- 26 Mart 2018
- 3.083
- 3.983
- 83
Ben kullandığım halde 6.32 ara verdim tekrar başlıcam testere dişliyeTestere dişli aslan pençesi bu konuda iyi kızlar ityerseniz bi araştırın ilaçtansa bunu yapmak daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandığım halde 6.32 ara verdim tekrar başlıcam testere dişliyeTestere dişli aslan pençesi bu konuda iyi kızlar ityerseniz bi araştırın ilaçtansa bunu yapmak daha iyi
Onu yaptığınızda yeşil vb gibi kür olabilecek şeyleri içmemelisiniz siyah çay hariçBen kullandığım halde 6.32 ara verdim tekrar başlıcam testere dişliye
Gercektenmi bunu duymamıstm canım aktarlarda var dimi bi bakayim bakalm :)tesekkur ederim. Yani ilaçtan daha iyidirTestere dişli aslan pençesi bu konuda iyi kızlar ityerseniz bi araştırın ilaçtansa bunu yapmak daha iyi
Aktarlarda vardır canım ibrahim saraçoğlu var onun kürlerinden istersen youtube dan bakabilirsinGercektenmi bunu duymamıstm canım aktarlarda var dimi bi bakayim bakalm :)tesekkur ederim. Yani ilaçtan daha iyidir
Canim acaba daha yüksekti de dusmus olabilir miBen kullandığım halde 6.32 ara verdim tekrar başlıcam testere dişliye
Canım senin bu dediğin fsh hormonu icinmis oyle yaziyoTestere dişli aslan pençesi bu konuda iyi kızlar ityerseniz bi araştırın ilaçtansa bunu yapmak daha iyi
Haa olabilir de isterseniz hormon adına göre ara onun kürleri daha iyiCanım senin bu dediğin fsh hormonu icinmis oyle yaziyo
Öyle yapayım bakalm bi canım kac aylardir bebek istiyoruz daha hiç gebelik gerceklesmedi bide herşey normal tsh disinda yumurta gelisiminde de sıkıntı yok ama nasip olnadi işte bakalm 1 2 aya rahim filmi çektircem artık dr. Rahim filmi istediHaa olabilir de isterseniz hormon adına göre ara onun kürleri daha iyi
Başka hiç bi şey yapmadım canım normaldede sevmem bitki çayı onu zorla içiyordum ama bilmiyorumOnu yaptığınızda yeşil vb gibi kür olabilecek şeyleri içmemelisiniz siyah çay hariç
Canım 3 ay önce ölçtürdüm 2.15 di ne kadar yüksek olabilir bilmiyorumCanim acaba daha yüksekti de dusmus olabilir mi
Bekarken yapilan bitun tajlhl lere baktm e nabizdan değerler 1 lerdeymsti evlendikten sonra bende ne olduğunu ogrendim kontrole gidince cok illet bisey bu ya. Aynen bi rahatsızlık veriyor boğazda ultrason çekilecek simdi boğazdan sebeo olan başka biseu varmı diye. İnsallah en kısa sürede geçer ikimizinde ="Zeyah3917, post: 56780718, member: 883056"]Canım ben ilk defa karşılaştım böyle bi durumla ilk ölçtürdüğümde normaldi şimdi böyle olunca bi şok oldum açıkcası ağır bi Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum acaba ondan mı diye düşündüm bi ara sebepsiz halsizlik mide bulantısı iştahsızlık yaşadım tsh yapabiliyormuş İnşaAllah hemen kontrol altına alınırda rahatlarım sende ilacını kullan aksatma önemli gebelik için
Canım tsh düşürmek için dereotu diyo SaraçoğluÖyle yapayım bakalm bi canım kac aylardir bebek istiyoruz daha hiç gebelik gerceklesmedi bide herşey normal tsh disinda yumurta gelisiminde de sıkıntı yok ama nasip olnadi işte bakalm 1 2 aya rahim filmi çektircem artık dr. Rahim filmi istedi
Evet dere otu ve guatır içinse hatta nodollerde faydalı yorğurt otuda beraber kullanılırCanım tsh düşürmek için dereotu diyo Saraçoğlu
izleyin yoğurt otuda öneriyor hoca iki ay devam edilmesi gerekuyormuşEvet dere otu ve guatır içinse hatta nodollerde faydalı yorğurt otuda beraber kullanılır
Deneyelim bakalm sonuç ne olcak ilaclarda mideyi maaf ediyo bu degeri gordukten sonra bu ayki umudumda şimdiden bitti bat 11 ağustos bakalm suan yum. Donemindeyim hayırlısi artikaCanım tsh düşürmek için dereotu diyo Saraçoğlu
Bende yum günümde sayılırım belirtiler başladı ama doktor bu değer düşmeden hamile kalmıcaksın diyince dahiliye doktoruna da haftaya görüncem korunuyorum bu ay artık yoruldum zaten bi ara vermek bana da iyi gelecekDeneyelim bakalm sonuç ne olcak ilaclarda mideyi maaf ediyo bu degeri gordukten sonra bu ayki umudumda şimdiden bitti bat 11 ağustos bakalm suan yum. Donemindeyim hayırlısi artika
Evet dere otu ve guatır içinse hatta nodollerde faydalı yorğurt otuda beraber kullanılır
izleyin yoğurt otuda öneriyor hoca iki ay devam edilmesi gerekuyormuş