• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

tupbaby

gelBEBEĞİMgönlümeGEL
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
1.770
2
66
İstanbul
Temmuzda tedaviye başlayacak olan arkadaşlar birbirimize destek olalım :))
Hangi hastaneyi düşünüyoruz ? Kaçıncı denememiz olacak ? Yaşımız Kaç? Sorunumuz ne ?

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

1-tupbaby 1.deneme Memorial hareket sayısı 03 Temmuz yaş 26 negatif

2-herzaman_seninle 2.deneme Memorial yaş 22 a.s.

3-eskisehirli2626 a.s. ılk hamilemiz doğal yolla :nazar: :CüvCüv:

4-krishazel 2.deneme Bahçeci ??????? a.s.

5-esmerim 2.deneme ??????? ??????? a.s.

6-keykey 3.deneme Bahçeci yaş 23 a.s.

7-pitlancik ??????? Umut Tüp Bebek yaş 33 a.s.

8-arzum44 ??????? ?????? yaş 27 a.s.

9-halaumitvar 2.deneme ??????? yaş 29 a.s.

10-simten81 2.deneme Umut Tüp Bebek yaş 29 :nazar: :CüvCüv:

11-blny72 1.deneme Cerrahpaşa yaş 30 a.s.

12-semos20 2.deneme Maya Tüp Bebek yaş 29 a.s.

13-cemrehayal 1.deneme Maya Tüp Bebek yaş 28 a.s.

14-ankara_06 1.deneme Maya Tüp Bebek pko 10 temmuz yaş 26 a.s.

15-veroj 1.deneme Vitale Tüp Bebek yumurta rezerv. azalma yaş 32 a.s.

16-mavi0 3.deneme Memorial tüpler tıkalı ????? yaş 29 a.s.

17-yojimbo ??????? ?Brüksel-Memorial? ?????? yaş 30 a.s.

18-bnazz 1.deneme Pembe Mavi pko & sperm azlığı yaş 32 a.s.

19-cemrehayal pko 27 haziran a.s.

20-yasemin2007 2.deneme Memorial yumurtalıkta kist yaş 35 a.s.

21-godes 1.deneme Metropolitan Florence sebepsiz inferti yaş 30 a.s.

22-yasmin_07 Antalta Tüp Bebek tubal faktör yaş 28 a.s.

23-catdog Metropolitan Florence sebepsiz inferti yaş 29 :nazar: :CüvCüv:

24-zirve06

25-asi06 1.deneme ??????????? azosperm yaş29 a.s.

26-nisam83 2.deneme Umut Tüp Bebek erkek inferti yaş 27 a.s.

Son düzenleme:
Hangi hastaneyi düşünüyoruz ? Kaçıncı denememiz olacak ? Yaşımız Kaç? Sorunumuz ne ?

benim tedavim temmuz ayında olmayacak ama ikinci denememiz 2010 yılının son aylarına denk geliyor,ilk tüp bebek tedavimizde eşime mikro tese uygulandığı için ikinci denememiz için 4 ila 6 ay geçmesi gerekiyormuş,ben ilk denememi memorial de yaptırdım ve ikincisinide orada düşünüyorum memnunun hastaneden ama belki doktorumuzu değiştirebiliriz,yaşım 22 eşim 34.Rabbim hepimizin dileklerini gerçekleştirsin..

benim tedavim temmuz ayında olmayacak ama ikinci denememiz 2010 yılının son aylarına denk geliyor,ilk tüp bebek tedavimizde eşime mikro tese uygulandığı için ikinci denememiz için 4 ila 6 ay geçmesi gerekiyormuş,ben ilk denememi memorial de yaptırdım ve ikincisinide orada düşünüyorum memnunun hastaneden ama belki doktorumuzu değiştirebiliriz,yaşım 22 eşim 34.Rabbim hepimizin dileklerini gerçekleştirsin..

