerikli olanlarının tercih edilmesi isteniliyor...
Seni takdik ediyorum canım bencede doğum zamanı ve sonrasındaki zaman diliminde bakımlı olmak lazım hem insan kendini daha iyi hisseder canım... İnşallah çok sağlıklı ve güzel bir anne olacaksın...

Kızlar ya bu arada resmen sizleri özlüyorum Kayra,nzmyhn,Mihriban,Bulut,Momi,Hiram,Gelincik,Merveege ve ismini atladığım diğer arkadaşlar...
Bu arada kızlar bugün 13:30 da doktor randevum var. Bakalım teyzeleri bizim kız ne durumda... En son doğum için 23 Mart olarak konuşmuştuk bakalım şimdi bir değişiklik olacak mı? Artık geri sayım hızlandı heyecan giderek artıyor... Rabbim diğer arkadaşlara da bu heyecanı yaşatsın inşallah

Canım rabbım hayırlı doĞumlar nasıp etsın ınŞallah hayırlısıyla bebeĞını kucaĞına alırsın ınŞallah...darısı benım gıbı bebek hasretı Çeken arkadaŞlara bızlere...amınnnnnnnnnn

Kızlar ya bu arada resmen sizleri özlüyorum Kayra,nzmyhn,Mihriban,Bulut,Momi,Hiram,Gelincik,Merveege ve ismini atladığım diğer arkadaşlar...
Bu arada kızlar bugün 13:30 da doktor randevum var. Bakalım teyzeleri bizim kız ne durumda... En son doğum için 23 Mart olarak konuşmuştuk bakalım şimdi bir değişiklik olacak mı? Artık geri sayım hızlandı heyecan giderek artıyor... Rabbim diğer arkadaşlara da bu heyecanı yaşatsın inşallah

1 aydan az kalmış zaman bu kadar çabukmu geçiyor ya. şimdi nasıl heyecen ve merak içinde bekliyorsunuz. rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.

Aman..... Aynen canim katiliyorum,insan kendisi bakimli olunca kendini daha iyi hissediyor,lohusalikta belki boyayacak durumum olmaz diye simdiden boyayim dedim cok guzel oldu boyle mor viyole arasi birsey oldu .. Aynada kendime bakinca hosuma gidiyor :smiley-cool:

Bu arada kizlar,dun sancilandim ben 2 saat boyunca 15 dk da bir,bu kez cok farkliydi yaa. Naisl desem,boyle karnim tas gibi oluyordu kramp giriyor gibi belime ,popoma bacaklarima kadar. O an hicbirsey yapamiyorsun. Yatsam olmuyor kalksam olmuyor cok tuhafti.. Dogum yapacagim sandim,ama bi baktim 2 saat sonra yavas yavas gecti. Galiba on sancilar bunlar kizlar..... Eltimlerew filanda tarif ettim,onlarda aynen bizde oyle yasadik dediler......
Yaniiiiiiiii........... be her an dogurabilirim... Artik bekliyorum,cunki cok degisik tuhaf bi hal var uzerimde.

Kizlar yanliz,tefriciylerimi yetistiremiycem galiba ben yaaaa.... Niyetim,digum yapmadan evvel,yetistirmekti,ama olmayacak galiba daha 2500´deyim. Hergun 100 tane okuyorum,ama dogum erken olursa kalacak,acaba dogumdan sonrada devam etsem olurmu hani niyetim dogumdan oncesine bitirmektiya ....

Amandacim bu arada insallah guzel haberlerle donersin canim... Bizde seni ozluyoruz,insan gercekten neler yapiyorlar acaba diye merak ediyor.....

Nazmiyede yok ortalarda neler karisitiriyon giiiiizz,nerelerdesinnnnn alooo....:tomato:

selamünleyküm kızlar................
ayyyy hepinizi çok özledim............................bu arada doguran falan yoktur inşaallah.............daha beklen yahu azcık kalduuuu...................
ben kaç gündür gelemedim...............kardeşimi askere yolladık......................hayırlısıyla... ammavelakin çok zor oldu........2 çocugu var ve geç gittigi için askere uzun dönem bide üstüne üstlük............Allah karısına sabır selamet versin diye dua ediyorum hep.........tabi kardeşim içinde çok zor..........
kandliniz nasıl geçti kızlar...................yeni kararlar aldınız mı hiç....................bu günden sonra artık peygamberimizin sünnetinden bir sünneti daha hayatıma geçirecegim diye hiç düşündünüz mü??????????adetlerimi ibadete dönüştürmeliyim diye.?????????
eger hiç düşünmeyen varsa hadi hep birlikte düşünelim...............herkes en çok yaptıgımız şeylerde peygamberimizin nasıl yaptıgını yazsın ve uygulayalım hep birlikte......................
ilki benden ve en çok bilineni ben yazacagım.........O su içerken hep otururdu ve suyunu üç yudumda içerdi..........şimdi hep birlikte suyumuzu içerken rasulullah böyle yapardı diyerek içecegiz ve yüz şehid sevabı kazanacagız..........
hadi kızlar başlayalım .her anımızı ibadetle geçirmiş oluruz.........

oy oy nzmyhn cim .... biz dünya telaşına dalmışken arada gelip ne güzel şeyler yazıyorsun .... iyi oluyor bu küçük nükteler... ama daha sık gel............. daha sık bişeyler hatırlat...

Back
X