- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.441
düzeldi canim zaten,cok saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam. bende temmuzde evleniyorum...şafak:52 :))
30 temmuzda benim düğünüm davetiye seçiyoruz bu ara ama kişi çok fazla olduğu için davetiyeler epey bir tuzlu oluyor.
benimde ikinci düğün 3-4 temmuzda ..
daha ev yok ortada ...tayin durumumuz olduğundan..
hepsini haziranda çıkartcaz aradan Allah yardımcımız olsun...
benm düğün 8 ağustosta ama orda kimse olmayyınca bi arkadaş temmuza davet etmiş bizi :)) sizinkilerden bi 10 gün snra olcak yani, kabul ederseniz bn de buraya yazabilirmiyim bundan snra
canim cok gecmis olsun
bence yaninda daha rahat bi ayakkabida bulundur ne olur ne olmaz
dügün günü bide onun telasini yasama
Bu sabah itibariyle çeyizlerim yerleşti evimize. Perdelerimiz, mobilyalarımiz, annemin el emeği örtülerim, herşey istediğim gibi oldu çok şükür. 4 temmuza geri sayım devam ediyor. Vermem gereken 15 kilom vardı :) ev telaşından 4 kilo gitmiş kaldı 11. Hepsini veremesemde yarısı gider en azından inşallah. Zaten gut diye bir hastalık varmış o çıktı bende. Bazı yiyecek ve içecekler yasaklandı. En kötüsüde çikolata yasak. Bu diyet sayesinde kilo verebilirim birazda olsa. Tam perdelerimi seçerken ayağıma dayanılmaz bir ağrı girdi ve böylelikle çıktı ortaya hastalık. Bunları yazarken bile ağrıyor ayağım Bana dua edin düğün zamanı yeni bir ağrı nöbeti gelmesin yoksa pabuçlarımı giyemem topuklu olduğu için. Ev telaşında olan bütün Temmuz gelinleri Allah hepinizin yardımcısı olsun.