- 11 Kasım 2009
- 869
- 0
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.641
E göremedim canım ben nasıl bakıcaz kialbümüme gelinlikle resmımı ekledım bayanlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E göremedim canım ben nasıl bakıcaz kialbümüme gelinlikle resmımı ekledım bayanlar :)
slmm herkese bende bir süredir sizleri takip ediyorum benim düğünümde 11 temmuz çok heyecanlıyımm
cnm benimde 11 temmuzda nerede olucak düğünün ??[/Q
hamitlerde cnm senin nerde?
Benmde 25 temmuz canım hayırlısıyla:) Dün davetiyelerimizi seçtik ama çok kararsız kaldım ya albüme koyucam şimdi kızlar beğenicekmisiniz bakalım...Kızlar 25 temmuz benmkisi ve daha düğün salonu tutma gelinlik ve yüzükler dışında hiç bişeyimizi yapamadık. ışlerimiz yoğun temmuzda hazırlıklara başlıycaz inş yetiştirirz
Kızlar 25 temmuz benmkisi ve daha düğün salonu tutma gelinlik ve yüzükler dışında hiç bişeyimizi yapamadık. İşlerimiz yoğun temmuzda hazırlıklara başlıycaz inş yetiştirirz
cnm benimde 11 temmuzda nerede olucak düğünün ??[/Q
hamitlerde cnm senin nerde?
cnm benim almirada kısmetse
pink cnm inşallah yetiştirirsiniz mobilyalarınızı falan ayarlamaya çalışın en az 20-25 güne kadar gelir
Oh Oh Ervacım çok mutlu olun inşallah canım darısı başımıza:) sıra bize geliyor yavaş yavaşeyvahedigeldismileaynen ebrar
benım içinde son hafta :)
temmuz 1 nikahım zaten
allah nasip ederse
yarında nişanlım izne ayrıılıyor
balayı yeride tamam
muğlaya gidiyorusssssssssssssssssssss
cnm benim almirada kısmetse
pink cnm inşallah yetiştirirsiniz mobilyalarınızı falan ayarlamaya çalışın en az 20-25 güne kadar gelir
vayy 5 yıldızlı otelde evleniyosun yani çok hoş. mutlulukar cnm. balayına nereye gidiceksiniz?
:dance: