- 12 Nisan 2010
- 264
- 1
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.661
11 temmuz 13:30 nikah sonrası vur patlasın çal oynasın düğün... akşam bide mahallede yeni gelin eğlencesi var... ooyyy yanayım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayy 5 yıldızlı otelde evleniyosun yani çok hoş. mutlulukar cnm. balayına nereye gidiceksiniz?
:dance:
sağol cnm hepimiz mutlu olalım nerde evlenildiğinin pek bir önemi yok çünkü
adam & eve de olucaz kısmetse
Şafak 36eyvahedigeldismile Çok da sıcak kızlar yandık Porselen makyaj yaptırıyorum ben mecburen o akmazmış
Ben de porselen makyaj yapıcam inş. akmaz terliyosun ışıklar falan normal makyaj rezil olur ama daha önce hiçm yaptırmadım porselen makyaj bilmiyorum.Şafak 36eyvahedigeldismile Çok da sıcak kızlar yandık Porselen makyaj yaptırıyorum ben mecburen o akmazmış
kızlar gunaydın Herkese hayırlı ugurlu olsun hayırlısıyla sevdiklerimize kavuşuruz inşaallah.kızlar balayı bende arastıyorum nasıl sizin otel ve fıyatlarınız opuyorumnanaktan
Ben de geldim kızlar, benim de düğün 10 Temmuzda çok az kaldı:S İşallah hepimizinki çok güzel geçer
Vanım hoşgeldin az kalmış düğününe eminim çok güzel geçer düğünün rahat ol ve gülümse hep,Ben de geldim kızlar, benim de düğün 10 Temmuzda çok az kaldı:S İşallah hepimizinki çok güzel geçer
benim ev hala yapılıyor düğüne 32 gün kaldı perdeleri sipariş verdik dün düğün kartı baktık kendi resimlerimizi koyucaz düğün resimlerine ay az kaldı ama çok yorucu stresi ayrı balayına gidemiyoruz her yer çok pahalı oraya vereceğimiz paraya eksiğimizi alırız diye düşünüyorum ama gitmekte istiyorum offf off