- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.101
ya aklıma geldi dilocan snin salon takımı ne oldu buldu mu
bulamadım serpilcim malesef babacım sağolsun aynısından almam için kredi kartını verdi pazartesi günü gittim aldım da rahatladım biraz zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aklıma geldi dilocan snin salon takımı ne oldu buldu mu
kızlar bende temmuz 5 2009 da evlenmiştim ilk haftası demek aynı ay evleniceksiniz şimdiden hayırlı ugurlu olsun canlarım bir yastıkta kocayın emme biişi itiraf edeyim miii ben adanalıyım ve adanada dügün yaptık bide iskenderunda acayip sıcaktı öldüm yaneee eşim polis oldugu için anca yaz dügünü yaptık ama cok sıcaga kaldıkkkkk neysem inşallah güzel gecsinde sıcagıda görmeyiz artık napalım dimi tekrardan rabbim yar ve yardımcınız olsun canlarımmmopuyorumnanaktan
sağol cnm sorma bugün çok sıcaktı hava dedim neden temmuzda yapıyoruz ki ama napalım heyecandan farketmeyiz belki sıcak havayı
cnm sanada ömür boyu mutluluklar allah muutluluğunuzu bozmasın opuyorumnanaktan
çok ama çok tesekkür ederim sebnemcim sizde bir yastıkta kocayın darısıda size olsun inşallah kuzusummmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
amin cnm inşallah :Saruboceq:opuyorumnanaktan
4 temmuzzz kızlarr 4 temmuzz bende gidicemmmbayanssulusmilebayanssulusmile
hayırlı ugurlu olsun canımcımmmopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun cnm nasıl gidiyor hazırlıklar ??
herşey yolunda çok eğleniyorum çok heycanlıyımm kiralık ev arıyorum ev düzme hazırlıklrı başlıycak önümüzdeki günlerdee:hulya::hulya:
aman allah bozmasın cnm :Saruboceq: evet bu süreç güzel
kısmetse benimde haftaya mobilyarım geliyor ondan sonra koşturmaca başlıyor kaydirigubbakcemile
oh ohh hadi iiisin bakalım allah işini rast getirsinn
kızlar bende temmuz 5 2009 da evlenmiştim ilk haftası demek aynı ay evleniceksiniz şimdiden hayırlı ugurlu olsun canlarım bir yastıkta kocayın emme biişi itiraf edeyim miii ben adanalıyım ve adanada dügün yaptık bide iskenderunda acayip sıcaktı öldüm yaneee eşim polis oldugu için anca yaz dügünü yaptık ama cok sıcaga kaldıkkkkk neysem inşallah güzel gecsinde sıcagıda görmeyiz artık napalım dimi tekrardan rabbim yar ve yardımcınız olsun canlarımmmopuyorumnanaktan