- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 25
-
- Konu Sahibi Sevdicek93
Teşekkür ederimRahmin tamamen ne zaman hazır olduğunu doktor belirliyor. Hastane ise hastanenin müsaitliğine göre de ayarlanıp size gün ve saat veriliyor. Sizin çok seçme şansınız yok. Doktor derki pazartesi yapalım siz Salı olmaz mı dersiniz? O bir gün bile belki çok önemlidir bilemeyiz.
Hayır stres yapmıyorum. Sadece sorduğum konunun üstünde değilde sormadığım konunun üzerinde durdunuz ya tuhafıma gitti. Sıkıntı yokGerçekten kendinize bukadar stres yapmayın ben sizi anladım ortada bukadar açıklamak zorunda olan bişey yok sakın olursanız iyi olur stres yok lütfen benim demek istediğin çatlatma kelimesi sadece günümüzde çatlatma kelimesi biraz farklı algılandığı için orda öyle bir emıji koydum bu sadece
Konular karışmıştır belki kafamı karışıkHayır stres yapmıyorum. Sadece sorduğum konunun üstünde değilde sormadığım konunun üzerinde durdunuz ya tuhafıma gitti. Sıkıntı yok
Ana yanlış okumuşumBen transferi soruyorum. Opu da saatin önemli olduğunu biliyorum. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplama oluyor. Siz yanlış anladınız transferi sordum
Hayir ben sadece altan ilk muayene oldugum zaman rahminde kist yok rahmin tertemiz demisti hic bir ekstra islem yapilmadi.Canım sen ikinci transferini olmadan önce doktor histeroskopi falan yapalım dedi mi. Benim ilki negatif olunca onu önerdi
Ben trabzonda tedavi oldum. Tek seyansi 3000 bin 2 seyans 5000 binPrp nekadar ücret ödedin
Evet ya kan sulandirici mahvetti beni resmen acidan duramadım çok yaktıAllah yardımcımız olsun hepimizinhiç birşey oksapar kadar kötü değil resmen çığlık atıyorum ve onu kendim yapamıyorum yaptıktan sonra resmen böbreklerime kadar ağrıyor
Kan sulandırıcı benim de resmen fobim oldu ya işkence gibiEvet ya kan sulandirici mahvetti beni resmen acidan duramadım çok yaktı
Canım gobegine buz tut bir kaç dakika. UyusturuyorKan sulandırıcı benim de resmen fobim oldu ya işkence gibi
Tamam canım onu yapayım sağ olasınCanım gobegine buz tut bir kaç dakika. Uyusturuyor
Birde ucundaki havasını al mutlaka.Tamam canım onu yapayım sağ olasın
Axeparin yazdı doktorum canım.Birde ucundaki havasını al mutlaka.
Hangi marka kullanıyorsun ?
Canım nasılsın nasıl gidiyor bende dün transfer oldumAxeparin yazdı doktorum canım.
Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebeğim sımsıkı tutunsun bebeklerimiz inşallahCanım nasılsın nasıl gidiyor bende dün transfer oldum
Evet teşekkürler eczacıma ve doktora sordum tekrar o şekilde yaptım sıkıntı olmadı. Buz kalıplarıyla taşıdım yanımda.Hayır çok yanlış yönlendiriyosunuz o iğneler saati saatine vurulmak zorunda. Buz torbasına koyun 2-3 saat onda durabilir lütfen saatinde yapın
Amin canım benim inşallah aynen benim de sıfır belirti bir de Hissizim hiçHadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebeğim sımsıkı tutunsun bebeklerimiz inşallahben iyiyim canım sıfır belirti ile transfer sonrası 3. Gündeyim devam
Hayır saatinde yapman lazım canım. Yanında buzla taşı benceMerhaba herkese Gonal ı her akşam 7 de vuruyoruz ama bugün 2-3 saat önce dışarı çıkmam gerekiyor yanımda buzla taşısam gittiği yerde kullansam olur değil mi? Böyle yapan var mı acaba aramızda?
Hissiz bir şekilde de olsa pozitif olur inşallah aminAmin canım benim inşallah aynen benim de sıfır belirti bir de Hissizim hiç
Bişey hissetmiyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ben de pazartesiden beri kullanıyorum yarın pazartesi tekrar kontrolüm var inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızKızlar yarın muayene olucam yumurtalar büyümüşüm bakacaklar Salı gününden beri iğneleri yapıyorum dua edin lütfen
Amin inşallah rabbim elimizi boş ÇevirmesinHissiz bir şekilde de olsa pozitif olur inşallah amin