- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
-
- #1.421
merhabalar. benm de düğünüm 22 temmuzda denizlide, 24 temmuzda ise manisada olcak. çok heyecanlıyım. çok stres yapıyorum. nişanlım vanda öğrtmen olduğu için hiçbir hazırlık yapamadık daha. o gelince başlıcaz. 18 haziranda gelcek.yetişmez hazırlıklar die çok korkuyorum. daha gelinlik almadım. diktirme konusunda kararsızım. istediğimiz gibi ev bulamıcaz die endişeleniyorum. br sorun çıkcak diye çok korkuyorum. tam stres küpü oldum yani.... rüyalarıma bile giriyor artk.
bende artık rüyalarımda görüyorum
kuaföre gitmişim saat gec olmuş benı almıyolar
yetişmemiş hiçbi,şey
kabus gibi
merhabalar. benm de düğünüm 22 temmuzda denizlide, 24 temmuzda ise manisada olcak. çok heyecanlıyım. çok stres yapıyorum. nişanlım vanda öğrtmen olduğu için hiçbir hazırlık yapamadık daha. o gelince başlıcaz. 18 haziranda gelcek.yetişmez hazırlıklar die çok korkuyorum. daha gelinlik almadım. diktirme konusunda kararsızım. istediğimiz gibi ev bulamıcaz die endişeleniyorum. br sorun çıkcak diye çok korkuyorum. tam stres küpü oldum yani.... rüyalarıma bile giriyor artk.
:):) bende öyle her gece kabus görüyorum kuaföre gitmişi yetişmiyor düğün kartlarını dağıtmayı unutuyoruz her gece kabuslar görüp uyanıyorum tek benim sanmıştım ama yalnız değilmişim canım kaydirigubbakcemile5 :teytey:
ay herkes aynı heralde benimde düşünmekten gözüme uyku girmiyo ya bi türlü sabahlıyorum resmen..bilmiyorumkismile 4 ayda 5 kilo vermişimbilmiyorumkismile düğün yaklaşsın zayıflarsın derlerdide inanmazdım :1shok::1shok:çok mu stres yaptım
aynen öyle düğün yaklaştıkça kilü verirsin dediler her geçen gün eriyorsun diyorlar ama tartıya çıkınca tartı öyle demiyor anlamadım asıl zayıflamak eşyalar yerleştirilirken olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?