Hayırlısı olsun cnm.Benimde ilk denemem olacak onun için çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile bende memorial düşünüyorum.26 yaşındayım bizde de normal yapı %3 hayırlısı. Doktorunuz kimdi memorial da ???

merhaba arkadslar bende varım temmuzda nasıp olursa tedavıye baslıyacagız anotolıa tup bebek erkek ınfertılesı hareket sayı yasım 23 esım 30 ılk denemem olacak 3 asılama negatıf hakkımızda hayırlısı olsun bırbırımıze destek olalım tedavıde ıns hepımız bebeklerımıze kavusuruz amın

merhaba arkadslar bende varım temmuzda nasıp olursa tedavıye baslıyacagız anotolıa tup bebek erkek ınfertılesı hareket sayı yasım 23 esım 30 ılk denemem olacak 3 asılama negatıf hakkımızda hayırlısı olsun bırbırımıze destek olalım tedavıde ıns hepımız bebeklerımıze kavusuruz amın

Hayırlı olsun cnm şimdiden :)
Bize aşılama önermediler hem zaman kaybı hem para kaybı diye :((

tsk canım bızım sayı 12 mılyon olunca az da olsa sansınız var dedıler o yuzden denedık ama nasıp olmadı ıns tup bebekte olur bebıslerımız gelır ılk denememızde nasıp olur amıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

tsk canım bızım sayı 12 mılyon olunca az da olsa sansınız var dedıler o yuzden denedık ama nasıp olmadı ıns tup bebekte olur bebıslerımız gelır ılk denememızde nasıp olur amıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

inşş hayatım =)) temmuz ayı gelmek bilmiyoor.Memorial hastanesinden mailime cevap geldi.Azda olsa moralim düzeldi :))hihoyyyt

bizde temmuzda düşünüyoruz,merkez konusunda kararsısız,memorial veya anatolia,2. denememiz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
Bende temmuzdahaplara balarım transfer ağustosta olr diye düşünüyorum...Bizim problemimiz sayı cokaz, morfolojiyi bilmiyoruz bile
ıkbahar anneleri oluruz hepimiz inşALLAH

slm tupbaby,benim dr um müstecep bey idi,memorial de kime gitmeyi düşünüyorsun?

Ben randevumu Semra hn. aldım ama genelde takip etmiyormuş.Hale hn. olaak herhalde size attıkları maili gönderiyim

Sayın xxxx ,

Eşinizin sperm parametrelerinde sayı azlığı dışında çok kötü bir problem görünmüyor. Merkezimizde IMSI yöntemi ile morfoloji şekil bozukluğu olan spermlerin de iyi kaliteleri seçilebilmektedir. Kullanılan mikroskop 8000 Kat büyütmektedir.(klasik mikroskop 400 kat büyütmekte)

Adetinizin 2. veya 3. günü tedaviye başlayabilirsiniz.Moralinizi bozacak bir sorun görünmüyor.Eğer mümkün ise önce 0212 314 66 66/1017 den ön görüşmeye gelebilirsiniz.

Yaklaşık 15-20 gün sürecek tedavi ücreti aşağıdaki gibidir.

Tüp Bebek Fiyat

Tüp Bebek fiyatımız 1900 Euro + ilaçlar (1000-1500 TL) +ilk muayene (215 TL)+laboratuvar tahlilleri (istenecek rutin testler dışarıda bir devlet hastanesinde de yapılabilir) SGK ile anlaşmamız yoktur ancak Eğitim ve Araştırma hastanesinden alınmış bir rapor ile geldiğiniz taktirde fiyat 1450 Euro 'dur.

Gelmeden aşağıdaki rutin testlerinizi yaptırıp gelebilirsiniz.

