- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
-
- #1.621
Kızlarrr kafayı yicem ben yaaa:bbo: bugün mobilya bakmaya gittik ne zor şeymiş hepsini birden almaya kalkmak ya bak bak en sonunda bişey almadan sinir olup geldik bide üzerine kavga ettik oh süper oldu çok moralim bozuk yaaamafoldumben
huhuuu canlarim
kinam oldu, ölmüs bitmis durumdayim
o kadar cok oynadim ki, kan ter icinde kaldim, ayaklarimi hissetmiyorum su an
hersey cok muhtesem gecti opuyorumnanaktan
Oyyy 2 hafta mı kaldı Ervacım hadi hayırlısı inşallah benim şafak 40:) Dün mobilyalarımızı nihayet aldık ve tam zamanında almışız adam 1 ay sonraya hazır olur dedi düğünümden 10 gün önce gelicek mobilyalar ne zor şeymiş ama ya en sonunda içime sindi hepsini tek bir yerden aldık yatak odası,salona köşe koltuk orta sehpası konsol yemek masası 6 sandalye tv ünitesi hepsini tek bir yer yapıyor bu yüzden fiyatta yardımcı da oldu Allah hepimizin içine sindirsin inşallah:Saruboceq:
3 temmuz
ayyy ütü en nefret ettiğim şeydir. hele ide yaz geldi kafamçokkarıştı
aslında nefret etmem yaparım bazen hoşuma bile gider.helede nişanlımın kıyafet olursa ütü.ayyy ütü en nefret ettiğim şeydir. Hele ide yaz geldi kafamçokkarıştı
hehehe benim çeyizleri hep kuzenler utuledi :teytey: çalıştıgım için ilgilenemedim sanırım cok sanslıyımkaydirigubbakcemile2
benim düğünümde geçen yıl 10 temmuzda olmuştu 1 sene olacak nerdeyse yaaa:))benim düğünümde 10 temmuzda :)
Hemen bakayımdelikafaduldenalbümüme gelinlikle resmımı ekledım bayanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?