- 4 Mart 2010
- 416
- 0
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.201
günaydin kizlar
nasilsiniz?ben hic iyi degilim, sifayi kapmisim dünden beri cok kötü hastayim
geçmiş olsun tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin kizlar
nasilsiniz?ben hic iyi degilim, sifayi kapmisim dünden beri cok kötü hastayim
haklısınn taşınma sıkıntısı varsa ozaman tam ölçüye perde diktiripte başka eve uymazsa o kötü
ya kızlar balayı düşünüyomusunuz ? yer ayarladınızmı ??? biz hala bakıyoruz ama karar veremedik
geçmiş olsun tatlım
yatak odama beğendim ben bunu yaptırcam kesin 650 tl birebir muhteşem görünüyor..
Salonum ve oturma odamada stor kullanmıycam ikisine 900 dedi
mutfak stor olcak bi mutfagın ölçüsü yoktu elimde o yüzden fiat alamadım
ama evin camları baya büyük o yüzden biraz tuzlu cıkıyor
ama seninkiler uygun tutmus canım nerde yaptırıcaksın
salonum kremli acık kahveli cok koyu değil kahvesi mobilyalarımda öyle
sizce bu nasıl olur daha salonda kesin kararı vermedim
ah kızlar ahhh ne güzel hazrlıklar başlamış bende tık yokk ama herşeye rağmen umudum varr daha ev tutacam da mobilya alcam da perdeydi yatak odasıydı oooooo temmuz 4 te evleniyorumD:
bendede tık yokkk
çileklim bu arada geçmiş olsun cnm dikkat et kendine opuyorumnanaktan
Günaydınlarrr
günaydınnn
bu sabah sıkıntılı başladım güne CADIARZU
dün ne güzel gelinlik provam vardı çok güzel geçti kilo vermişim bide herşey iidi
ama ortada bişi yokken nişanlımın tribiyle bütün gece surat tavır çektim
nası büyütüyo ya bide napıp edip beni suçlu çıkartıyo ya pes diyorum :1no2:
yaa hiç anlam veremiyorum konuyu anlatsam gülersiniz resmen ama bütün gece uzatt
ben alttan alıp uzamasın die anlayışlı dawrandıkça böle oluo klava:
hadi kadin olsa özel gününde dicem ama erkeklerede arada bi böyle gidip geliyorlar canim sırnaşık şey
bizim kavgalarimizda o kadar sacma sapan seylerden oluyor ki. kavga ediyoruz bazen,sonra biz napiyoruz diye gülüyoruz :) ara sira canimiz kavga istiyor galiba
sorun ne ki canim?
günaydınnn
bu sabah sıkıntılı başladım güne CADIARZU
dün ne güzel gelinlik provam vardı çok güzel geçti kilo vermişim bide herşey iidi
ama ortada bişi yokken nişanlımın tribiyle bütün gece surat tavır çektim
nası büyütüyo ya bide napıp edip beni suçlu çıkartıyo ya pes diyorum :1no2:
yaa hiç anlam veremiyorum konuyu anlatsam gülersiniz resmen ama bütün gece uzatt
ben alttan alıp uzamasın die anlayışlı dawrandıkça böle oluo klava:
canım sıkma canını biliorum ben o durunları bişey olur ufacık bna senin canın sıkılır tepkini gösterirsin onun yaptıgı şeyi düzeltmesini beklerken bir baknışsın sen suçlu durumdasın ama ne olursa olsun bir gün den fazla sürmez farknda olmadan düzeliverir aranız bu herkeste var canım tek sn değilsin yani öpüldün