Kadın;

Prolaktin (aç karına)

Serbest T4

TSH

Hbs Ag

Anti-Hbs

Anti-HCV

Anti HIV I+II

Rubella IgG

Tam kan sayımı

Erkek;

Hbs Ag

Anti-HIV I+II

Anti-HCV

Saygılarımızla

İstanbul Memorial Hastanesi Kadın Hastalıkları,

Doğum ve Tüp Bebek Merkezi

Bende Temmuzda 2. yi deneyecegim . ilk denememi Bahceci de yapmistim 2. yide orada yaptiracagim. Problem esimin sperm ileri hizli ve morfolojisi 0 . Sayi 18 milyon ml de. Benimde yumurta rezervim az. ilk denememde 2 yumurta cikmis 1 i dollenmisti .

Bende Temmuzda 2. yi deneyecegim . ilk denememi Bahceci de yapmistim 2. yide orada yaptiracagim. Problem esimin sperm ileri hizli ve morfolojisi 0 . Sayi 18 milyon ml de. Benimde yumurta rezervim az. ilk denememde 2 yumurta cikmis 1 i dollenmisti .

Bahçeciden memnun kalmadın mı cnm ?
Hayırlısı olsun tahmini Temmuzun kaçında deneme yaptırıcan karşılaşırız umarım =))Yaşınıda yazarsan sevinirim

Merhaba arkadaşlar...
Bende temmuzdahaplara balarım transfer ağustosta olr diye düşünüyorum...Bizim problemimiz sayı cokaz, morfolojiyi bilmiyoruz bile
İkbahar anneleri oluruz hepimiz inşALLAH

cnm ilk denememi olacak ? hangi merkezi düşünüyorsun ? yaşın kaç ? Bilgileri yazarsan sevinirim =))

tupbaby-------1.deneme-------memorial-------yaş 26--------temmuz ayında a.s.

herzaman_seninle------2.deneme------memorial-----yaş 22----2010 sonlarında a.s.

eskisehirli2626-------1.deneme------anatolia----yaş 23-----temmuz ayında a.s.

krishazel---------2.deneme---------Bahçeci a.s.

esmerim------2.deneme a.s.

elfida------- a.s.

tupbaby bildiğim kadarıyla semra hanım pek hastalarla ilgilenmiyo sadece toplantılara katılıyor ve nadirende bikaç muayene ediyor die biliyorum.semra hanımla başlayıp başka dr larla devam etme şansın çok yüksek bunu biliyorsundur umarım.bende müstecep bey diye gittim ama haftasonlarına gelen muayenelerim oldu başka dr lar tarafından muayene edildim,memorial semra hanım gözetiminde ekip olarak çalışıyor bilgin olsun.ama bende 2.tedavimde 1 kerede olsa semra hanımla görüşmek istiyorum.inşallah dileklerimiz ve bebişlerimiz artık gelir.mutlu günler..

ama bende ikinci tedavimde hale hanımın ilgilenmesini istiyorum şimdiye kadar olan araştırmalarım onu gösteriyor.

Of o kadar kafam karışık ki bu kk. okudukça dahada bir kafam karışıyor hayatım :))
Her hamile kalan hangi hastanede yaptırdığını yazsa işimiz daha kolay olacak aslında :Dsırnaşık şey

Of o kadar kafam karışık ki bu kk. okudukça dahada bir kafam karışıyor hayatım :))
Her hamile kalan hangi hastanede yaptırdığını yazsa işimiz daha kolay olacak aslında :Dsırnaşık şey

çok haklısı tupbaby;ben yeni üyesiyim kk nın,her başlıkları ve yorumları okumaya çalışıyorum ve okudukça kafam karışıyo psikolojim bozuluyo hiç sorma cnm yaa...

çok haklısı tupbaby;ben yeni üyesiyim kk nın,her başlıkları ve yorumları okumaya çalışıyorum ve okudukça kafam karışıyo psikolojim bozuluyo hiç sorma cnm yaa...

Neyse transfer işleminden sonra 12 gün girmemek lazım :)) etkilenmemk için şu temmuz gelmek bilmiyor :(( artık dayanamıyorum bilmiyorumkismile

Back