- 5 Şubat 2010
- 4.919
- 1
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.141
nasılsınız kızlarrr???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehe isini biliyorsun valla :) benim askim pek anlamaz bu konulardan bende kandiriveririm valla
ne güzel heycanlar bunlar,ben daha yasayamiyorum bunu
evimi anca dügünden sonra düzebilecegim,esimin vize isi belli olunca bilmiyorumkismile
cok özeniyorum size kizlar boshayallersmile
ne güzel heycanlar bunlar,ben daha yasayamiyorum bunu
evimi anca dügünden sonra düzebilecegim,esimin vize isi belli olunca bilmiyorumkismile
cok özeniyorum size kizlar boshayallersmile
benimde temmuzda kızlar düğünüm sarıgazi salon melisada olcak muhteşem bir salon tavsiye ederim herkese:)
hımmm ne güzel canımmm yaa çok sevindim hadi inşallah bir ömür boyu mutluluklar sizinle olsun bitanem dogudasınız sanırım bizde tayinciyiz bakalım bu yıl sarka gidiyoz hayırlısıyla suanda mersindeyiz aslen adanalıyımolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
çileklim canım bende aynen senin gibiyim nişanlım bulundugu yerden evi tuttu eşyaları aldı bense hiç görmedim anca düğünden sonra oraya vardıgımızda görcem gerçekten bende çok imreniorum herkes yazıo eve baktık koltuklarımız geldi falan filan bende yok böle şeyler anca evde oturup pinekliorum
evet doğu görevi için burdayım malesef. eşimde düğünden sonra buraya gelecek. biran önce doğu görevini halledip vıınnnn kaçmak istiyoruzz kaydirigubbakcemile3 ayyy mersinden doğuya gelmekte çok zor olur yaa.. Allah yardımcınız olsun canımmm
ahhh aaaahhhh bende aynı durumdayım kızlar yaa. düğünden sonra tekrar bingöle gelip eşyaları alıcaz akannehir düşünün evliyiz ama evimiz yok. vaktimiz olmadığı için herşeyi düğünden sonraya bıraktık. biraz polisevinde öğretmenevinde felan takılıp evimizi kurunca yerleşecez mafoldumben bende çok imreniyorum burdaki yazılanları okuyunca
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
geçmiş olsun ciLeKLiMm bende senin gibiyim gece uyuyamadım nasıl hastalandım bçle anlamadım da aksilik bide nişanlım geliyo bugün
mwm canım Allah kolşaylık versin gerçekten bu işler çok bunaltıyo ama bittikten sonra değdi heşeye diyosun. gelinlik provanda gelmiş bak yetişir hepsi bakgör sıkma canını sen
SLM KIZLAR...
BUNUN BORDOSUNU ALDIM KINA İÇİN..NASIL SİZCE?