- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
-
- Konu Sahibi Sevdicek93
bende trabzondan cnm hangi doktorBen trabzonda tedavi oldum. Tek seyansi 3000 bin 2 seyans 5000 bin
Benim 2 . Canım 30 yaşındayım birinci denemeden bir tane oğlum var 5 yaşında çok şükür şimdihoşbuldum canım 2. kez deniyorum tüp bebek... 4 yıllık evliyim 29 yaşındayım çok dua ediyorum hayırlısı bakalım .. sizin kaçıncı denemeniz nasıl gidiyor bende 9 yumurta donduruldu
7m de kenan topcu.bende trabzondan cnm hangi doktor
Opu oncesi son gunlerde siddetli agrim vardi sanki dusuk yapiyodum ayaga kalkio yuruyemiyodum bile. Ama yumurtaliklar cok dolu oldugu icinmis o agrilar. Arada seffaf bi akintim oluyoduKızlqr igneleri kullanırken hafif sancı ve akıntınız oluyormuydu korkuyorum acaba Bileyim oluyor diye daha opu olmadım yarın belli olucak
Kaç tane toplanmıştıOpu oncesi son gunlerde siddetli agrim vardi sanki dusuk yapiyodum ayaga kalkio yuruyemiyodum bile. Ama yumurtaliklar cok dolu oldugu icinmis o agrilar. Arada seffaf bi akintim oluyodu
13 toplandi 9 u dollendi 8 i 5. Gune geldi 5 tanesi dondurulduKaç tane toplanmıştı
Desene bagzı ağrılar bile nimetmiş bize inşallah benimde güzel sonuçlanır bakalım ne digcek doktor yarın muayene var peki cetrotın kaçtan kullandın ağrı yapıyormuydu sendede beni baya yaktıOpu oncesi son gunlerde siddetli agrim vardi sanki dusuk yapiyodum ayaga kalkio yuruyemiyodum bile. Ama yumurtaliklar cok dolu oldugu icinmis o agrilar. Arada seffaf bi akintim oluyodu
Kaç taneOpu oncesi son gunlerde siddetli agrim vardi sanki dusuk yapiyodum ayaga kalkio yuruyemiyodum bile. Ama yumurtaliklar cok dolu oldugu icinmis o agrilar. Arada seffaf bi akintim oluyodu
maşallah13 toplandi 9 u dollendi 8 i 5. Gune geldi 5 tanesi donduruldu
O gunlerimi hatirlamiyorum hic :))Desene bagzı ağrılar bile nimetmiş bize inşallah benimde güzel sonuçlanır bakalım ne digcek doktor yarın muayene var peki cetrotın kaçtan kullandın ağrı yapıyormuydu sendede beni baya yaktı
Merhaba , hangiKızlar merhaba 2 bcuk senedir cocuk istegimiz var aciklanamayan infertilite dediler 1 asilamam basarisiz oldu simdj baska bir doktora basladim ve tup bebek onerdi 2 ay takviye ilac kullanip gelmemi istedi surec boyle mi ilerliyor yoksa verdigi takviye acaba ise yarar kendiliginden gebelik olusur mu
Argifertil fMerhaba , hangi
İlacı verdi
İlk defa duyuyorumArgifertil f
Maşallah çok güzel yaAl canım fotoda çok belli olmuyor
Güzel haberlerle dönersin inşallahGünaydın kızlar kontrolüm var lütfen dua edin bana
Sağol canım Allah razı olsunGüzel haberlerle dönersin inşallah
5 tane kullanmıştım benKızlar kactane cetrotin kullandınız 3 kullandım yine 4 tane daha verdi normalmi ya iyice kafam karıştıPerşembe son belli olacak onu günü